Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
αν δεν τη γάμησες φέρτη σε μενα..γαμάω και ανεμβολίαστεςH συνέχεια με την ψέκα που γνώρισα στο Tinder
αν δεν τη γάμησες φέρτη σε μενα..γαμάω και ανεμβολίαστεςH συνέχεια με την ψέκα που γνώρισα στο Tinder
να εμβλολιαστεις ρε δικηγορε δεν ειπε κανεις οχι...αλλα γαμα που και που κανα μουνι ανεμβολίαστο... ε και χύσε μεσα,εμβολίασε τη εσυ με αυτο το τροποΑρα να μην εμβολιαστουμε
οχι μωρε σιγαηλιολουστες καλημερες ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ...Να σας θυμησω ΔΕΝ γαμαμε ανεμβολιαστες να μαραζωσει το μουνι τους..ευχαριστω
ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ..σχεδονοχι μωρε σιγα
και οι ανεμβολιαστοι σχεδον ανθρωποι θεωρουνται
ε ναι σχεδονΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ..σχεδον
Σπιναλογκα που θελουνε ναι σχεδον
εξωτερικα τουλαχιστον μοιζουν με τους κανονικους
Απόψε θα βρεθω μαζι της, άρα θα σου πω αύριο!αν δεν τη γάμησες φέρτη σε μενα..γαμάω και ανεμβολίαστες
μαλακια...τιμωρουμε τα ψεκικια μουνιαΑπόψε θα βρεθω μαζι της, άρα θα σου πω αύριο!
Κι εγω απο τοτε που εμβολιάστηκα γαμαω κι ανεμβολιαστες, κανένα προβλημα! Αν πάθει κάποιος κατι, αυτος σίγουρα δεν θα ειμαι εγω! Ειμαι triple vacc φιλαράκι, στ’ αρχιδια μου με τον καθε χτικιάρη ή χτικιάρα!
Να σου πω… μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση για απόψε τουλαχιστον?ηλιολουστες καλημερες ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ...Να σας θυμησω ΔΕΝ γαμαμε ανεμβολιαστες να μαραζωσει το μουνι τους..ευχαριστω
δεν ξερω ρε συ...κανονικα πρεπει να την ξεφτυλισεις ,να την καυλωσεις και στο τελος να την αφησεις αγαμητη την χτικιαρομουνα..Να σου πω… μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση για απόψε τουλαχιστον?
Έχω σκοπό να την ξεκωλιασω και να την μπινελικωνω στα αγγλικά!!!δεν ξερω ρε συ...κανονικα πρεπει να την ξεφτυλισεις ,να την καυλωσεις και στο τελος να την αφησεις αγαμητη την χτικιαρομουνα..
ναι μπορει η ψεκομουνα δυστυχωςBy the way… επιτρέπονται τα ψεκια να μπαίνουν στους εξωτερικούς χώρους καφετέριας με rapid test? Εγω νόμιζα οτι δεν μπαίνουν πουθενά, ουτε με rapid. Αυτη μου είπε ότι μπορει με rapid. Τι ισχύει?
Πες μου τι θες να της κανω… ετσι για την πάρτη σου!!!!ναι μπορει η ψεκομουνα δυστυχως
αυστηρα κωλο και χυσιμο στην μαπαΠες μου τι θες να της κανω… ετσι για την πάρτη σου!!!!