kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.605
- Πόντοι
- 2.356
την ποια?Περιμένω να δω πότε θα παραδεχτείς τη μαλακία που έκανες.
βρε αντε φερτε τη διαχειριση να παρει θεση
την ποια?Περιμένω να δω πότε θα παραδεχτείς τη μαλακία που έκανες.
Γιατι να ειμαι ουδέτερος μπροστα στη μαλακια που εκανες?καμια απο τις 2 επιλογες δικηγορε! περιμενα πιο ουδετερο υφος! μαλλον φοβασαι το κυμα της μαζας ε?
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα για οποιαδηποτε απο τις 2 επιλογες γιατι θα πρεπει να φυτρωσει αρχιδια πρωτα....και ως γνωστον αυτο ειναι αδυνατον.Mου θυμισες το ανεκδοτο, που μπηκε καποιος αναποδα στην εθνικη οδο και εβριζε ολους οτι ειναι ηλιθιοι και πανε αναποδα.
Λοιπον, κατ' αρχην βγαλε το σκασμο και ακου λιγακι.
Εισαι σε ενα φορουμ, εκανες μαλακια και σε βριζουν οι πάντες. Προφανως επομενως εκανες κατι λαθος. Δεν ειναι ολοι ηλιθιοι, προφανως.
Δυο επιλογες εχεις. Ειτε να το βουλωσεις και να ξελογκαρεις, ειτε να πεις παλικαρισια "ειπα μαλακία, εχετε δικιο, ζητω συγνωμη". Δεν πεφτει η υποληψη σου αν το κανεις. Δειχνει ανδρισμο και ωριμοτητα. Αυτα τα σαχλά οτι "μαζευτηκαν ολοι οι ηλιθιοι", "δεν ειπα τιποτα", "συμπληρωσα εναν στιχο" και διαφορες αλλες αηδιες, απλως σε κανουν ακομη πιο καραγκιοζη.
Ενταξει, οι κατα καιρους ανοησιούλες που γραφεις, μπορουν να συγχωρεθουν.
Αλλά βλεπω ανεβηκες λεβελ.
Επιλεγεις λοιπον.
Ειτε βγαζεις το σκασμο και ξελογκαρεις ειτε ζητας συγνωμη, περιμενουμε.
ειμαι αρνητης συγνωμης τυπεΓιατι να ειμαι ουδέτερος μπροστα στη μαλακια που εκανες?
Προσωπικα δεν περιμενω να πεις "συγνωμη" οπως οφειλεις, γιατι ποτέ δεν εχεις δωσει δειγματα σοβαρου ανθρωπου. Θα με εξεπληττε αν το εκανες τωρα. Γραψε ενα συγνωμη παλικαρακι μου, δεν θα παθουν αγκυλωση τα δαχτυλακια σου, αιντε μπραβο επιτελους, νισαφι πια
Ασόβαρος εισαιειμαι αρνητης συγνωμης τυπε
Τύπε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά εδώ και πολύ καιρό κάνεις σαν τον Πολάκη,που είχε πει "Μόνος μου και όλοι σας,σας έχω".την ποια?
βρε αντε φερτε τη διαχειριση να παρει θεση
ρε μαλεα κατσαπλια το στιχάκι πανω στην έξαψη του τρολαρισματος δεν το εγραψες; αν ναι στειλε το ενα πμ στον τυπο να λήξει εδω.τυπε δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι οτι δε μπορεις παντα να εισαι ο καλυτερος
Δεν έχει κατσίκες ο Αθηναίος. Μισθωτός είναι.θελω να το κανω, με τη .......... σου
δεν αναφερω γιατι ολο και καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ θα πατησει κουμπι...
σε καθε περιπτωση αυτο που ειμαι εγω το επιλεγω!Ασόβαρος εισαι
ναι και για αυτο δεν ολοκληρωσα το στιχο... γιατι τελικα μαλακες υπαρχουνρε μαλεα κατσαπλια το στιχάκι πανω στην έξαψη του τρολαρισματος δεν το εγραψες; αν ναι στειλε το ενα πμ στον τυπο να λήξει εδω.
Επιλεγεις να εισαι ασόβαρος? Οκ, τοτε κατσε να τα ακους. Και οι αλλοι επιλεγουν να σε κραζουν.σε καθε περιπτωση αυτο που ειμαι εγω το επιλεγω!
για να υπηρχε θεμα συγνωμης θα επρεπε να υπαρχει και θεμα λαθους τυπεκατσαplia θα ζητήσεις ταπεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,για το ατόπημα σου, απο τον Αθηναίο ,
τώρα όμως
Εναν βλεπουμε. Δεν ειδα να σε υποστηριξει κανενας. Αλλά ούτε αυτο σε προβληματιζειναι και για αυτο δεν ολοκληρωσα το στιχο... γιατι τελικα μαλακες υπαρχουν
φυσικα και οχι! δε παω με το ρευμα τυπε αν ηταν ετσι θα εκανα και το μπολι!Εναν βλεπουμε. Δεν ειδα να σε υποστηριξει κανενας. Αλλά ούτε αυτο σε προβληματιζει
και τρίτο και τέταρτο..... κτλγια να υπηρχε θεμα συγνωμης θα επρεπε να υπαρχει και θεμα λαθους τυπε
και επειδη ο δικηγορος αποχωρησε δε θελω δευτερο διαιτητη
Και γώ μπολιαστικα αλλά τους γράφω όλους στα παπάρια μουφυσικα και οχι! δε παω με το ρευμα τυπε αν ηταν ετσι θα εκανα και το μπολι!
αλλωστε ποιος θα ρισκαρε να με υποστηριξει? και γιατι?
εχει παρει δραση τωρα το κινημα μιτου του μπου.κομ
προσεχε γιατι πρωτα εσενα θα μαζεψουν! το φιμωτρο δινει στοχοΕσύ ρε γιδοσπρώχτη να αρχίσεις να ανησυχείς όταν σε πάρουν χαμπάρι οι φιλοζωικές οργανώσεις.