Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Τραυτικο μετα τη πορτα που εφαγες τυπε;

Αμα φας πορτα και εκει μετα θα πηγαινεις στα τραβελια; :tooth:
πωπω ποιοτητα
πωπω μορφωση
πωπω ενας επιστημονας!

δειτε λογο! δειτε γνωσεις!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Μπα, δεν πέφτω τόσο χαμηλά. Το αφήνω σε σένα που το επαγγελλεσαι κιόλας, οπως μας είπες.
για να πεσεις χαμηλα προυποθετει πρωτα να εισαι ψηλα τυπε!!!! εσυ για να πας χαμηλα πρεπει να ανεβεις απο εκει που ηδη εισαι....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
ο πιο ωραιος ηταν ο φακιρης . Δυο λογια εγραφε σαν απαντηση . Δε σε κουραζε ευαναγνωστος το παλικαρι .Τον φαγαν τα κυκλωματα κι αυτον
εφαγε ΒΑΝ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστω τυπε....εσυ βεβαια παραμενεις ενας αμορφωτος ντενεκες.:tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Kατσαπλιά ξέρω γιατι τα εκανες ολα αυτα.
Εγραψε σημερα το επικό ποστ ο Ζαν Κλωντ οτι θα εμβολιασθει επειδη τον πιεζει η μαμα του και μια πουτάνα που συνανταει στο μπουρδελο, και φοβηθηκες μην σου παρει την δοξα. Ετσι εσπευσες να γινεις το προσωπο της ημερας και το καταφερες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
για να πεσεις χαμηλα προυποθετει πρωτα να εισαι ψηλα τυπε!!!! εσυ για να πας χαμηλα πρεπει να ανεβεις απο εκει που ηδη εισαι....
Mάλλον έχει δίκιο ο Hell πως ο εγκέφαλός σου ειναι δεκάχρονου. Μην τον κουράζουμε άλλο γιατί βλέπω ότι ρετάρει με χαζομαρίτσες δημοτικου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.711
Πόντοι
3.936
Εγραψε το επικό ποστ ο Ζαν οτι θα εμβολιασθει επειδη τον πιεζει η μαμα του και μια πουτάνα που συνανταει
Μετα το μπολι του ζαν δεν πιστευω να ξαναβαλει αβαταρ τον Τσε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Εγω γλειφω τη διαχειριση για να κερδισω την ευμενεια της . Οτιδηποτε αποφασιζει ειναι ιερο δε σου λεω
εγω ειμαι σπαθι τυπε...
η διαχειριση μπορει να εχει την τελικη αποφαση (Αδιαφανης το λεω για πολλοστη φορα, επρεπε να υπαρχει ειδικο θρεντ να φαινονται οι ποινες η αιτια και η διαρκεια τους) αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε κανει λαθη η δε μεροληπτει...
πχ σημερα ειναι πιθανοτερο να πατησαν ολοι αυτοι το ρουφιανοκουμπο για να τιμωρηθω εγω αλλα κανενας τους δε θα τιμωρηθει για οσα μου εσυρε...
"μαγικη δικαιοσυνη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom