raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
περιμενουμε με αγωνια τις 5 ταυτοτητες και τα 5 αφμ τυπε....εσυ κανεις all in με 2-5 ρε τυπε
περιμενουμε με αγωνια τις 5 ταυτοτητες και τα 5 αφμ τυπε....εσυ κανεις all in με 2-5 ρε τυπε
με πετρες δεν πληρωστε ρε αδερφε η ψεματα λενε παλι τα τσοντοκαναλα?για αρχη στειλε μου τα 800 ευρω που θελει για εγγραφη τυπε και μετα το συζηταμε
τυπε τρωω καπρις παπαδοπουλου και γελαω που σκυλιαζουν τα τρολλακια που υποτιθεται επρεπε να ναι εξω ελευθερα τετοια ωρα σε κανα μαγαζι ξερω γω....ΘΑ σπασει ο κατσαπλιας....εχει θηρια τρολ εδω
Πάω να ποντάρω κατιτίς.ΘΑ σπασει ο κατσαπλιας....εχει θηρια τρολ εδω
παλι λεφτα ζητιανευεις ρε γυφτουλα...για αρχη στειλε μου τα 800 ευρω που θελει για εγγραφη τυπε και μετα το συζηταμε
εχει καταιγιδα εξω ΚΑΤΑΙΓΙΑΔΑ....(ΠΟΥΤΣΕς ΕΧΕΙ ΔΛΔ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ)τυπε τρωω καπρις παπαδοπουλου και γελαω που σκυλιαζουν τα τρολλακια που υποτιθεται επρεπε να ναι εξω ελευθερα τετοια ωρα σε κανα μαγαζι ξερω γω....
δε μου φτανουν για τα καντηλια που πρεπει να ριξωτυπαρα κατσαπλια θαρρω πως ειναι ωρα να ανεβάσεις τα κατοστάρικα οπως ειχες κανει στον τυπο πιεξ
Πες στη μαμα να τσονταρει ρε!Πες της "Μαμααααα θελω να γινω θεματοφυλακας να φοραω στολη και να συλλαμβανω τους κακους!"....για αρχη στειλε μου τα 800 ευρω που θελει για εγγραφη τυπε και μετα το συζηταμε
πλεον πηγαινουμε μονο σε μαγαζια με τζαμαριες και πιανουμε τραπεζι διπλα στον δρομο..να περνατε και να μας βλεπετε να τρωμε και να φτυνουμε ενω εσεις θολωνετε το τζαμι με τα χνωτα σας...τυπε τρωω καπρις παπαδοπουλου και γελαω που σκυλιαζουν τα τρολλακια που υποτιθεται επρεπε να ναι εξω ελευθερα τετοια ωρα σε κανα μαγαζι ξερω γω....
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΡΕ MOUNIΡΕ ΨΕΚΙΑ εχετε αφησει μονο του τον Κατσαπλια;ελατε ΟΥΛΟΙ ΕΔΩ να στηριξετε
ΘΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΡΕ MOUNI
Η παρουσία του Ραοπάο και μόνο,αποτελεί εγγύησηΘΑ σπασει ο κατσαπλιας....εχει θηρια τρολ εδω
θες τα 3 παπαρια μου τυπε?περιμενουμε με αγωνια τις 5 ταυτοτητες και τα 5 αφμ τυπε....
(κωλογαυροι)Η παρουσία του Ραοπάο και μόνο,αποτελεί εγγύηση
μην βριζεις ρε μανθες τα 3 παπαρια μου τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
(κωλογαυροι)
λυπαμαι αλλα με μια απο τις ταυτοτητες μου μπαινω κανονικα σε μαγαζια μιας και εχει νομιμο πιστοποιητικο εμβολιασμουπλεον πηγαινουμε μονο σε μαγαζια με τζαμαριες και πιανουμε τραπεζι διπλα στον δρομο..να περνατε και να μας βλεπετε να τρωμε και να φτυνουμε ενω εσεις θολωνετε το τζαμι με τα χνωτα σας...
η στηριξη θα δωθει με δοσεις που σας αρεσουν κιολαςΡΕ ΨΕΚΙΑ εχετε αφησει μονο του τον Κατσαπλια;ελατε ΟΥΛΟΙ ΕΔΩ να στηριξετε
τυπε δεν ειναι αυτος ο λογος που θα μου ριξουν ΒΑΝμην βριζεις ρε μαν