Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
τι επαθε το φόρουμ ρε μαλεα απίστευτο εκει που παλια ανεβάζανε φωτο μουνια γκανια κασερι για να δείξουν ποιος κανει κουμαντο, τωρα φτάσαμε να λεμε ποιος εχει δικατσα και ποιος οχι :undecided: :undecided: :undecided:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.707
Πόντοι
3.936
Πάρε το δίπλωμα σου γ
Βρε μ@λακα ανικανε γεροκαραφλα Ιωσηφ, ξεχασες που σου εριχνε υπνωτικο τα βραδια ο π/μεταναστης στο τσαι και σε πηδαγε; :wink:
Δεν εχω καμμια τετοια κριτικη εσυ την εφτιαξες. Ολα αυτα ανηκουν στην αυτιστικη φαντασια σου. Λασπολογε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.674
Πόντοι
5.097
τι επαθε το φόρουμ ρε μαλεα απίστευτο εκει που παλια ανεβάζανε φωτο μουνια γκανια κασερι για να δείξουν ποιος κανει κουμαντο, τωρα φτάσαμε να λεμε ποιος εχει δικατσα και ποιος οχι :undecided: :undecided: :undecided:
θες να σου πεταξω 30 χιλιαρικα στο τραπεζι να το βουλωσουν ολοι? :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι να κανουμε ειναι απλα μαθηματικα τυπε!!!!
δε ηξερα οτι βουλγαρια δε μπορεις να μπεις μπου! το εχουν μπλοκαρισμενο!
τυπε σου αρκει και το πρωτο μισο του nickname το υπολοιπο χαραμιζεται!!
Αφου το λες εσύ νούμερο έτσι θα είναι. Όλοι που φεύγουν τριήμερο εξωτερικό ξημεροβραδιάζονται στο μπου.
Όσο για το nick αστο να χαραμιζεται. Καλύτερα στο βροντο το μισό, παρά ολόκληρο σαν το δικό σου και να πιανω στο στόμα μου μάνες, όπως κάνεις εσύ σκουπιδαριό.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ρε αρχιδι παπαφιλιπς αυτοι εδω γαμιουνται με εμβολια , μπινελικια , πεσιματα , υποθεσεις ναρκωτικων , ραντεβου θανατου , φιλοσοφικα ερωτηματα και εσυ γαμας στο πριβε κορωνοπαρτυ 2 μωρα απο τις 7 . Εγω φταιω που σε υποστηριζω και σε λεω ειδωλο μονοφαγα . Να σου καει το pc :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
το έχουμε πει χιλιάδες φορές τί δουλειά κάνει ο κ.Χελ
40m6ug.gif
Αυτος ηταν ο παλιος Χελ με τη γατα ο κουλ....:cry:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.605
Πόντοι
2.356
Αφου το λες εσύ νούμερο έτσι θα είναι. Όλοι που φεύγουν τριήμερο εξωτερικό ξημεροβραδιάζονται στο μπου.
Όσο για το nick αστο να χαραμιζεται. Καλύτερα στο βροντο το μισό, παρά ολόκληρο σαν το δικό σου και να πιανω στο στόμα μου μάνες, όπως κάνεις εσύ σκουπιδαριό.
αντε μορφωσου τυπε και ασε μας εμας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τριημερα στην βουλγαρια, 5 ταυτοτητες, 5 αφμ, τον παρακολουθουν μυστικες υπηρεσιες κτλ...
τερμα ψυχασθενης ο τυπος...
να μαζευτουμε καποια στιγμη γυρω απο το τζακι να μας πει για τοτε που γαμησε την μονικα μπελουτσι...
:rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Δεν την γάμησε τελικά. Τον παρακαλούσε αλλά δεν τον φτιάχνουν οι μελαχρινές και την έφτυσε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Βρε μ@λακα ανικανε γεροκαραφλα Ιωσηφ, ξεχασες που σου εριχνε υπνωτικο τα βραδια ο π/μεταναστης στο τσαι και σε πηδαγε; :wink:
Δεν εχω καμμια τετοια κριτικη εσυ την εφτιαξες. Ολα αυτα ανηκουν στην αυτιστικη φαντασια σου. Λασπολογε
Πονάς μωρή μπαλότσα....:2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
Τυπε δεν με ειχαν μπαναρει να ξες ειχα ζητησει να αυτοκαταστραφει ο λογαριασμος μου..... :confused: :confused: :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
θες να σου πεταξω 30 χιλιαρικα στο τραπεζι να το βουλωσουν ολοι? :confused: :confused: :confused:
που σαι ρε λακαρε με το γκανι και τη σκελεα να τους δειξεις πως γινεται :wanker::wanker::wanker:.

πάω να διαβασω κανα παλιο νήμα δεν βγαινει ακρη να πουμε δω μεσα:undecided::undecided::undecided:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.180
Πόντοι
6.256
Τι λες ρε παντοφλακια πυρφορε; ποτε εβρισα μανες, μπαφο πινεις και λες οτι ναναι;,;
Τωρα ρε τυπε αληθεια εφαγες πορτα σε μπουρδελο;Σε μπουρδελο που γαμουσαν Πακιστανοι;:2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!