kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.140
- Πόντοι
- 6.256
Θα σε εκτιμήσει o @athinaios44ποια προνομια ?
Τελευταία τροποποίηση:
Θα σε εκτιμήσει o @athinaios44ποια προνομια ?
παρακαλω;Θα σε εκτιμήσει ι @athinaios44
Ο μωυσης γαμιεται...ευχες απ ολη την χωρα...Ο Μωυσής υπόγραψε σε διεθνή σύνοδο μείωση 65% ρύπων για την Ελλάδα ως το 2030..
Βλέπει πολύ μπροστά..
ο Μπορις ειναι χειροτεροςΟ μωυσης γαμιεται...ευχες απ ολη την χωρα...
Αγγλια πως τους τον χαριζουμε;
χορευει ροκ & ρολ τωρα αστονεΘα σε εκτιμήσει o @athinaios44
Ειπα στον παπαφιλιπς οτι ενα απ τα προνομια που θα χει με το τρυπημα θα ειναι και η εκτιμηση σουπαρακαλω;
Ακομα τη γιορταζει την τρίτη? Ελεος πιαχορευει ροκ & ρολ τωρα αστονε
μεχρι την 4η, θα εχει γινει εξπερ σε ολα τα χορευτικα.Ακομα τη γιορταζει την τρίτη? Ελεος πια
Μαλλον στο μπολι του θα χε κύτταρα απο καμια αποβολή του μιχαλακη του τζάκσον, δεν εξηγηται αλλιωςμεχρι την 4η, θα εχει γινει εξπερ σε ολα τα χορευτικα.
προβλεπω προσκληση στο dancing with the stars για του χρονου
Εδώ έχεις εσυ άποψη που σε διώξανε ο μπαμπακας με τη μαμάκα στο εξωτερικό μπας και σπουδάσεις κάτι και φύγεις από τα πόδια τους... Αλλά που να ξερανε τότε ότι και να κάνουν καμένο χαρτί είσαι...Ενώ αυτοι που τον κρίνουν, ειναι φουρναραίοι, τορναδοροι, σερβιτόροι κι ο υπόλοιπος «αφρός» της κοινωνίας, με σπουδές δημοτικού/λυκείου το max!!!! (Οταν λέω λυκείου εννοώ ΕΠΑΛ φυσικα, ετσι? Όχι ΓΕΛ)
ακόμη στη 3η ?τριτη δοση εμβολιου,ΧΑΡΑ,ΕΥΕΞΙΑ,ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ
ΕΙΔΩΛΟακόμη στη 3η ?
στρατάρχα μου τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα σου ,
τιμή κ δόξα στον νεοζηλανδό
Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα
Νέα Ζηλανδία: Έρευνα για άνδρα που φέρεται να έκανε 10 δόσεις εμβολίου κατά του Covid σε μια μέρα | LiFO
Άλλο ένα χυμένο σουργελο που έφαγε καραμουζα και τωρα μπαίνει με αλλο λογαριασμό, 1 μήνα πριν. Χυμένα σούργελα σαν εσενα υπαρχουν πολλά, και αυτο που κανω ειναι να τα γράφω στα παπάρια μου και να τραβάω ignore.Εδώ έχεις εσυ άποψη που σε διώξανε ο μπαμπακας με τη μαμάκα στο εξωτερικό μπας και σπουδάσεις κάτι και φύγεις από τα πόδια τους... Αλλά που να ξερανε τότε ότι και να κάνουν καμένο χαρτί είσαι...
για μουνγουοκερ θα τονε καλεσουν στο ντανσινγκ.Μαλλον στο μπολι του θα χε κύτταρα απο καμια αποβολή του μιχαλακη του τζάκσον, δεν εξηγηται αλλιως
Τι εννοεις?ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
Που μας εχετε μπλεξει ρε παρταλια!
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
Που μας εχετε μπλεξει ρε παρταλια!
Από γυναίκες μαλακιες θα ακους σίγουρα αν δεν είναι ο κορονοιος θα είναι κάτι αλλο. Εγώ Αποφευγω τέτοιου είδους κουβέντες παντως γιατί με νοιάζει γαμησω και δεν έχω όρεξη να πεσω σε καμία να με αρχίσει τις μαλακιες της για το γνωστό θέμα. Αλλα απο την άλλη αν λες οτι ηταν ψιλό χοντρουλα άλλο αυτό.. Συνήθως αν δεν μαρεσει η αλλη λέω ότι να'ναι δε με νοιαζει.Όχι, δεν ηταν ετσι… ΤΟΣΟ χοντρές γουστάρει ο Alex? Αν ναι, τοτε δεν του κανει ουτε αυτη!!!
Όσο για το άλλο που λες, να χάσω την ψυχραιμία μου, γιατι να την χάσω. Αυτη έτρεχε για ραπιντ και… το πιο φοβερό? Πέθανε η ανηψιά της (κορη της αδερφής της) απο κορωνοϊό. Ετών 30. Και η ίδια προέτρεψε τον γιο της να σταματήσει την δουλειά ως delivery διοτι του ζήτησαν απο το ΙΚΑ πιστοποιητικό εμβολιασμού και, ΦΥΣΙΚΑ, δεν τον άφησε να το κανει!
Ειναι οι σημερινές μαμαδες όπου το 90% ειναι για τον μπουτσο, καμία σχέση με τις μανάδες μας και τις γιαγιάδες μας.
Οποτε πες μου έναν λόγο να μην κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγω εχω το προβλημα ή η ίδια?