Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
επι τη ευκαιρια ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ..
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ θεριζει η γαμιολα η Ομικρον :sad2:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.520
Πόντοι
27.261

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.140
Πόντοι
6.256
μεχρι την 4η, θα εχει γινει εξπερ σε ολα τα χορευτικα.
προβλεπω προσκληση στο dancing with the stars για του χρονου :tooth:
Μαλλον στο μπολι του θα χε κύτταρα απο καμια αποβολή του μιχαλακη του τζάκσον, δεν εξηγηται αλλιως

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Ενώ αυτοι που τον κρίνουν, ειναι φουρναραίοι, τορναδοροι, σερβιτόροι κι ο υπόλοιπος «αφρός» της κοινωνίας, με σπουδές δημοτικού/λυκείου το max!!!! (Οταν λέω λυκείου εννοώ ΕΠΑΛ φυσικα, ετσι? Όχι ΓΕΛ) :tooth:
Εδώ έχεις εσυ άποψη που σε διώξανε ο μπαμπακας με τη μαμάκα στο εξωτερικό μπας και σπουδάσεις κάτι και φύγεις από τα πόδια τους... Αλλά που να ξερανε τότε ότι και να κάνουν καμένο χαρτί είσαι...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.266
Πόντοι
6.056
τριτη δοση εμβολιου,ΧΑΡΑ,ΕΥΕΞΙΑ,ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ :wanker:
ακόμη στη 3η ? :confused:

στρατάρχα μου τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα σου ,
τιμή κ δόξα στον νεοζηλανδό :rockon::wanker:

Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα​

Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα | LiFO

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
ακόμη στη 3η ? :confused:

στρατάρχα μου τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα σου ,
τιμή κ δόξα στον νεοζηλανδό :rockon::wanker:

Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα​

Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα | LiFO
ΕΙΔΩΛΟ :wanker: :wanker: :wanker:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εδώ έχεις εσυ άποψη που σε διώξανε ο μπαμπακας με τη μαμάκα στο εξωτερικό μπας και σπουδάσεις κάτι και φύγεις από τα πόδια τους... Αλλά που να ξερανε τότε ότι και να κάνουν καμένο χαρτί είσαι...
Άλλο ένα χυμένο σουργελο που έφαγε καραμουζα και τωρα μπαίνει με αλλο λογαριασμό, 1 μήνα πριν. Χυμένα σούργελα σαν εσενα υπαρχουν πολλά, και αυτο που κανω ειναι να τα γράφω στα παπάρια μου και να τραβάω ignore.

Ρουφα το χυσαμολι σου, χυμένο σουργελο :)

Α, και by the way…. Οι γονείς μου μπόρεσαν και με έστειλαν. Τα παράπονά σου λοιπόν στους φτωχομπινεδες τους δικούς σου που δεν μπόρεσαν κι έμεινες ενα χυμένο σουργελο! :tooth:

ΤΣΣΣΣΣΣΟΥΖΖΖΖΖΖΕΙ!!!!! :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.520
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
Που μας εχετε μπλεξει ρε παρταλια!

closer σκουζει.gif

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όχι, δεν ηταν ετσι… ΤΟΣΟ χοντρές γουστάρει ο Alex? Αν ναι, τοτε δεν του κανει ουτε αυτη!!!

Όσο για το άλλο που λες, να χάσω την ψυχραιμία μου, γιατι να την χάσω. Αυτη έτρεχε για ραπιντ και… το πιο φοβερό? Πέθανε η ανηψιά της (κορη της αδερφής της) απο κορωνοϊό. Ετών 30. Και η ίδια προέτρεψε τον γιο της να σταματήσει την δουλειά ως delivery διοτι του ζήτησαν απο το ΙΚΑ πιστοποιητικό εμβολιασμού και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν τον άφησε να το κανει!

Ειναι οι σημερινές μαμαδες όπου το 90% ειναι για τον μπουτσο, καμία σχέση με τις μανάδες μας και τις γιαγιάδες μας.

Οποτε πες μου έναν λόγο να μην κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγω εχω το προβλημα ή η ίδια? :)
Από γυναίκες μαλακιες θα ακους σίγουρα αν δεν είναι ο κορονοιος θα είναι κάτι αλλο. Εγώ Αποφευγω τέτοιου είδους κουβέντες παντως γιατί με νοιάζει γαμησω και δεν έχω όρεξη να πεσω σε καμία να με αρχίσει τις μαλακιες της για το γνωστό θέμα. Αλλα απο την άλλη αν λες οτι ηταν ψιλό χοντρουλα άλλο αυτό.. Συνήθως αν δεν μαρεσει η αλλη λέω ότι να'ναι δε με νοιαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom