Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.180
- Πόντοι
- 6.256
Βαλε το βιντεακι ξανα ρε φασιστομαλακα!!!Που ρε 3μ@λακα στην Σταρα Ζαγορα με ενα μπουκαλι Αλτις και χωρις Δικατσα/ Δοαταπ; Αντε σειρε παρα περα..
Βαλε το βιντεακι ξανα ρε φασιστομαλακα!!!Που ρε 3μ@λακα στην Σταρα Ζαγορα με ενα μπουκαλι Αλτις και χωρις Δικατσα/ Δοαταπ; Αντε σειρε παρα περα..
γιατι αλλοι θεματοφυλακες ξεκινησαν τον ντορο που προεβλεψα μιλωντας για κουμπακι...ε ωραια ρε μαλεα τι περιμενεις τότες να το κανεις ξεκαθαρο. αφου δεν υπονόησες κατι βγες μπροστα με τη μια και πες δεν εννόησα τιποτα το εκανα για τρολαρισμα μπαντ τάιμινγκ κλπ και λήξις λοκ να πουμε
τον κυνηγανε οι μισες μυστικες υπηρεσιες του πλανητη, με εσας τα τσουτσεκια θα κωλωσει ο κατσαπλιας?????Χεσε μας τυπε....και πριν πεταξε οτι ειναι γαμιας μαναδων που τον τρολαρα.Εσπασε το σκουπιδι παραφερθηκε και δεν εχει τα αρχιδια να πει ενα συγγνωμη....
Μπλα μπλα αναρχιδο πουστρακι εισαι εκει καταληγει τυπε η ολη ιστορια....γιατι αλλοι θεματοφυλακες ξεκινησαν τον ντορο που προεβλεψα μιλωντας για κουμπακι...
και με το να με βαλουν να ζητησω συγνωμη σημαινει πως οντως εβρισα και το μετανιωσα.
κατι που προφανως δεν εκανα σε κανεναν τους
οποτε απο τη στιγμη που δεν εννοησα αυτο που αυτοι καταλαβαν, δεν ειμαι υπολογος για το πως λειτουργει ο δικος τους εγκεφαλος!!! εσυ δηλαδη πως το αντιληφθηκες?
φυσικα απο τον χελ και τον μπαροκ δε περιμενα αντιληψη γραπτου λογου. απο τον αλεξ ομως ντεμεκ δικηγορο που μου αποδιδει κατι που δεν ειπα πραγματικα δεν το περιμενα.
οταν ο αθηναιος εγραψε το σχολιο κατευθειαν επιασα το τραγουδι και το τραγουδησα κιολας! αυτο τι σημαινει οτι το τραγουδουσα με στοχο μελος?
σαν πολυ "παρενοχληση" τελικα πεφτει εδω μεσα. και αντε απο τον αθηναιο να δεχτω γκρινια και υβρεις αν θεωρει οτι ηταν προσωπικο.... απο τις αλλες τις γκομενες που το παιζουν γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες και πηραν θεση απλα και μονο για να βριζουν σε θεμα που δε τους αφορα γιατι εχει να κανει μεταξυ εμου και του αθηναιου τι πρεπει να πουμε?
σαν τους ρωσοποντιους μαζευτηκαν στα μαγαζια που ακουμπουσες εναν καταλαθος και ειχε απο πισω νταβατζη να ξεκιναει φασαρια...
ο κατσαπλιας δε σπαει ρεμαλια!
ναι μαλακια εκανε που το εγραψε χυμα εστω για τρολαρισμαΧεσε μας τυπε....και πριν πεταξε οτι ειναι γαμιας μαναδων που τον τρολαρα.Εσπασε το σκουπιδι παραφερθηκε και δεν εχει τα αρχιδια να πει ενα συγγνωμη....
οχι παικτη, με τζηνακια πειραικης πατραικης ή καλσον bic καναμε παιχνιδιΣτην Σταρα ζαγορα κι εσυ τυπε με ενα μπουκαλι Αλτις, και χωρις Δικατσα/δοαταπ; 0υαου...
Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι. Κυριε Χωρις Δικατσα
αν ημουν τετοιο θα ηθελα να ειμαι οντως ετσι! σε αντιθεση με σενα που εισαι λουγκρα με καμπανελια! κριμα που τα χεις διακοσμητικαΜπλα μπλα αναρχιδο πουστρακι εισαι εκει καταληγει τυπε η ολη ιστορια....
Τυπε αυτος και ο Ρασελ Κροου στο A beautiful mind....τον κυνηγανε οι μισες μυστικες υπηρεσιες του πλανητη, με εσας τα τσουτσεκια θα κωλωσει ο κατσαπλιας?????
σαρεσε το επαγγελμα τυπε? δε μας ειπες! απο γιατρους περισσοτερα βγαζω!Χεσε μας τυπε....και πριν πεταξε οτι ειναι γαμιας μαναδων που τον τρολαρα.Εσπασε το σκουπιδι παραφερθηκε και δεν εχει τα αρχιδια να πει ενα συγγνωμη....
ΤΝαι ναι πιπα με ειχα κανει ο α μαλακας που δεν ηξερε να κανει μεθοδο των τριων!!!Εσυ τι εχεις σπουδασει φασιστομαλακα;ΤΕΙ Χρυση Αυγη;Σου γαμησα τη ψυχουλα το απογευμα και πονεσες;Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι
αυτος ειναι ασχημος ρε τυπεΤυπε αυτος και ο Ρασελ Κροου στο A beautiful mind....
πιο πολυ σε σον πεν στο i am sam μου φερνει...Τυπε αυτος και ο Ρασελ Κροου στο A beautiful mind....
καλα μην τσουβαλιάζεις και εσυ ρε μαλεα. ο χελρειζερ ειναι καλο νιαμου μπαχαλακιας απο παλια. ειδικα ο παλιος ο χελρειζερ δηλαδης με τη γάτα προφιλ ηταν να ξεροχυνεις.γιατι αλλοι θεματοφυλακες ξεκινησαν τον ντορο που προεβλεψα μιλωντας για κουμπακι...
και με το να με βαλουν να ζητησω συγνωμη σημαινει πως οντως εβρισα και το μετανιωσα.
κατι που προφανως δεν εκανα σε κανεναν τους
οποτε απο τη στιγμη που δεν εννοησα αυτο που αυτοι καταλαβαν, δεν ειμαι υπολογος για το πως λειτουργει ο δικος τους εγκεφαλος!!! εσυ δηλαδη πως το αντιληφθηκες?
φυσικα απο τον χελ και τον μπαροκ δε περιμενα αντιληψη γραπτου λογου. απο τον αλεξ ομως ντεμεκ δικηγορο που μου αποδιδει κατι που δεν ειπα πραγματικα δεν το περιμενα.
οταν ο αθηναιος εγραψε το σχολιο κατευθειαν επιασα το τραγουδι και το τραγουδησα κιολας! αυτο τι σημαινει οτι το τραγουδουσα με στοχο μελος?
σαν πολυ "παρενοχληση" τελικα πεφτει εδω μεσα. και αντε απο τον αθηναιο να δεχτω γκρινια και υβρεις αν θεωρει οτι ηταν προσωπικο.... απο τις αλλες τις γκομενες που το παιζουν γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες και πηραν θεση απλα και μονο για να βριζουν σε θεμα που δε τους αφορα γιατι εχει να κανει μεταξυ εμου και του αθηναιου τι πρεπει να πουμε?
σαν τους ρωσοποντιους μαζευτηκαν στα μαγαζια που ακουμπουσες εναν καταλαθος και ειχε απο πισω νταβατζη να ξεκιναει φασαρια...
ο κατσαπλιας δε σπαει ρεμαλια!
Ξερεις τυπε οτι δεν εχω τετοια κολληματα....στα αρχιδια μου τι σπουδασε ο αλλος.Αλλα οταν βγαινει ενα τσουτσεκι και λεει τα τσεκαρα τα 7 εμβολια και ειναι ολα για το πουτσο ε τοτε να μην ρωτησω τι σκατα εχει σπουδασει;ναι μαλακια εκανε που το εγραψε χυμα εστω για τρολαρισμα
αλλα και συ γαμηθηκες ρε μαλεα 10 φορες τι σπούδασες και τι σπούδασες λες και μονο γραμματιζούμενοι γραφουν εδω μεσα
λαδακης ωραιος τυπος...ειχε βγει φλεβαρη μηνα 2020 μαζι με εναν γαλλο τρελογιατρο του τζουρασικ παρκ, πριν ακομα εχει εμφανιστει κρουσμα στην ελλαδα, και ειχε βρει το φαρμακο κατα του κοβιντ...Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι. Κυριε Χωρις Δικατσα
Γιατι δεν καταλαβα τι εχει ο τωρινος δηλαδη;καλα μην τσουβαλιάζεις και εσυ ρε μαλεα. ο χελρειζερ ειναι καλο νιαμου μπαχαλακιας απο παλια. ειδικα ο παλιος ο χελρειζερ δηλαδης με τη γάτα προφιλ ηταν να ξεροχυνεις.
λαδακης ωραιος τυπος...ειχε βγει φλεβαρη μηνα 2020 μαζι με εναν γαλλο τρελογιατρο του τζουρασικ παρκ, πριν ακομα εχει εμφανιστει κρουσμα στην ελλαδα, και ειχε βρει το φαρμακο κατα του κοβιντ...
ωραιες εποχες...αθωες...αυθεντικες...
Μωρη λουκριτια χωρις Δικατσα εγω σε πιπωνω σε διπλωματα οποιαδηποτε στιγμη. Δεν περιμενα το bou.com για να πω τι ειμαι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι βαθυτατα Δημοκρατης, ο οποίος δεν στηριζει τον ισλαμοφασισμοΤΝαι ναι πιπα με ειχα κανει ο α μαλακας που δεν ηξερε να κανει μεθοδο των τριων!