Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.931
Πόντοι
5.006
σαρεσε το επαγγελμα τυπε? δε μας ειπες! απο γιατρους περισσοτερα βγαζω!
ναι αλλα εσυ παιζεις την ζωη σου κορωνα γραμματα καθε μερα με τις μυστικες υπηρεσιες που σε κυνηγουν...
ειναι λογικο να βγαζεις καλα φραγκα..
:woldman:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
για σενα γινομαι και ο χειροτερος σου δαιμονας
Μάλλον ο μεγαλύτερος παπάρας γίνεσαι. Όποτε πεταχτηκες να μου πεις καμία από τις συνηθισμένες παπαριές σου, έφτασες απο το σφίξιμο και το παραλήρημα να γράφεις 100 ποστ τη μέρα.
Και ”πηγαινες τριήμερα στη Βουλγαρία" κι ολη την ώρα εδώ ήσουν να ποστάρεις σαν τρελός. Σιχαμενο σκουπιδαριο που ενδιαφέρεται να πεθάνουν οι συνάνθρωποί του, για να γεμίσει η δική του τσέπη, είσαι. Κι αυτο το έγραψες εσύ χωρίς .........
Νούμερο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Μωρη λουκριτια χωρις Δικατσα εγω σε πιπωνω σε διπλωματα οποιαδηποτε στιγμη. Δεν περιμενα το bou.com για να πω τι ειμαι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι βαθυτατα Δημοκρατης, ο οποίος δεν στηριζει τον ισλαμοφασισμο
Ενας μαλακας κρυφοφασιστας εισαι.... :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Μάλλον ο μεγαλύτερος παπάρας γίνεσαι. Όποτε πεταχτηκες να μου πεις καμία από τις συνηθισμένες παπαριές σου, έφτασες απο το σφίξιμο και το παραλήρημα να γράφεις 100 ποστ τη μέρα.
Και ”πηγαινες τριήμερα στη Βουλγαρία" κι ολη την ώρα εδώ ήσουν να ποστάρεις σαν τρελός. Σιχαμενο σκουπιδαριο που ενδιαφέρεται να πεθάνουν οι συνάνθρωποί του, για να γεμίσει η δική του τσέπη, είσαι. Κι αυτο το έγραψες εσύ χωρίς .........
Νούμερο.
τι να κανουμε ειναι απλα μαθηματικα τυπε!!!!
δε ηξερα οτι βουλγαρια δε μπορεις να μπεις μπου! το εχουν μπλοκαρισμενο!
τυπε σου αρκει και το πρωτο μισο του nickname το υπολοιπο χαραμιζεται!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.752
Πόντοι
3.936
Δωσε πρωτα Δικατσα/Δοαταπ και τα ξαναλεμε. Ισλαμοφασιστα που μπουκωνεις την σουφρα σου με μουσουλμανικες κρεατοβεργες των 5e. Μια κρυφη π@υστρα εισαι. Χειροτερος απο το λεκρεκ Σαμάνο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.931
Πόντοι
5.006
Νούμερο.

τριημερα στην βουλγαρια, 5 ταυτοτητες, 5 αφμ, τον παρακολουθουν μυστικες υπηρεσιες κτλ...
τερμα ψυχασθενης ο τυπος...
να μαζευτουμε καποια στιγμη γυρω απο το τζακι να μας πει για τοτε που γαμησε την μονικα μπελουτσι...
:rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
τελικα βλεπω θα χυθει αιμα εδω μεσα σημερα δε γινεται αλλιως...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Δωσε πρωτα Δικατσα/Δοαταπ και τα ξαναλεμε. Ισλαμοφασιστα που μπουκωνεις την σουφρα σου με μουσουλμανικες κρεατοβεργες των 5e. Μια κρυφη π@υστρα εισαι. Χειροτερος απο το λεκρεκ Σαμάνο
ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!! :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μωρη λουκριτια χωρις Δικατσα εγω σε πιπωνω σε διπλωματα οποιαδηποτε στιγμη. Δεν περιμενα το bou.com για να πω τι ειμαι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι βαθυτατα Δημοκρατης, ο οποίος δεν στηριζει τον ισλαμοφασισμο
Πάρε το δίπλωμα σου γιατί μας ζάλισες τ'αρχίδια..... :confused:

ΝΙΟ ΠΟΡΤΑ.jpg

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.738
Πόντοι
3.556
Γιατι δεν καταλαβα τι εχει ο τωρινος δηλαδη;:argue:
ελα τυπε να μιλαμε αληθειες. ο παλιος ο ντελιβερας χελρειιζερ πριν το μπαναρισμα ηταν αλλο πραμα τύπε. :tooth: :tooth: :tooth:

τωρα λιγο τα χρονια που περνανε λιγο το να λιγο ταλλο ο καινούργιος σοβάρεψε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
τριημερα στην βουλγαρια, 5 ταυτοτητες, 5 αφμ, τον παρακολουθουν μυστικες υπηρεσιες κτλ...
τερμα ψυχασθενης ο τυπος...
να μαζευτουμε καποια στιγμη γυρω απο το τζακι να μας πει για τοτε που γαμησε την μονικα μπελουτσι...
:rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
αυτο θα μπορουσα να το πω ανετα τυπε! αλλα σε σκουρα βερσιον! ειναι ενα βουλγαρακι φτυστο αυτη... και φθηνο ;)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
ελα τυπε να μιλαμε αληθειες. ο παλιος ο ντελιβερας χελρειιζερ πριν το μπαναρισμα ηταν αλλο πραμα τύπε. :tooth: :tooth: :tooth:

τωρα λιγο τα χρονια που περνανε λιγο το να λιγο ταλλο ο καινούργιος σοβάρεψε
Με απαξιωσατε ρε νιαμου!!! :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
ναι μαλακια εκανε που το εγραψε χυμα εστω για τρολαρισμα

αλλα και συ γαμηθηκες ρε μαλεα 10 φορες τι σπούδασες και τι σπούδασες λες και μονο γραμματιζούμενοι γραφουν εδω μεσα
το έχουμε πει χιλιάδες φορές τί δουλειά κάνει ο κ.Χελ
40m6ug.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.729
Πόντοι
6.035
Ξερεις τυπε οτι δεν εχω τετοια κολληματα....στα αρχιδια μου τι σπουδασε ο αλλος.Αλλα οταν βγαινει ενα τσουτσεκι και λεει τα τσεκαρα τα 7 εμβολια και ειναι ολα για το πουτσο ε τοτε να μην ρωτησω τι σκατα εχει σπουδασει;

Εδω εγω που εχω σπουδασει Ιατρικη και δεν θα ηξερα να τα τσεκαρω!!! :tooth:
εγω ξερεις τι εχω σπουδασει? :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom