Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Mάλλον έχει δίκιο ο Hell πως ο εγκέφαλός σου ειναι δεκάχρονου. Μην τον κουράζουμε άλλο γιατί βλέπω ότι ρετάρει με χαζομαρίτσες δημοτικου.
πολυ ευκολα εσπασες! κατσε ακομη δε κοκκινησε πολυ ακομα το σβερκακι σου!!!!
και που να ησουν φρεσκοκουρεμενος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kατσαπλιά ξέρω γιατι τα εκανες ολα αυτα.
Εγραψε σημερα το επικό ποστ ο Ζαν Κλωντ οτι θα εμβολιασθει επειδη τον πιεζει η μαμα του και μια πουτάνα που συνανταει στο μπουρδελο, και φοβηθηκες μην σου παρει την δοξα. Ετσι εσπευσες να γινεις το προσωπο της ημερας και το καταφερες
δε το εγραψε σημερα! εχει μερες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
εγω ειμαι σπαθι τυπε...
η διαχειριση μπορει να εχει την τελικη αποφαση (Αδιαφανης το λεω για πολλοστη φορα, επρεπε να υπαρχει ειδικο θρεντ να φαινονται οι ποινες η αιτια και η διαρκεια τους) αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε κανει λαθη η δε μεροληπτει...
πχ σημερα ειναι πιθανοτερο να πατησαν ολοι αυτοι το ρουφιανοκουμπο για να τιμωρηθω εγω αλλα κανενας τους δε θα τιμωρηθει για οσα μου εσυρε...
"μαγικη δικαιοσυνη"
σε κυνηγαμε και εμεις...οχι μονο οι μυστικες υπηρεσιες!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Μετα το μπολι του ζαν δεν πιστευω να ξαναβαλει αβαταρ τον Τσε
ο τσε ηταν γιατρος τυπε οποτε παλι μπορει να τον βαλει...

σε κυνηγαμε και εμεις...οχι μονο οι μυστικες υπηρεσιες!!!!
κατσμι ιφ γιου καν!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κριμα αν και δεν το περιμενα, γιατι υπηρχε και το αντιπαλο δεος
Εμβολιαστηκε ο Πετρακος, εμβολιαστηκε ο Ζαν Κλωντ, τα υστερα του κοσμου

Υ.Γ. Ομως ειχε το σθενος να το παραδεχθει και δεν το εκρυψε, του το δινω αυτο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Κριμα αν και δεν το περιμενα, γιατι υπηρχε και το αντιπαλο δεος
θα φαει τοσο κραξιμο απο τους εμβολιασθεντες που θα ψαχνει τροπο σε κανα μηνα να ξεεμβολιαστει :Ρ

Εμβολιαστηκε ο Πετρακος, εμβολιαστηκε ο Ζαν Κλωντ, τα υστερα του κοσμου

Υ.Γ. Ομως ειχε το σθενος να το παραδεχθει και δεν το εκρυψε, του το δινω αυτο
μπορει να τρολλαρει τυπε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πολυ ευκολα εσπασες! κατσε ακομη δε κοκκινησε πολυ ακομα το σβερκακι σου!!!!
και που να ησουν φρεσκοκουρεμενος!
Τι να ασχοληθούμε άλλο ρε χαζούλη; Άμα είναι να διαβάζουμε παιδικές χαζομαρίτσες σαν αυτές που μας αραδιάζεις, μάλλον σε φτάσαμε στα όριά σου. Πες μας κανένα καλό πάλι για τίποτα παρακρατικούς που σε παρακολουθούν, τίποτα μάνες που γαμάς, να σε αρχίσουμε πάλι στις φάπες και στην καζούρα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.711
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 27763994371_228dbd5a94_o.png
    27763994371_228dbd5a94_o.png
    303,9 KB · Εμφανίσεις: 29

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Τι να ασχοληθούμε άλλο ρε χαζούλη; Άμα είναι να διαβάζουμε παιδικές χαζομαρίτσες σαν αυτές που μας αραδιάζεις, μάλλον σε φτάσαμε στα όριά σου. Πες μας κανένα καλό πάλι για τίποτα παρακρατικούς που σε παρακολουθούν, τίποτα μάνες που γαμάς, να σε αρχίσουμε πάλι στις φάπες και στην καζούρα.
τι φαπα να ριξεις ρε ζουμπα! σηκω απο εκει χαμω που εισαι για αρχη! ορθοποδησε και οταν μπορεσεις να με κοιταξεις στα ματια παρε το λογο και πες την μαλακια σου...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ρε μαλακα κατσαπλια για εμβολια γνωριζεις , σπουδες δε μας λες , λενε οτι ειπες οτι σε κυνηγανε και γενικα πολυ μυστικισμος γενικα ρε τυπε . Μπας και εισαι κανας πολιτικος γιος του κουλη ?? αν ειναι ετσι κι αν ειπαμε καμια κουβεντα νερο και αλατι , εχω ενα ξαδερφο στο χωριο καλο παιδι και μορφωμενο , 3 ταξεις του δημοτικου εχει βγαλει , αν γινεται να κανουμε κατι να τον βολεψουμε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.808
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακα κατσαπλια για εμβολια γνωριζεις , σπουδες δε μας λες , λενε οτι ειπες οτι σε κυνηγανε και γενικα πολυ μυστικισμος γενικα ρε τυπε . Μπας και εισαι κανας πολιτικος γιος του κουλη ?? αν ειναι ετσι κι αν ειπαμε καμια κουβεντα νερο και αλατι , εχω ενα ξαδερφο στο χωριο καλο παιδι και μορφωμενο , 3 ταξεις του δημοτικου εχει βγαλει , αν γινεται να κανουμε κατι να τον βολεψουμε
αυριο διοριζει τυπε που εχει και επισκεπτηριο στο ιδρυμα...
σημερα ειναι ντυμενος ναπολεων....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
για τον πολιτικο γιο του κουλη τυπε, οσοι τον τραβηξαν φωτογραφια στην στρατιωτικη του θητεια, μυστηριωδως κατασχεθηκαν τα κινητα τους και ας μην ειχαν ιντερνετ για στειλουν/ανεβασουν την φωτο...

καλα που μου το θυμησες.

(ο ξα εμβολιασμενος η οχι? )

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
αυριο διοριζει τυπε που εχει και επισκεπτηριο στο ιδρυμα...
σημερα ειναι ντυμενος ναπολεων....
απο την επιλογη ιδρυμα ή προβατο του τσουκαλα σιγουρα το πρωτο θα διαλεγα τυπε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι φαπα να ριξεις ρε ζουμπα! σηκω απο εκει χαμω που εισαι για αρχη! ορθοποδησε και οταν μπορεσεις να με κοιταξεις στα ματια παρε το λογο και πες την μαλακια σου...
Και για το δεκάχρονος χωράει πολλή συζήτηση. Τέτοιες παπαρίτσες ούτε ο Βασιλάκης ο Καϊλας στο "Λουστράκο" δεν τις έλεγε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Και για το δεκάχρονος χωράει πολλή συζήτηση. Τέτοιες παπαρίτσες ούτε ο Βασιλάκης ο Καϊλας στο "Λουστράκο" δεν τις έλεγε.
για να τις ξερεις τυπε μηπως εισαι ο βασιλακης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom