Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Όχι ρε φίλε, τα “χρυσά φλουριά” δεν είναι για μένα, δεν τα κάνω αυτάκαι κατουρημα στα βυζια/μαπα
μπαγασα μου θυμησες τον συγχωρεμενοΌχι ρε φίλε, τα “χρυσά φλουριά” δεν είναι για μένα, δεν τα κάνω αυτά
Αυτό το ass-to-mouth που είπε ο athinaios είναι ό,τι καλύτερο!
οκ αλλα αυτο ειναι στα στανταρ το κανουμε και στις μη ψεκεςΌχι ρε φίλε, τα “χρυσά φλουριά” δεν είναι για μένα, δεν τα κάνω αυτά
Αυτό το ass-to-mouth που είπε ο athinaios είναι ό,τι καλύτερο!
Κι εγω αυτόν θυμήθηκα!!!!μπαγασα μου θυμησες τον συγχωρεμενο
δεν ξερω γαμωτοΚι εγω αυτόν θυμήθηκα!!!!
Γιατι έφαγε μπανούμπα πάλι? Ξέρεις?
Δεν ψήνομαι με κάτουρα και τέτοια. Αν έχεις καμία άλλη ιδέα, ευχαρίστως να την ακούσω!!!οκ αλλα αυτο ειναι στα στανταρ το κανουμε και στις μη ψεκες
Αυτη τη βδομαδα θα συσκεφθουν οι ειδικοι,ωστε να φανε κ οι τριπλοεμβολιασμενοι πορτα...μονο ραπιντ κ εσειςBy the way… επιτρέπονται τα ψεκια να μπαίνουν στους εξωτερικούς χώρους καφετέριας με rapid test? Εγω νόμιζα οτι δεν μπαίνουν πουθενά, ουτε με rapid. Αυτη μου είπε ότι μπορει με rapid. Τι ισχύει?
Καλα ονειρεψου. Πιο πιθανό το κόβω να σας κόψουν και το ραπιντ στα ψεκια για να ησυχάσουμε. Παγκάκι και πολυ σας ειναιΑυτη τη βδομαδα θα συσκεφθουν οι ειδικοι,ωστε να φανε κ οι τριπλοεμβολιασμενοι πορτα...μονο ραπιντ κ εσεις
επιτελους ηρθες...εστω μονο εσυ..ανησυχουσα απο το πρωι δε φανηκε κανειςΑυτη τη βδομαδα θα συσκεφθουν οι ειδικοι,ωστε να φανε κ οι τριπλοεμβολιασμενοι πορτα...μονο ραπιντ κ εσεις
Καλα ονειρεψου. Πιο πιθανό το κόβω να σας κόψουν και το ραπιντ στα ψεκια για να ησυχάσουμε. Παγκάκι και πολυ σας ειναι
Ναι, αλλά αυτό δεν ισχύει για σένα. Διότι εσύ δεν μπορείς να πας!Με ράπιντ τεστ οι εμβολιασμένοι στα εστιατόρια την πρωτοχρονιά;
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/12/2021 γιnews12.gr
Μπορεί να το γλυτώσουμε , γιατί κάτι είδα οτι σκέφτονται λέει να επαναφέρουν το μάσκες παντού , είναι τόσο έξυπνο αυτό το μέτρο που μπορεί να μας γλυτώσειLockdown λετε αναμεσα χριστουγεννα-πρωτοχρονια; ή από 3-4 ιανουαρίου;
Έτοιμος και γω με την τρίτη.ηλιολουστες καλημερες ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ...Να σας θυμησω ΔΕΝ γαμαμε ανεμβολιαστες να μαραζωσει το μουνι τους..ευχαριστω
Μπορεί να το γλυτώσουμε , γιατί κάτι είδα οτι σκέφτονται λέει να επαναφέρουν το μάσκες παντού , είναι τόσο έξυπνο αυτό το μέτρο που μπορεί να μας γλυτώσει