Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Α ναι,εσύ είσαι χανουμάκι ως γνωστόνθες τα 3 παπαρια μου τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
(κωλογαυροι)
Α ναι,εσύ είσαι χανουμάκι ως γνωστόνθες τα 3 παπαρια μου τυπε?
(κωλογαυροι)
καλα ραντεβου κλεινω και εγω ρε τυπε και δε παω!Ακου προσεκτικα τις οδηγιες . Οσο και να σε βασανισουν ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΚΑ ΣΟΥ . ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ emvolio ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ . ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . ΚΡΑΤΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ , ΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ . Ο αρχηγος ειπε να σε σωσουμε
Τρια εχεις τυπε;Τι σκατα μεταλλαγμενος εισαι ή θεωρεις και τον εαυτο σου ενα παπαρι;θες τα 3 παπαρια μου τυπε?
Είναι στους θεματοφύλακες μάλλον...ΡΕ ΨΕΚΙΑ εχετε αφησει μονο του τον Κατσαπλια;ελατε ΟΥΛΟΙ ΕΔΩ να στηριξετε
ουτε την χιουμοριστικη σχολη καταφερες να βγαλεις με επιτυχια τυπε?Τρια εχεις τυπε;Τι σκατα μεταλλαγμενος εισαι ή θεωρεις και τον εαυτο σου ενα παπαρι;
στειλε πεησεηφ τυπε! οπως στα γκομενακια στο ινστα που σου ζητανε και δινεις!παλι λεφτα ζητιανευεις ρε γυφτουλα...
κριμα που δεν εχεις iban να σου στελναμε κανα ψιλο να φας ρε ψωμολυσσα...
τυπε οα Τακης ειναι πρωτη μουρη στο τσατουρμπειτ και δεν πληρωνει τιμης ενεκεν ΕΝΕΚΕΝστειλε πεησεηφ τυπε! οπως στα γκομενακια στο ινστα που σου ζητανε και δινεις!
εγω εμαθα οτι κανει βιντεοκλησεις με πουσταρια στο τσατρουλεττυπε οα Τακης ειναι πρωτη μουρη στο τσατουρμπειτ και δεν πληρωνει τιμης ενεκεν ΕΝΕΚΕΝ
ΓιουνγκερΈνας Ζαν Κλωντ λείπει από το αποψινό
τύπε ζεις στα όρια....την επόμενη φορά που θα θες ένα σοκ αδρεναλινης να δώσεις ψεύτικα στοιχεία στο σούπερ μάρκετ όταν θα γράφεις τα στοιχεία σου για την κάρτα ΑΒκαλα ραντεβου κλεινω και εγω ρε τυπε και δε παω!
εχει πλακα να δινεις και ψευτικα τηλεφωνα... μπορει αλλος να εχει τσιμπηθει και 7 φορες ηδη...
Ο Τάκης δεν πληρώνει γιατί ως γνωστόν κινείται στις παρυφές της Showbizτυπε οα Τακης ειναι πρωτη μουρη στο τσατουρμπειτ και δεν πληρωνει τιμης ενεκεν ΕΝΕΚΕΝ
ΟΧΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!!εγω εμαθα οτι κανει βιντεοκλησεις με πουσταρια στο τσατρουλετ
τύπε ζεις στα όρια....την επόμενη φορά που θα θες ένα σοκ αδρεναλινης να δώσεις ψεύτικα στοιχεία στο σούπερ μάρκετ όταν θα γράφεις τα στοιχεία σου για την κάρτα ΑΒ
δεστηριζω βασιλοπουλο τυπετύπε ζεις στα όρια....την επόμενη φορά που θα θες ένα σοκ αδρεναλινης να δώσεις ψεύτικα στοιχεία στο σούπερ μάρκετ όταν θα γράφεις τα στοιχεία σου για την κάρτα ΑΒ
ρουφαει κανα μουτσινα?Ο Τάκης δεν πληρώνει γιατί ως γνωστόν κινείται στις παρυφές της Showbiz
κανα καθρεφτη θα ειδες και θα το πες
Επικο σουργελο ο τυπος!!!
Παιδικο σταθμο εστω σε πηγαν ή κατευθειαν σε πεταξανε στο δρομο να ζητιανευεις κανενα ευρω;
Τύπε σε αυτη τη ζωη η παρκαρεις τη μερσεντες εξω απο τον αβ η κουβαλας τις σακουλες 6 τετραγωνα απο τα λιντλ με τα ποδια...διαλεξε και παρεδεστηριζω βασιλοπουλο τυπε
ρουφαει κανα μουτσινα?