Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.711
Πόντοι
3.936
Ελα βρε παπαριαδη που δεν ξερεις απο τι αποτελειται η ασπιρινη θες να το παιξεις και ειδικος. Ουτε για Σαμανος δεν κανεις. Εε ρε Λαδακης που σου χρειαζεται για να στρωσεις. Θα καταπιεις την γλωσσα σου παλι για 2χρονια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
μα έχει πει ο κατσαπλιας πριν από καιρό ότι πέρασε από το πανεπιστήμιο της ζωής, τι καλύτερο ;

είδα πριν μερικές σελίδες αυτό που έγραψε πως για τις μεταλλάξεις ευθύνονται οι εμβολιασμοί και μάλιστα κάθε εμβόλιο υπάρχει και χωριστή μετάλλαξη και έχω να πω μόνο αυτό :

υποκλίνομαι στο μεγαλείο αυτού του πνεύματος :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
Ασε μας ρε τυπε αυτο σου εκανε εντυπωση;Εδω πεταξε το επικο αμα ηταν καλα τα εμβολια γιατι κανανε 7 και οχι ενα;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Ασε μας ρε τυπε αυτο σου εκανε εντυπωση;Εδω πεταξε το επικο αμα ηταν καλα τα εμβολια γιατι κανανε 7 και οχι ενα;
εδω το πιο επικο ειναι οτι το παιζεις μορφωμενος ρε τυπε και η μονη σου μορφωση ειναι ενα υβρεολογιο!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
η μορφωση σου εχει αναγνωριστει τυπε η μονο στα δικα σου μυαλα θεωρεισαι μορφωμενος?
Ναι τυπε μην αγχωνεσαι εχω και ISO...η δικια σου αμορφωσια εχει αναγνωριστει σε κανενα πανελ της Πανια ή παει στραφι;:tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Αξιοθρήνητο αναρχιδο ανθρωπάκι, μηπως να έπιανες τίποτα μανες στο στόμα σου, που οπως δηλώνεις είναι και το φορτε σου;
εχεις να προτεινεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μαλακα κατσαπλια μπας και εισαι ο μπουρλας ?? :confused: :confused:
κρυβε λογια εσυ!

Ναι τυπε μην αγχωνεσαι εχω και ISO...η δικια σου αμορφωσια εχει αναγνωριστει σε κανενα πανελ της Πανια ή παει στραφι;:tooth:
σαν του βασιλακοπουλου του προτυπου σου? οχι τυπε! για εκει προοριζουμε και σενα!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895

ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον κατσαπλια αλλά πέρασα πολλές σελίδες στα γρήγορα και δεν εντόπισα όλες τις εκλάμψεις σπάνιας ευφυιας που μας χαρίζει απλόχερα
θα είμαι πιο επιμελής στην ανάγνωση :embarrased:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Πτυχίο Φιλοσοφικής, μπορεί άνετα να συμμετάσχει στο μπου
σιγουρα το παρακολουθει τυπε οπως και πολλοι επιφανεις αλλοι...

ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον κατσαπλια αλλά πέρασα πολλές σελίδες στα γρήγορα και δεν εντόπισα όλες τις εκλάμψεις σπάνιας ευφυιας που μας χαρίζει απλόχερα
για να δουμε την επομενη σου τοποθετηση λοιπον

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Επιτελους καποιος ειπε ενα συγνωμη . Επειδη εισαι βολικος εσυ κανα 500αρι αν δανειζεις κιολας στειλε πμ να γινουμε και φιλαρακια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.711
Πόντοι
3.936
Απλα θα βαζουν αυτη την εικονιτσα τυπε...
Εσενα ομως την εχουν βαλει στο Δοαταπ. Εκει εχει πιο μεγαλη βαρυτητα. Επειδη βλεπω και κοπτεσαι για την σεξουαλικη μ υγεια. Εχω κοψει τα μπου και παω στα μασαζ και τα στουντιο τωρα. Οποτε ολα καλα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Εσενα ομως την εχουν βαλει στο Δοαταπ. Εκει εχει πιο μεγαλη βαρυτητα. Επειδη βλεπω και κοπτεσαι για την σεξουαλικη μ υγεια. Εχω κοψει τα μπου και παω στα μασαζ και τα στουντιο τωρα. Οποτε ολα καλα
Τραυτικο μετα τη πορτα που εφαγες τυπε;

Αμα φας πορτα και εκει μετα θα πηγαινεις στα τραβελια; :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356