Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.607
Πόντοι
2.356
Λαθος τύπε, ανακαλω
Απλως αναθεωρησε την αποφαση του να παιζει μονο για ανεμβολιαστους
αρα παιζει μονο σε εμβολιασμενο κοινο? (αφου ουτως η αλλως μονο τετοιο μπορει να εχει τετοια εποχη)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
για να τις ξερεις τυπε μηπως εισαι ο βασιλακης?
Με έπιασες τύπε. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου είμαι. Δεν είναι τυχαίο που δε μπορούν να σε τσακώσουν οι κυπατζήδες. Είσαι μεγάλο τσακμάκι.
Δες την ταινία τύπε. Τέτοιος βλακαμάς σαν εσένα δεν ήταν. Θα τσιμπήσεις και καμία ατάκα να μας ξεφουρνίζεις εδώ μέσα. Από τις παιδικές χαζομαρίτσες που αμολάς εδώ, καλύτερη θα είναι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.607
Πόντοι
2.356
Με έπιασες τύπε. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου είμαι. Δεν είναι τυχαίο που δε μπορούν να σε τσακώσουν οι κυπατζήδες. Είσαι μεγάλο τσακμάκι.
Δες την ταινία τύπε. Τέτοιος βλακαμάς σαν εσένα δεν ήταν. Θα τσιμπήσεις και καμία ατάκα να μας ξεφουρνίζεις εδώ μέσα. Από τις παιδικές χαζομαρίτσες που αμολάς εδώ, καλύτερη θα είναι.
καλα αντε για νανι τωρα γιατι κουραστηκες!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.169
Πόντοι
6.056
Εμβολιαστηκε ο Πετρακος, εμβολιαστηκε ο Ζαν Κλωντ, τα υστερα του κοσμου

Υ.Γ. Ομως ειχε το σθενος να το παραδεχθει και δεν το εκρυψε, του το δινω αυτο
Λαθος τύπε, ανακαλω
Απλως αναθεωρησε την αποφαση του να παιζει μονο για ανεμβολιαστους
Tυχαια τα 2 γεγονοτα αραγε? :coffee: :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
καλα αντε για νανι τωρα γιατι κουραστηκες!
Κρρρρραααακ!
Την κουβερτούλα σου να στρώσεις καλά. Μην αρπάξεις καμία πούντα. Κυκλοφορούν και ιώσεις. Να είσαι γερός, να γελάμε μαζί σου εδώ μέσα κι άλλες μέρες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.607
Πόντοι
2.356
Κρρρρραααακ!
Την κουβερτούλα σου να στρώσεις καλά. Μην αρπάξεις καμία πούντα. Κυκλοφορούν και ιώσεις. Να είσαι γερός, να γελάμε μαζί σου εδώ μέσα κι άλλες μέρες.
με σεντονι κοιμαμαι τυπε! το σπιτι μου εχει αρκετη ζεστη για να χρειαζομαι κουβερτες!
για αυτο προσεχε να μην πουντιασεις εσυ και ασε εμενα!
αν και εχεις μπολικους αντικαταστατες! λιγο περισσοτερα κυβικα απο σενα εχουν βεβαια αλλα οκ ιδια κατηγορια ειστε πανω κατω...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Kατσαπλιά ξέρω γιατι τα εκανες ολα αυτα.
Εγραψε σημερα το επικό ποστ ο Ζαν Κλωντ οτι θα εμβολιασθει επειδη τον πιεζει η μαμα του και μια πουτάνα που συνανταει στο μπουρδελο, και φοβηθηκες μην σου παρει την δοξα. Ετσι εσπευσες να γινεις το προσωπο της ημερας και το καταφερες
ποιο νικ είναι ο Ζαν τώρα ; έχω χάσει επεισόδια :think:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.607
Πόντοι
2.356
σας ξεπαστρεψα ολους και σημερα! καληνυχτα σας

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Ηταν ο Alanio μεχρι που επεσε μπαν
ναι αυτό το ήξερα, έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι μπήκε με καινούργιο

παντως σοβαρά τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί τρώει συνέχεια μπαν ; έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο στο παρελθόν ; εδώ άλλοι γραφουν τόσα και τόσα και ακόμη εδώ είναι....
και τι κάψα είναι και αυτή να στήνει συνεχώς νέα νικ για να γράφει έστω για λίγες μέρες στο μπου :think:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
εσυ νεαρε πανε διαβασε την προηγουμενη υλη, γιατι δεν μας απαντησες στο ζητημα, οπου εγινε η σφαγη στο παρον θεμα...
δεν είπες θα πας για ύπνο ; πήρες παράταση ;
ποιό είναι το ζήτημα ; δεν πιστεύω να νομίζεις ότι έχω κάτσει να δω 100 σελίδες απο την τελευταία φορά που μπήκα έ ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aφού τον άφησαν μπόλικες μέρες σαν Ζανκλώ, γιατί τον μπάναραν ξανά;
έλα μου ντε, λες να ισχύει αυτό που έγραψες ότι πούλησε αμαξι στον Αντι ; :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
έλα μου ντε, λες να ισχύει αυτό που έγραψες ότι πούλησε αμαξι στον Αντι ; :)
Πλάκα κάναμε τότε αλλά καμία φορά...... Πάντως φαινόταν να τα είχε βρει με admins και να είχαν δεχθεί να επιστρέψει ως Ζανκλώ. Και ξαφνικά μπαν. :think:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Πλάκα κάναμε τότε αλλά καμία φορά...... Πάντως φαινόταν να τα είχε βρει με admins και να είχαν δεχθεί να επιστρέψει ως Ζανκλώ. Και ξαφνικά μπαν. :think:
γράφει σε άλλα νήματα ; εγώ δεν τον έχω πετύχει σε τίποτα μεμπτό, για τα μέτρα του μπου βέβαια, δεν είμαστε και αρσακειάδες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom