Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
ε ωραια ρε μαλεα τι περιμενεις τότες να το κανεις ξεκαθαρο. αφου δεν υπονόησες κατι βγες μπροστα με τη μια και πες δεν εννόησα τιποτα το εκανα για τρολαρισμα μπαντ τάιμινγκ κλπ και λήξις λοκ να πουμε :woldman:
γιατι αλλοι θεματοφυλακες ξεκινησαν τον ντορο που προεβλεψα μιλωντας για κουμπακι...
και με το να με βαλουν να ζητησω συγνωμη σημαινει πως οντως εβρισα και το μετανιωσα.
κατι που προφανως δεν εκανα σε κανεναν τους
οποτε απο τη στιγμη που δεν εννοησα αυτο που αυτοι καταλαβαν, δεν ειμαι υπολογος για το πως λειτουργει ο δικος τους εγκεφαλος!!! εσυ δηλαδη πως το αντιληφθηκες?
φυσικα απο τον χελ και τον μπαροκ δε περιμενα αντιληψη γραπτου λογου. απο τον αλεξ ομως ντεμεκ δικηγορο που μου αποδιδει κατι που δεν ειπα πραγματικα δεν το περιμενα.

οταν ο αθηναιος εγραψε το σχολιο κατευθειαν επιασα το τραγουδι και το τραγουδησα κιολας! αυτο τι σημαινει οτι το τραγουδουσα με στοχο μελος?

σαν πολυ "παρενοχληση" τελικα πεφτει εδω μεσα. και αντε απο τον αθηναιο να δεχτω γκρινια και υβρεις αν θεωρει οτι ηταν προσωπικο.... απο τις αλλες τις γκομενες που το παιζουν γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες και πηραν θεση απλα και μονο για να βριζουν σε θεμα που δε τους αφορα γιατι εχει να κανει μεταξυ εμου και του αθηναιου τι πρεπει να πουμε?
σαν τους ρωσοποντιους μαζευτηκαν στα μαγαζια που ακουμπουσες εναν καταλαθος και ειχε απο πισω νταβατζη να ξεκιναει φασαρια...

ο κατσαπλιας δε σπαει ρεμαλια!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.796
Πόντοι
5.006
Χεσε μας τυπε....και πριν πεταξε οτι ειναι γαμιας μαναδων που τον τρολαρα.Εσπασε το σκουπιδι παραφερθηκε και δεν εχει τα αρχιδια να πει ενα συγγνωμη....
τον κυνηγανε οι μισες μυστικες υπηρεσιες του πλανητη, με εσας τα τσουτσεκια θα κωλωσει ο κατσαπλιας?????
:confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
γιατι αλλοι θεματοφυλακες ξεκινησαν τον ντορο που προεβλεψα μιλωντας για κουμπακι...
και με το να με βαλουν να ζητησω συγνωμη σημαινει πως οντως εβρισα και το μετανιωσα.
οποτε απο τη στιγμη που δεν εννοησα αυτο που αυτοι καταλαβαν, δεν ειμαι υπολογος για το πως λειτουργει ο δικος τους εγκεφαλος!!! εσυ δηλαδη πως το αντιληφθηκες?
φυσικα απο τον χελ και τον μπαροκ δε περιμενα αντιληψη γραπτου λογου. απο τον αλεξ ομως ντεμεκ δικηγορο που μου αποδιδει κατι που δεν ειπα πραγματικα δεν το περιμενα.

οταν ο αθηναιος εγραψε το σχολιο κατευθειαν επιασα το τραγουδι και το τραγουδησα κιολας! αυτο τι σημαινει οτι το τραγουδουσα με στοχο μελος?

σαν πολυ "παρενοχληση" τελικα πεφτει εδω μεσα. και αντε απο τον αθηναιο να δεχτω γκρινια και υβρεις αν θεωρει οτι ηταν προσωπικο.... απο τις αλλες τις γκομενες που το παιζουν γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες και πηραν θεση απλα και μονο για να βριζουν σε θεμα που δε τους αφορα γιατι εχει να κανει μεταξυ εμου και του αθηναιου τι πρεπει να πουμε?
σαν τους ρωσοποντιους μαζευτηκαν στα μαγαζια που ακουμπουσες εναν καταλαθος και ειχε απο πισω νταβατζη να ξεκιναει φασαρια...

Μπλα μπλα αναρχιδο πουστρακι εισαι εκει καταληγει τυπε η ολη ιστορια....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
Χεσε μας τυπε....και πριν πεταξε οτι ειναι γαμιας μαναδων που τον τρολαρα.Εσπασε το σκουπιδι παραφερθηκε και δεν εχει τα αρχιδια να πει ενα συγγνωμη....
ναι μαλακια εκανε που το εγραψε χυμα εστω για τρολαρισμα

αλλα και συ γαμηθηκες ρε μαλεα 10 φορες τι σπούδασες και τι σπούδασες λες και μονο γραμματιζούμενοι γραφουν εδω μεσα

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Στην Σταρα ζαγορα κι εσυ τυπε με ενα μπουκαλι Αλτις, και χωρις Δικατσα/δοαταπ; 0υαου...
οχι παικτη, με τζηνακια πειραικης πατραικης ή καλσον bic καναμε παιχνιδι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.707
Πόντοι
3.936
Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι. Κυριε Χωρις Δικατσα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Μπλα μπλα αναρχιδο πουστρακι εισαι εκει καταληγει τυπε η ολη ιστορια....
αν ημουν τετοιο θα ηθελα να ειμαι οντως ετσι! σε αντιθεση με σενα που εισαι λουγκρα με καμπανελια! κριμα που τα χεις διακοσμητικα

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
σαρεσε το επαγγελμα τυπε? δε μας ειπες! απο γιατρους περισσοτερα βγαζω!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι
ΤΝαι ναι πιπα με ειχα κανει ο α μαλακας που δεν ηξερε να κανει μεθοδο των τριων!!!Εσυ τι εχεις σπουδασει φασιστομαλακα;ΤΕΙ Χρυση Αυγη;Σου γαμησα τη ψυχουλα το απογευμα και πονεσες; :tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556

καλα μην τσουβαλιάζεις και εσυ ρε μαλεα. ο χελρειζερ ειναι καλο νιαμου μπαχαλακιας απο παλια. ειδικα ο παλιος ο χελρειζερ δηλαδης με τη γάτα προφιλ ηταν να ξεροχυνεις. :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
ναι μαλακια εκανε που το εγραψε χυμα εστω για τρολαρισμα

αλλα και συ γαμηθηκες ρε μαλεα 10 φορες τι σπούδασες και τι σπούδασες λες και μονο γραμματιζούμενοι γραφουν εδω μεσα
Ξερεις τυπε οτι δεν εχω τετοια κολληματα....στα αρχιδια μου τι σπουδασε ο αλλος.Αλλα οταν βγαινει ενα τσουτσεκι και λεει τα τσεκαρα τα 7 εμβολια και ειναι ολα για το πουτσο ε τοτε να μην ρωτησω τι σκατα εχει σπουδασει;

Εδω εγω που εχω σπουδασει Ιατρικη και δεν θα ηξερα να τα τσεκαρω!!! :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.796
Πόντοι
5.006
Ελα βρε παπαριαδη που πηρες την λοιμωξιολογια με μια τσαντα απο τα λιντλ. Θα μιλησεις κιολας.Οταν σε ειχε βγαλει πιπα ο Λαδακης σε ειχα λυπηθει. Αλλα εισαι τοσο μεγαλο κωλ@παιδο που ουτε για λυπηση δεν εισαι. Κυριε Χωρις Δικατσα
λαδακης ωραιος τυπος...ειχε βγει φλεβαρη μηνα 2020 μαζι με εναν γαλλο τρελογιατρο του τζουρασικ παρκ, πριν ακομα εχει εμφανιστει κρουσμα στην ελλαδα, και ειχε βρει το φαρμακο κατα του κοβιντ...
ωραιες εποχες...αθωες...αυθεντικες...
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
καλα μην τσουβαλιάζεις και εσυ ρε μαλεα. ο χελρειζερ ειναι καλο νιαμου μπαχαλακιας απο παλια. ειδικα ο παλιος ο χελρειζερ δηλαδης με τη γάτα προφιλ ηταν να ξεροχυνεις. :tooth:
Γιατι δεν καταλαβα τι εχει ο τωρινος δηλαδη;:argue:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
λαδακης ωραιος τυπος...ειχε βγει φλεβαρη μηνα 2020 μαζι με εναν γαλλο τρελογιατρο του τζουρασικ παρκ, πριν ακομα εχει εμφανιστει κρουσμα στην ελλαδα, και ειχε βρει το φαρμακο κατα του κοβιντ...
ωραιες εποχες...αθωες...αυθεντικες...
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

Τη Χλωροκινη τυπε...εδινε και οδηγιες πως να την παιρνεις.Αυτο το ψυχακι ο φασιστομαλακας αμορφωτος θεωρει οτι με εκανε πιπα!!!Τον τυπο που ειχε γελοιοποιηθει οταν πηγε να κανει μεθοδο των τριων!!!:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.707
Πόντοι
3.936
ΤΝαι ναι πιπα με ειχα κανει ο α μαλακας που δεν ηξερε να κανει μεθοδο των τριων!
Μωρη λουκριτια χωρις Δικατσα εγω σε πιπωνω σε διπλωματα οποιαδηποτε στιγμη. Δεν περιμενα το bou.com για να πω τι ειμαι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι βαθυτατα Δημοκρατης, ο οποίος δεν στηριζει τον ισλαμοφασισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom