Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει αφου δεν ειπες καθρεπτακι τοτε ξερουμε οτι εισαι 10 και πανω....κανα καθρεφτη θα ειδες και θα το πες
Ενταξει αφου δεν ειπες καθρεπτακι τοτε ξερουμε οτι εισαι 10 και πανω....κανα καθρεφτη θα ειδες και θα το πες
Οχι,γαμάει χανουμάκια,βαζελάκια,ψέκια κλπ.ρουφαει κανα μουτσινα?
Έχεις κάνει γερό κομπόδεμα?ετσι ξεκινησα την καριερα μου εγω τυπε και τωρα εχω πολυκατοικιες
Τυπε πρακτωρ 000 Κατσαπλιας λεει οτι εισαι κλωνος Ντοπα....εξηγησου.Οχι,γαμάει χανουμάκια,βαζελάκια,ψέκια κλπ.
4 ευρω τουλαχιστον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΈχεις κάνει γερό κομπόδεμα?
αν θες να εχεις λεφτα τυπε προτιμας την ομοια επιλογη με τα λιγοτερα εξοδα! δε θα στα μαθω εγω νεοπλουτε!Τύπε σε αυτη τη ζωη η παρκαρεις τη μερσεντες εξω απο τον αβ η κουβαλας τις σακουλες 6 τετραγωνα απο τα λιντλ με τα ποδια...διαλεξε και παρε
Σε καμία 10ρια χρόνια θα πάρεις την απάντηση ??.. Και σιγά μη βγουν στη φόρα αυταμεχρι να μου αποδειξουν το αντιθετο ναι θα ειναι! για αυτο εμβολιαστειτε εμβολιαστειτε εμβολιαστειτε να δω κατι!
Αν το λέει ο Κατσαπλιάς...Τυπε πρακτωρ 000 Κατσαπλιας λεει οτι εισαι κλωνος Ντοπα....εξηγησου.
θα δωσει και στον αθηναιο μεριδιο?4 ευρω τουλαχιστον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
παλι εμεις θα τα βγαλουμε...Σε καμία 10ρια χρόνια θα πάρεις την απάντηση ??.. Και σιγά μη βγουν στη φόρα αυτα
εισαι ο ντοπας ρε θειο?Αν το λέει ο Κατσαπλιάς...
Και ο Κατσαπλιας ντοπας ειναι αλλα οχι ο γνωστος.....εισαι ο ντοπας ρε θειο?
Μην σου πω ότι είμαι και ο Πίκερεισαι ο ντοπας ρε θειο?
O Μποτας ειναι και χαλαρωνει πριν το αυριανοεισαι ο ντοπας ρε θειο?
δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να ξερεις τι ειμαι εγω, απο τη στιγμη που δε ξερεις τι εγχεεις μεσα στο ιδιο σου το σωμα τυπεΕνταξει αφου δεν ειπες καθρεπτακι τοτε ξερουμε οτι εισαι 10 και πανω....
Μισθωτέ πως πάνε τα κέφια?ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΟΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥ
ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑΜισθωτέ πως πάνε τα κέφια?
Δηλαδή τύπε φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο αλλά δε φοβάσαι να φας τα μπισκότα των λιντλ που λογικά έχουν φτιαχτεί από μίξη ντίζελ με λιπασμα απο αγελαδοκούραδα για να κοστίζουν 0,99 τα 10 πακέτα?αν θες να εχεις λεφτα τυπε προτιμας την ομοια επιλογη με τα λιγοτερα εξοδα! δε θα στα μαθω εγω νεοπλουτε!
μπλιμπλικια ουισκυ βουλγαριας χωρις βαλβιδα και κοκλωνηΜισθωτέ πως πάνε τα κέφια?
ΜΠΟΛΙ=ΚΑΥΛΑΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ