troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.104
- Πόντοι
- 5.506
βιπερ το εκανες...Δεν έχει νόημα αυτό... Και που ξέρει ο άλλος αν θα είσαι μόνος?
βιπερ το εκανες...Δεν έχει νόημα αυτό... Και που ξέρει ο άλλος αν θα είσαι μόνος?
τυπε δεν εχω τετοια ιδιαιτερα γουστα που αναφερεις... ποιος γνωστος σου το κανει αυτο?μπα..προσωρινα χωνεις δαχτυλα στον κωλο σου και εισαι πολυ λιγος ρε κατσαπλια..ανανδρο σκουπιδι...κριμα...
ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΑΜΙΟΛΑ.ηρθαν ενισχυσεις απο το ΕΠΑΛ..
κατσε διαβασε απο την αρχη και αν νιωθεις κουρασμενος κανε ενα διαλειμμα
Ξέρεις ποιά είναι η φάση?μπα..προσωρινα χωνεις δαχτυλα στον κωλο σου και εισαι πολυ λιγος ρε κατσαπλια..ανανδρο σκουπιδι...κριμα...
οχι αλλα μου εκανε εντυπωση το σκουπιδαριο οτι εβρισε την μανα την δικη μου και εγω περα απο πλακα δεν του ειχα γαμησει τα εσωψυχα ρε..μαλλον τα εχασε απο την κλεισουρα και την αγαμια...τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε ..Σου μοιαζει αυτο το σκουπιδι να γαμαει οτιδηποτε;
φτανω να σου γαμησω οτι αγαπας...νου σου πουστρονιαμα εφτανες ισως...
μου παρεθεσε στιχο και τον συνεχισα τυπε!Αν θες να βρίσεις,κάνε το κανονικά και όχι με τέτοιον τρόπο.
Αλλιώς μην βρίσεις καθόλου,και δη συγγενή άλλου μέλους.
ο Ζαν μανα δεν ειχε βρισειΞέρεις ποιά είναι η φάση?
Εδώ και καιρό κάνει ακριβώς όπως ο Ζαν.
ειδες πουθενα γραμμενη τη μανα τη δικη σου τυπε απο εμενα?οχι αλλα μου εκανε εντυπωση το σκουπιδαριο οτι εβρισε την μανα την δικη μου και εγω περα απο πλακα δεν του ειχα γαμησει τα εσωψυχα ρε..μαλλον τα εχασε απο την κλεισουρα και την αγαμια...τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε ..
Αν εξαιρέσεις αυτό,σε όλα τα άλλα είναι ολόιδια η συμπεριφορά τουο Ζαν μανα δεν ειχε βρισει
Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Η ΓΑΜΙΟΛΑ.ποιος γνωστος σου το κανει αυτο?
Αναρχιδο πουστρακι....στανταρ ειναι αμορφωτος που ζει στο παιδικο του δωματιο και τον ταιζουν ο μπαμπας και η μαμα του.οχι αλλα μου εκανε εντυπωση το σκουπιδαριο οτι εβρισε την μανα την δικη μου και εγω περα απο πλακα δεν του ειχα γαμησει τα εσωψυχα ρε..μαλλον τα εχασε απο την κλεισουρα και την αγαμια...τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε ..
Δηλαδή να παραδεχτείς τη μαλακία που έκανες,δεν παίζει ε?μου παρεθεσε στιχο και τον συνεχισα τυπε!
για αυτο και δεν τον ολοκληρωσα! ηξερα ποσο μαλακες υπαρχουν εδω μεσα!
αντρεψαν ξαφνικα!!!
οπως ειπα και πριν δεν ειμαι υπευθυνος για οτι καταλαβαινετε εσεις τυπε!!!!Δηλαδή να παραδεχτείς τη μαλακία που έκανες,δεν παίζει ε?
Αναμενόμενο εκ μέρους σου.οπως ειπα και πριν δεν ειμαι υπευθυνος για οτι καταλαβαινετε εσεις τυπε!!!!
Χαιρετώ Μπαρόκαρο.Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Η ΓΑΜΙΟΛΑ.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΓΑΜΙΟΛΑ.οπως ειπα και πριν δεν ειμαι υπευθυνος για οτι καταλαβαινετε εσεις τυπε!!!!
να μας παραθεσει ο αθηναιος που ανεφερα εγω το οικειο του υποκειμενο!
βλεπω υπαρχουν πονηρα μυαλα ε? μη σκεφτεστε ετσι για οικεια υποκειμενα αλλου μελους που παριστανετε πως ειστε φιλοι του!!!ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΓΑΜΙΟΛΑ.
Οπως προειπα...ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!να μας παραθεσει ο αθηναιος που ανεφερα εγω το οικειο του υποκειμενο!
Το αστείο είναι που θεωρεί ότι γλεντά άπαντες στο μπου και ότι πάντα έχει δίκιοΣΚΑΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΓΑΜΙΟΛΑ.
ελα θεματοφυλακα νουμερο 2 πανε να παραθεσεις τα στοιχεια που εχεις!Οπως προειπα...ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!