athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.801
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε κανεις δεν παταει κουμπιθελω να το κανω, με τη .......... σου
δεν αναφερω γιατι ολο και καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ θα πατησει κουμπι...
οχι ρε κανεις δεν παταει κουμπιθελω να το κανω, με τη .......... σου
μην γινεσε μουνοπανο ρε....ηλιθιος εισαι αλλα μην γινεσε μουνοπανοθελω να το κανω, με τη .......... σου
Λείπει και ο @barockμπλιμπλικια ουισκυ βουλγαριας χωρις βαλβιδα και κλοκλωνη
αν παθω κατι απο τα μπισκοτα του λιντλ ξερω ποιον θα γαμησω τυπε!!!Δηλαδή τύπε φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο αλλά δε φοβάσαι να φας τα μπισκότα των λιντλ που λογικά έχουν φτιαχτεί από μίξη ντίζελ με λιπασμα απο αγελαδοκούραδα για να κοστίζουν 0,99 τα 10 πακέτα?
Εγώ τύπε είμαι ολντ μανει....εγώ πάω μονο σε ντελικατεσεν και σε βιολογικους φουρνους και μαναβικα...σιγα μην περιμενω στην ουρα του αβ
εγω ειμαι μουνοπανο? ετσι λενε οι στιχοι!!!!μην γινεσε μουνοπανο ρε....ηλιθιος εισαι αλλα μην γινεσε μουνοπανο
η πιεξ λειπειΛείπει και ο @barock
φιλτατε Τρουμπ ολα καλαμην γινεσε μουνοπανο ρε....ηλιθιος εισαι αλλα μην γινεσε μουνοπανο
Σου λείπει?Ο πιεξ λειπει
Τι τσίμπησες μαν?Ήρεμα παιδιά μη βρίζεται..
Ναι όλα good.φιλτατε Τρουμπ ολα καλα
εισια πονηριδης κατσαπλια;αν παθω κατι απο τα μπισκοτα του λιντλ ξερω ποιον θα γαμησω τυπε!!!
για το εμβολιο ολοι θα τα ριξουν σε μενα γιατι ηταν "εθελοντικο" και δε φερουν ευθυνη επιστημονες/ειδικοι/κυβερνηση/γιατροι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω ειμαι μουνοπανο? ετσι λενε οι στιχοι!!!!
οποτε καλα ειπα εγω για κουμπι
Εισαι και σκουπιδι εισαι και αναρχιδο σκουπιδι τυπακο....τουλαχιστον τα αλλα τα σκουπιδια οταν βριζανε μανες ειχαν τα αρχιδια να το γραφουν χωρις πουστικα υπονοουμενα σαν και σενα.Δευτερη φορα που αναφερεσαι σε γαμωμανες ναυαγιο της ζωης....θελω να το κανω, με τη .......... σου
Γιατί να τους γαμήσεις ρε τύπε....επειδή δε ξέρεις γερμανικα? το κουτί μπορεί να γράφει απεξω ''μπισκότα βρόμη(κα)'' ποιος θα φταιει μετα που για να γλιτωσεις 3 ευρώ πηρες τα φτηνα?αν παθω κατι απο τα μπισκοτα του λιντλ ξερω ποιον θα γαμησω τυπε!!!
για το εμβολιο ολοι θα τα ριξουν σε μενα γιατι ηταν "εθελοντικο" και δε φερουν ευθυνη επιστημονες/ειδικοι/κυβερνηση/γιατροι
Μουνοπανο ειναι και δευτερευοντως ηλιθιος τυπε....μην γινεσε μουνοπανο ρε....ηλιθιος εισαι αλλα μην γινεσε μουνοπανο
οχι βρε αρχιδι....την βρισια που εκανες δεν θα σε σωσει οτι εβαλες τελειεςαν παθω κατι απο τα μπισκοτα του λιντλ ξερω ποιον θα γαμησω τυπε!!!
οχι απλα μαζευτηκαν ολοι οι ηλιθιοι εδω και παιρνω απουσιεςΣου λείπει?
Τι τσίμπησες μαν?
φιλε η μανουλα μου εχει πεθανει δεν την πειραζει που ο κατσαπλιας ειναι μαλακας..αυτοι οι τυποι ειναι κεραταδες συνηθως,αποκληροι,βλαμμενοι και ψεκες..ειρηνη υμιν το ξεχασαμε κιολαοχι βρε αρχιδι....την βρισια που εκανες δεν θα σε σωσει οτι εβαλες τελειες
ΑΡΧΙΔΙ ΣΕ ΚΑΙΝΕΙ ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
κουμπι δεν θα πατησει κανενας αλλα αν σε πετυχει και κανενας απο εδω μεσα θα ψαχνεις τα δοντια σου στο πεζοδρομιο...
οποτε αναρχιδο οταν βριζεις μης εισαι δειλος και βαζεις τελειες
Tυπε τόσο μάγκας εισαι και βρίζεις μανάδες και αυτό μισό το λες.οχι απλα μαζευτηκαν ολοι οι ηλιθιοι εδω και παιρνω απουσιες
Γιατί να τους γαμήσεις ρε τύπε....επειδή δε ξέρεις γερμανικα? το κουτί μπορεί να γράφει απεξω ''μπισκότα βρόμη(κα)'' ποιος θα φταιει μετα που για να γλιτωσεις 3 ευρώ πηρες τα φτηνα?
δεν ξερεις εσυ τι μαγκας ειναι ο κατσαπλιας μαν μου...Tυπε τόσο μάγκας εισαι και βρίζεις μανάδες και αυτό μισό το λες.
οχι απλα ειναι ευκολο χρημαεισια πονηριδης κατσαπλια;