Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356
μια χαρά τα λεει εδω ο πολάκης...
και λιγα ειπε...
αλλα ειναι πολακης και αυτο αρκει για να ειναι λαθος για κατι τυπους οπως ο πιεξ, αλεξ71 κλπ....
ακομη και αν τους πει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη αυτοι θα περιμενουν να τους το πει ο κουλης

• Like
Αντιδράσεις: Alanio
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και λιγα ειπε...
αλλα ειναι πολακης και αυτο αρκει για να ειναι λαθος για κατι τυπους οπως ο πιεξ, αλεξ71 κλπ....
ακομη και αν τους πει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη αυτοι θα περιμενουν να τους το πει ο κουλης
Καλά εντάξει όπως θα πω τα σωστά για τον Κυριάκο έτσι θα πω και για τον πολακη... Μη λέμε ότι θέλουμε ο άνθρωπος έχει απόλυτο δίκιο

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
είναι πάντως εντυπωσιακό πως ότι και να πούμε όσοι εμβολιαστήκαμε, δεν μας πιστεύουν, συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι
Όλα τα φάρμακα έχουν ήπιες και σοβαρές σπάνιες παρενέργειες !!! Είμαι εμβολιασμενος και με την 3 δόση booster και έχω να πω πως σώζει ζωές !!!! Το δύσκολο είναι πως όλοι το κολανε απλά εμείς με το εκβολιο έχουμε πολλές παραπάνω πιθανότητες να μην το περάσουμε βαρειά !!! Η υπόθεση είναι ποτέ θα φύγει ο κολοιος !!! Γιατί οποίος πει πως δεν υπαρχη και δεν το πιστεύει τον προκαλο να μπει σε μονάδα κοβιντ αν έχει τα παπαρια χωρίς μάσκα και να γλυψει το κρεβάτι ασθενούς με κοβιντ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όλα τα φάρμακα έχουν ήπιες και σοβαρές σπάνιες παρενέργειες !!! Είμαι εμβολιασμενος και με την 3 δόση booster και έχω να πω πως σώζει ζωές !!!! Το δύσκολο είναι πως όλοι το κολανε απλά εμείς με το εκβολιο έχουμε πολλές παραπάνω πιθανότητες να μην το περάσουμε βαρειά !!! Η υπόθεση είναι ποτέ θα φύγει ο κολοιος !!! Γιατί οποίος πει πως δεν υπαρχη και δεν το πιστεύει τον προκαλο να μπει σε μονάδα κοβιντ αν έχει τα παπαρια χωρίς μάσκα και να γλυψει το κρεβάτι ασθενούς με κοβιντ
Θα πω ακόμα πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν συμφέρον από φαρμακευτικές να κατηγορούν το εμβόλιο γιατί τα παίρνουν Αδρά !!! Οκ το λύσαμε τον γρίφο ;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.565
Πόντοι
27.261

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ο δικηγορος του σαιτ επεσε εξω....χαχαχαχαχαχαχ
Ελεγε οτι ειναι αντισυνατγματικο οτι δεν θα περασει απο την ολομελεια του συμβουλιου.
Οτι λεει ο αλεξ το αντιθετο βγαινει.
Αχαχαχαχαχχααχχα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356
Ελεγε οτι ειναι αντισυνατγματικο οτι δεν θα περασει απο την ολομελεια του συμβουλιου.
Αχαχαχαχαχχααχχα
αρα πλεον ο κουλοδικηγορος εχει γνωση οτι η κυβερνηση βιαζει το συνταγμα με τις ευλογιες κουλοδικηγορων! ουτε ο ιδιος το πιστευε οτι θα περασει τετοιος βιασμος! δε πιστευε ποσο μεγαλα λαμογια ειναι η παραταξη που εκπροσωπει

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αχαχαχαχαχχααχχα
Διαγωνισμό κάνετε για το ποιόν δέρνει πιο αλύπητα η βλακεία; Για την επιβολή προστίμου των 100 ευρω έλεγε. Όχι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
αρα πλεον ο κουλοδικηγορος εχει γνωση οτι η κυβερνηση βιαζει το συνταγμα με τις ευλογιες κουλοδικηγορων! ουτε ο ιδιος το πιστευε οτι θα περασει τετοιος βιασμος! δε πιστευε ποσο μεγαλα λαμογια ειναι η παραταξη που εκπροσωπει
Γενικα ειναι αγαθος ο δικηγορος και την τρωει απο εκει που δεν το περιμενει

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Μηπως θες να μοιαζεις του θειτσου?
Τον εχεις πρωτυπο?
Δεν έχω κανένα πρότυπο και δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που λες. Ξεκόλλα όμως γιατί το θέμα μας είναι ο εμβολιασμός. Για μένα χίλια χρόνια μην εμβολιαστείς, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις πως είσαι και σωστός. Μην προσπαθείς να κάνεις και αντιπολίτευση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ναι. Είναι το απλούστερο, και όμως οι επαναστάτες του πληκτρολογίου δεν το πραγματοποιούν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Όπως είδες ο αρνητής παπάς μόλις είδε τα σκούρα, βρέθηκε με μαγικό τρόπο ΜΕΘ για να Νοσηλευτεί. Κι άμα τη γλυτώσει, θα λέει πως τον έσωσε η Παναγία ή ο Άγιος Παταπούφιος. Άμα καταλήξει, οι Πιστοί θα λένε ότι τον ήθελε ο θεός κοντά του. Το Κράτος πάντως έχει μεγάλη ευθύνη που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να Νοσηλευτεί ο Αρνητής Γέροντας. Πολλοί νεότεροι μένουν με τάχα μηχανική υποστήριξη εκτός ΜΕΘ

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Διαγωνισμό κάνετε για το ποιόν δέρνει πιο αλύπητα η βλακεία; Για την επιβολή προστίμου των 100 ευρω έλεγε. Όχι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Ελα ρε στοκε μην κανεις τον δικηγορο του δικηγορου,αστον να μας πει μονος του.
Τωρα του δινεις τροφη για να δικαιολογησει την παπαντζα που ειπε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356
Ναι. Είναι το απλούστερο, και όμως οι επαναστάτες του πληκτρολογίου δεν το πραγματοποιούν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Όπως είδες ο αρνητής παπάς μόλις είδε τα σκούρα, βρέθηκε με μαγικό τρόπο ΜΕΘ για να Νοσηλευτεί. Κι άμα τη γλυτώσει, θα λέει πως τον έσωσε η Παναγία ή ο Άγιος Παταπούφιος. Άμα καταλήξει, οι Πιστοί θα λένε ότι τον ήθελε ο θεός κοντά του. Το Κράτος πάντως έχει μεγάλη ευθύνη που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να Νοσηλευτεί ο Αρνητής Γέροντας. Πολλοί νεότεροι μένουν με τάχα μηχανική υποστήριξη εκτός ΜΕΘ

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Δεν έχω κανένα πρότυπο και δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που λες. Ξεκόλλα όμως γιατί το θέμα μας είναι ο εμβολιασμός. Για μένα χίλια χρόνια μην εμβολιαστείς, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις πως είσαι και σωστός. Μην προσπαθείς να κάνεις και αντιπολίτευση.
Εσεις θελετε να μας πείσετε να παμε να το κανουμε με το ζορι.
Εμενα δεν με νοιαζει αν το εχει κανει καποιος η δεν το εχει κανει.
Αλλα τα τσιρακια θελουν με το ζορι να επιβληθουν.
Αρχικα πες μου τι κομμα εισαι

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom