Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Τύπε τώρα με τα νέα μέτρα που και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να επιδεικνύουν τεστ για να μπουν στην εστίαση:
  • Ποια η διαφορά του τεστ ενός εμβολιασμένου και ενός ανεμβολίαστου;
  • Στην είσοδο θα κάθεσαι να επιδεικνύεις με τη σειρά πιστοποιητικό, τεστ και ταυτότητα; Τρία έγγραφα δηλαδή για να φας ή να πιεις καφέ; Σε δημόσια υπηρεσία λιγότερα χρειάζεσαι.
Τα παραπονα σου στην ομικρον.
Για να χαλαρωσεις σε ενημερώνω οτι ετσι και χειροτερα θα παει η φαση ως το μαιο που θα πεταξουμε τις μασκες και θα βαλουμε μαγιώ.

Και για καλυτερη θωράκιση ( LEO 2 HEL ) θα κανουμε και 4η δοση το μαρτιο, και ασε τον παπαφιλιπς να ακούζει σαν τη χηρα στο κρεβάτι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΑΡΧΙΔΙΑ..Το πολεμαω ακομα εχω ελπιδες για τον Σαββα :sad2:
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, στο λέω να μην απογοητευτείς. Η γκομενα χθες απο το τιντερ έσκασε μύτη με μαύρα και στο τέλος μου είπε οτι έχασαν πρόσφατα την ανήψια της απο COVID και δεν μπορουν να συνέλθουν οικογενειακώς…

Κατα τα αλλα όμως… αντιεμβολιάστρια μεχρι το κόκκαλο!

Ο COVID τελικα έβγαλε στην επιφάνεια τον ΥΠΕΡμαλακα. Τους μαλακες τους ξέραμε! :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, στο λέω να μην απογοητευτείς. Η γκομενα χθες απο το τιντερ έσκασε μύτη με μαύρα και στο τέλος μου είπε οτι έχασαν πρόσφατα την ανήψια της απο COVID και δεν μπορουν να συνέλθουν οικογενειακώς…

Κατα τα αλλα όμως… αντιεμβολιάστρια μεχρι το κόκκαλο!

Ο COVID τελικα έβγαλε στην επιφάνεια τον ΥΠΕΡμαλακα. Τους μαλακες τους ξέραμε! :)
ειλικρινα θλιψης...πως γινεται να ειναι ακομα ψεκι ενω εχασε ανηψια :sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο σάβας ειναι καλο παιδι, τον έχεις
προσπαθω,ΠΡΟΣΠΑΘΩ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ειλικρινα θλιψης...πως γινεται να ειναι ακομα ψεκι ενω εχασε ανηψια :sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προσπαθω,ΠΡΟΣΠΑΘΩ
Σου ειπα… ο COVID ανέδειξε τους ΥΠΕΡμαλακες. Τέτοιους έχουμε πολλούς κι εδω :wink:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τα παραπονα σου στην ομικρον.
Για να χαλαρωσεις σε ενημερώνω οτι ετσι και χειροτερα θα παει η φαση ως το μαιο που θα πεταξουμε τις μασκες και θα βαλουμε μαγιώ.

Και για καλυτερη θωράκιση ( LEO 2 HEL ) θα κανουμε και 4η δοση το μαρτιο, και ασε τον παπαφιλιπς να ακούζει σαν τη χηρα στο κρεβάτι
Οπότε,η φονική και σαρωτική Δ πήγε περίπατο;Ξεμπερδεψαμε απ'αυτήν την ποτανα;

Γιατί τον Ιούλιο η σούπερ υπερμεταδοτικη ήταν η Δ για την οποία θωρακισε το Εσύ διώχνοντας υγειονομικούς και αγοράζοντας περιπολικά πεζω καυλοραν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντως νομίζω οτι το συγκεκριμένο φόρουμ εχει τους περισσότερους και μεγαλύτερους σουργελομαλακες απο όσα φόρουμς εχω δει ποτε!!!

Ειναι απόλαυση να ξυπνάς το πρωί και να βλεπεις 4.000 πιπες απο κατι αγράμματα γίδια, τιγκα στην μαγκιά-κλανια-απόστημα!!!

Συνεχίστε, το διασκεδάζω :) :) :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Οπότε,η φονική και σαρωτική Δ πήγε περίπατο;Ξεμπερδεψαμε απ'αυτήν την ποτανα;

Γιατί τον Ιούλιο η σούπερ υπερμεταδοτικη ήταν η Δ για την οποία θωρακισε το Εσύ διώχνοντας υγειονομικούς και αγοράζοντας περιπολικά πεζω καυλοραν
Κανε λίγο υπομονή, μετα θα έρθει η κλιματική αλλαγή,
Ασε το φόβο να σου δωσει την γαλήνη,
Φοβισμένους και τρομοκρατημενους μας θέλουν

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εγω θα ψησω τον μουνοχαλαστη να εμβολιαστει

αθηναιος σαβββα

οι αλλοι στα παπαρια μας
Δεν είμαι κατά του εμβολίου... είμαι κατά των όσων προωθούν στο όνομα του εμβολίου...ε, και σορυ ένας παραλογισμός διακρίνεται απ'όλους... θαρρώ.

Όσο λοιπόν μ λένε πήγαινε κάνε εμβόλιο για να μπαίνεις στους εσωτερικούς χώρους των καφέ πχ, τόσο ξενρωνω .

Όσο έχω περιπτώσεις που τα παιδιά τους εμβολιασμενα γονείς ανεμβολιαστοι, μπαίνουν στις καφετέριες χύμα και νοσούν κομμάτια από κορόνα αλλά πάνε στις σχολές τους κανονικά αφού απαιτείται μόνο η επίδειξη του πιστοποιητικού,ε δεν το κάνω

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κανε λίγο υπομονή, μετα θα έρθει η κλιματική αλλαγή,
Ασε το φόβο να σου δωσει την γαλήνη,
Φοβισμένους και τρομοκρατημενους μας θέλουν
Τους γράφω στην καραπουτσακλαρα μου μήνες τώρα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Δεν είμαι κατά του εμβολίου... είμαι κατά των όσων προωθούν στο όνομα του εμβολίου...ε, και σορυ ένας παραλογισμός διακρίνεται απ'όλους... θαρρώ.

Όσο λοιπόν μ λένε πήγαινε κάνε εμβόλιο για να μπαίνεις στους εσωτερικούς χώρους των καφέ πχ, τόσο ξενρωνω .

Όσο έχω περιπτώσεις που τα παιδιά τους εμβολιασμενα γονείς ανεμβολιαστοι, μπαίνουν στις καφετέριες χύμα και νοσούν κομμάτια από κορόνα αλλά πάνε στις σχολές τους κανονικά αφού απαιτείται μόνο η επίδειξη του πιστοποιητικού,ε δεν το κάνω
το εχω καταλαβει οτι το κανεις απο αντιδραση..ΟΜΩΣ θα το κανεις για το καλο σου χεσε καφετεριες κλπ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μην το κανεις :wink:

Αν το κανεις θα εισαι αδερφαρα και θα σε δουλεύω μετα καθε μέρα, όλη μέρα για τις πιπες που ελεγες όλο αυτο τον καιρό :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom