Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τα ψέκια έχουν πολύ πλάκα τελικά.

Αυτή η μαλάκο που συνάντησα σήμερα από το tinder έχασε την ανηψιά της (κόρη της αδερφής της), ετών 30 με μωρό 15 μηνών, από covid. Και μου έλεγε τις ίδιες πίπες που λένε τα σούργελα εδώ μέσα! :uglystupid:

Εκεί δεν έχεις να πεις κάτι, λες "αστη να ψοφήσει!" :)
ακουγεται εξισου ναυαγιο με σενα καλα κανατε και βγηκατε. να σε ρωτησω αν βαλει ραπιντ ο κουλης εχεις λεφτα μετα για μεταξι η θα ζητησεις χαρτζιλικι απο τον γαμια της γυναικας σου που εσενα σε παρατησε? δεν εχω κανει ποτε ραπιντ οποτε δεν ξερω αν ξεπερνανε δεκαευρω τα ραπιντ. :2funny: Μεχρι να αρχισεις να φερεσαι ανθρωπινα και οχι υποτιμητικα στους γυρω σου ολοι εδω μεσα θα σε γαμανε και θα τρεχεις στο αντισθενη να κλαιγεσαι. απλα πες αυτα που θες πιο ευγενικα για να ησυχάσει και το δικο σου κωλαρακι και της γυναικας σου.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τα ψέκια έχουν πολύ πλάκα τελικά.

Αυτή η μαλάκο που συνάντησα σήμερα από το tinder έχασε την ανηψιά της (κόρη της αδερφής της), ετών 30 με μωρό 15 μηνών, από covid. Και μου έλεγε τις ίδιες πίπες που λένε τα σούργελα εδώ μέσα! :uglystupid:

Εκεί δεν έχεις να πεις κάτι, λες "αστη να ψοφήσει!" :)
Δε γαμησες δηλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και στο είπα.. Μη βγαίνεις με τέτοιες δεν είσαι εσυ για τέτοια θα χάσεις τη ψυχραιμία σου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ από Amoxil για γριπη γέμισε το στόμα μου σπυριά.Γλωσσίτιδα.Μετά με πλάκωσε ο στοματολόγος στην κορτιζόνη.
Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς παρενέργειες
Σε στοματολογο τελικά πηγα γιατί οι οδοντίατροι δεν έβρισκαν τι είχα.. 3 βδομάδες δεν μπορουσα να πιω ουτε νερό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20211217_101814.jpg
    IMG_20211217_101814.jpg
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Καλημέρα σε όλους τους ψεκασμενους μπολιασμενους που έχουν αρχίσει να σκουζουν με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τσιράκι του Κουλι,πως θα πληρώνουν το Ράπιντ τέστ απ'την τσέπη τους για να το κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως τους συμπονω, έχοντας κάνει μέσα στο 2021 τόσα μπολιασματα που ούτε ένα αμπέλι δεν χρειάζεται,με μπόνους Ράπιντ όπως και ανεμβολιαστοι,ε είναι κάπως..

santorini

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
157
Πόντοι
1
Οι εμβολιασμενοι rapid test; Τι τα πηραμε τοτε τα self test;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτή ήταν? Επειδή λες για τον αλεξ
Όχι, δεν ηταν ετσι… ΤΟΣΟ χοντρές γουστάρει ο Alex? Αν ναι, τοτε δεν του κανει ουτε αυτη!!!

Όσο για το άλλο που λες, να χάσω την ψυχραιμία μου, γιατι να την χάσω. Αυτη έτρεχε για ραπιντ και… το πιο φοβερό? Πέθανε η ανηψιά της (κορη της αδερφής της) απο κορωνοϊό. Ετών 30. Και η ίδια προέτρεψε τον γιο της να σταματήσει την δουλειά ως delivery διοτι του ζήτησαν απο το ΙΚΑ πιστοποιητικό εμβολιασμού και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν τον άφησε να το κανει!

Ειναι οι σημερινές μαμαδες όπου το 90% ειναι για τον μπουτσο, καμία σχέση με τις μανάδες μας και τις γιαγιάδες μας.

Οποτε πες μου έναν λόγο να μην κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγω εχω το προβλημα ή η ίδια? :)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
κυκλοφορεί στο τουιτερ

Συνημμένα

• Screenshot .png
    Screenshot .png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όχι, δεν ηταν ετσι… ΤΟΣΟ χοντρές γουστάρει ο Alex? Αν ναι, τοτε δεν του κανει ουτε αυτη!!!

Όσο για το άλλο που λες, να χάσω την ψυχραιμία μου, γιατι να την χάσω. Αυτη έτρεχε για ραπιντ και… το πιο φοβερό? Πέθανε η ανηψιά της (κορη της αδερφής της) απο κορωνοϊό. Ετών 30. Και η ίδια προέτρεψε τον γιο της να σταματήσει την δουλειά ως delivery διοτι του ζήτησαν απο το ΙΚΑ πιστοποιητικό εμβολιασμού και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν τον άφησε να το κανει!

Ειναι οι σημερινές μαμαδες όπου το 90% ειναι για τον μπουτσο, καμία σχέση με τις μανάδες μας και τις γιαγιάδες μας.

Οποτε πες μου έναν λόγο να μην κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγω εχω το προβλημα ή η ίδια? :)
Sorry μπαρμπαμπριλιο, αλλά εσύ είναι γνωστό εδώ και καιρό πως έχεις πρόβλημα ...

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Αλήθεια? Για πες μου τι προβλημα εχω για να το διορθώσω! :tooth:
εισαι αντικοινωνικος, σιχαμενος, με πιθανοτατα 5 στελεχη κονδυλωματων στο στομα και με το ιδιο στομα φιλας και το παιδι σου. Τα χειρότερα όμως είναι ότι εισαι αγενης στους περισσοτερους συναγωνιστες, υπεροπτης με μηδεν αυτογνωσια, χαφιες και γενικα ενα σκουπιδι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Μακάρι να ηξερα ποιος εισαι και να καλουσα τις υπηρεσιες προστασιας ανηλικων να δουν τι ψυχακι εισαι απο τα ποστ και να γλυτωσει το παιδι τουλαχιστον. Μετα το μπαν που εφαγες αφου ετρεξες κλαιγοντας στο αντι εισαι σαν αρνακι μπροστα μου οποτε εχεις καλό ενστικτο αυτοσυντήρησης παντως, πιθανοτατα απο τα χρονια τραμπουκισματος που εχεις φαει απο παιδι :fuck1: .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom