alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Λαθος τύπε, ανακαλωΤι???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλως αναθεωρησε την αποφαση του να παιζει μονο για ανεμβολιαστους
Λαθος τύπε, ανακαλωΤι???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ που ειχες την επιλογη παντως, εκανες χειροτερη!!!το διαλεγες δεν το διαλεγες, για εκει εισαι τυπε..
αρα παιζει μονο σε εμβολιασμενο κοινο? (αφου ουτως η αλλως μονο τετοιο μπορει να εχει τετοια εποχη)Λαθος τύπε, ανακαλω
τωρα δηλαδη τον παιζει και για εμβολιασμενους?Λαθος τύπε, ανακαλω
Με έπιασες τύπε. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου είμαι. Δεν είναι τυχαίο που δε μπορούν να σε τσακώσουν οι κυπατζήδες. Είσαι μεγάλο τσακμάκι.για να τις ξερεις τυπε μηπως εισαι ο βασιλακης?
καλα αντε για νανι τωρα γιατι κουραστηκες!Με έπιασες τύπε. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου είμαι. Δεν είναι τυχαίο που δε μπορούν να σε τσακώσουν οι κυπατζήδες. Είσαι μεγάλο τσακμάκι.
Δες την ταινία τύπε. Τέτοιος βλακαμάς σαν εσένα δεν ήταν. Θα τσιμπήσεις και καμία ατάκα να μας ξεφουρνίζεις εδώ μέσα. Από τις παιδικές χαζομαρίτσες που αμολάς εδώ, καλύτερη θα είναι.
Εμβολιαστηκε ο Πετρακος, εμβολιαστηκε ο Ζαν Κλωντ, τα υστερα του κοσμου
Υ.Γ. Ομως ειχε το σθενος να το παραδεχθει και δεν το εκρυψε, του το δινω αυτο
Tυχαια τα 2 γεγονοτα αραγε?Λαθος τύπε, ανακαλω
Κρρρρραααακ!καλα αντε για νανι τωρα γιατι κουραστηκες!
με σεντονι κοιμαμαι τυπε! το σπιτι μου εχει αρκετη ζεστη για να χρειαζομαι κουβερτες!Κρρρρραααακ!
Την κουβερτούλα σου να στρώσεις καλά. Μην αρπάξεις καμία πούντα. Κυκλοφορούν και ιώσεις. Να είσαι γερός, να γελάμε μαζί σου εδώ μέσα κι άλλες μέρες.
ποιο νικ είναι ο Ζαν τώρα ; έχω χάσει επεισόδιαKατσαπλιά ξέρω γιατι τα εκανες ολα αυτα.
Εγραψε σημερα το επικό ποστ ο Ζαν Κλωντ οτι θα εμβολιασθει επειδη τον πιεζει η μαμα του και μια πουτάνα που συνανταει στο μπουρδελο, και φοβηθηκες μην σου παρει την δοξα. Ετσι εσπευσες να γινεις το προσωπο της ημερας και το καταφερες
δε ξερουμε ακριβως τυπε! υπαρχουν φαβορι και αουτσαιντερποιο νικ είναι ο Ζαν τώρα ; έχω χάσει επεισόδια
εσυ νεαρε πανε διαβασε την προηγουμενη υλη, γιατι δεν μας απαντησες στο ζητημα, οπου εγινε η σφαγη στο παρον θεμα...
Ηταν ο Alanio μεχρι που επεσε μπανποιο νικ είναι ο Ζαν τώρα ; έχω χάσει επεισόδια
Aφού τον άφησαν μπόλικες μέρες σαν Ζανκλώ, γιατί τον μπάναραν ξανά;Ηταν ο Alanio μεχρι που επεσε μπαν
ναι αυτό το ήξερα, έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι μπήκε με καινούργιοΗταν ο Alanio μεχρι που επεσε μπαν
δεν είπες θα πας για ύπνο ; πήρες παράταση ;εσυ νεαρε πανε διαβασε την προηγουμενη υλη, γιατι δεν μας απαντησες στο ζητημα, οπου εγινε η σφαγη στο παρον θεμα...
έλα μου ντε, λες να ισχύει αυτό που έγραψες ότι πούλησε αμαξι στον Αντι ;Aφού τον άφησαν μπόλικες μέρες σαν Ζανκλώ, γιατί τον μπάναραν ξανά;
Πλάκα κάναμε τότε αλλά καμία φορά...... Πάντως φαινόταν να τα είχε βρει με admins και να είχαν δεχθεί να επιστρέψει ως Ζανκλώ. Και ξαφνικά μπαν.έλα μου ντε, λες να ισχύει αυτό που έγραψες ότι πούλησε αμαξι στον Αντι ;
γράφει σε άλλα νήματα ; εγώ δεν τον έχω πετύχει σε τίποτα μεμπτό, για τα μέτρα του μπου βέβαια, δεν είμαστε και αρσακειάδεςΠλάκα κάναμε τότε αλλά καμία φορά...... Πάντως φαινόταν να τα είχε βρει με admins και να είχαν δεχθεί να επιστρέψει ως Ζανκλώ. Και ξαφνικά μπαν.