Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου τύπε. Έστω ότι το βίντεο που έβαλες, είναι απολύτως σωστό. Για ποιο λόγο θεωρείς πως απαντάει σε όσα έγραψα; έχω μεγάλη περιέργεια να μου αναλύσεις τη θέση σου

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ναι. Είναι το απλούστερο, και όμως οι επαναστάτες του πληκτρολογίου δεν το πραγματοποιούν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Όπως είδες ο αρνητής παπάς μόλις είδε τα σκούρα, βρέθηκε με μαγικό τρόπο ΜΕΘ για να Νοσηλευτεί. Κι άμα τη γλυτώσει, θα λέει πως τον έσωσε η Παναγία ή ο Άγιος Παταπούφιος. Άμα καταλήξει, οι Πιστοί θα λένε ότι τον ήθελε ο θεός κοντά του. Το Κράτος πάντως έχει μεγάλη ευθύνη που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να Νοσηλευτεί ο Αρνητής Γέροντας. Πολλοί νεότεροι μένουν με τάχα μηχανική υποστήριξη εκτός ΜΕΘ
Αλλο πάλι αυτό.
Κατσικώθηκε ο τράγος στην ΜΕΘ εφόσον εχει πάρει στον λαιμό του αρκετούς χριστιανοταλιμπάν στην Αιτωλοακαρνανια.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Γενικα ειναι αγαθος ο δικηγορος και την τρωει απο εκει που δεν το περιμενει
[/px75 mode on]
Ενώ εσύ ρε όνειδος του Ελμπασάν ξέρεις να τον φας από εκεί που τον περιμένεις, που σου έχουν κάνει τον κώλο σταθμό ανταπόκρισης Αττική τα τραβέλια του Αγκύρας.
[/px75 modeoff]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ελα ρε στοκε μην κανεις τον δικηγορο του δικηγορου,αστον να μας πει μονος του.
Τωρα του δινεις τροφη για να δικαιολογησει την παπαντζα που ειπε
Ρε τι να μας πει μόνος του; 100 χιλιάδες φορές έχει γράψει ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι συνταγματικότατη, γιατί προηγείται η προάσπιση της δημόσιας υγείας και όχι πέντε-δέκα σαλεμένοι ψέκες.
Και βγήκε αμέσως απέναντι, να πει ότι η επιβολή προστίμου για πράξη υγείας είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Ρητά και ξεκάθαρα.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη τα διάβασε και αν δεν τα κατάλαβε είναι πατενταρισμένος βλάκας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356
δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου τύπε. Έστω ότι το βίντεο που έβαλες, είναι απολύτως σωστό. Για ποιο λόγο θεωρείς πως απαντάει σε όσα έγραψα; έχω μεγάλη περιέργεια να μου αναλύσεις τη θέση σου
#mitsotakigamiesai ειναι η απαντηση και η θεση μου τυπε!

πιστευες οτι στο μπουρδελισταν ενας παπας εστω και αρνητης δε θα εβρισκε θεση σε μεθ αν τη χρειαζοταν? Τα μονοκλωνικα που εκραζε ταχα μου ο κουλοπουλος στον πολακη πρωτα στον αρχιεπισκοπο χορηγηθηκαν...

• Like
Αντιδράσεις: Alanio
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Υστερα από πολυ ψάξιμο στο παμπλικ τελικά αποφάσισα ποιο βιβλίο να πάρω

Συνημμένα

• IMG_20211203_133908.jpg
    IMG_20211203_133908.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 29

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
[/px75 mode on]
Ενώ εσύ ρε όνειδος του Ελμπασάν ξέρεις να τον φας από εκεί που τον περιμένεις, που σου έχουν κάνει τον κώλο σταθμό ανταπόκρισης Αττική τα τραβέλια του Αγκύρας.
[/px75 modeoff]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οτι ποσταρεις τα παπαρακια του πξουλα θα καταλαβει καποιος ποσο σοβαρος θες να το παιξεις.
Κουταβακα σε κανω και πεφτεις και αυτο το γουσταρω,κωλοτριψου μου και αλλο και στο τελος κανεις δεν θα σε παιρνει στα σοβαρα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ρε τι να μας πει μόνος του; 100 χιλιάδες φορές έχει γράψει ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι συνταγματικότατη, γιατί προηγείται η προάσπιση της δημόσιας υγείας και όχι πέντε-δέκα σαλεμένοι ψέκες.
Και βγήκε αμέσως απέναντι, να πει ότι η επιβολή προστίμου για πράξη υγείας είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Ρητά και ξεκάθαρα.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη τα διάβασε και αν δεν τα κατάλαβε είναι πατενταρισμένος βλάκας.
Βρες μου που τα εχει πει αυτα γιατι εγω θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι ανυισυνταγματικο

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εσεις θελετε να μας πείσετε να παμε να το κανουμε με το ζορι.
Εμενα δεν με νοιαζει αν το εχει κανει καποιος η δεν το εχει κανει.
Αλλα τα τσιρακια θελουν με το ζορι να επιβληθουν.
Αρχικα πες μου τι κομμα εισαι
Παίζει ρόλο? ξεκίνα εσυ. Αν δεν καταλαβαίνεις την σημαντικότητα του εμβολισμού με όσα γίνονται… δεν υπάρχει λόγος… Δεν θα γαμηθεί η οικονομία, κοινωνία, υγεία για σας. Λοκντάουν για εσάς και εμείς συνεχίζουμε την ζωή μας. Α ξέχασα, κυκλοφορείς με πλαστά πιστοποιητικά, δεν πληρώνεις φόρους αλλά άποψη έχεις όμως

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
To διάβασα αυτό. Σελίδες 20-23 έχει τους πίνακες. Λέει ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν περισσότερους θανάτους στον πινακα 6. Οι πίνακες συγκρούονται μεταξύ τους. Στο τέλος του πινακα 5 λέει ότι πρεπει να λάβουμε υπόψη το εξής:
In the context of very high vaccine coverage in the population, even with a highly effective vaccine, it is expected that a large proportion of cases, hospitalisations and deaths would occur in vaccinated individuals, simply because a larger proportion of the population are vaccinated than unvaccinated and no vaccine is 100% effective. This is especially true because vaccination has been prioritised in individuals who are more susceptible or more at risk of severe disease. Individuals in risk groups may also be more at risk of hospitalisation or death due to non-COVID-19 causes, and thus may be hospitalised or die with COVID-19 rather than because of COVID-19.
Και λέει επίσης στην κορυφή του πίνακα 5 ότι:
Table 5. COVID-19 deaths (a) within 28 days and (b) within 60 days of positive specimen or with COVID-19 reported on death certificate, by vaccination status between week 42 and week 45 2021
Please note that corresponding rates by vaccination status can be found in Table 6.

Οντως σε μπερδεύουν έτσι όπως τα γράφουν.
Συνήθως οι Άγγλοι είναι σαφέστατοι και προτιμούν την απλότητα. Ξεκάθαρα λέει ότι εφόσον ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού (>85%) που κυρίως ανήκει στις πιο μεγάλες και ευάλωτες ηλικιακά ομάδες σε συνδυασμό με το ότι τα εμβόλια δεν έχουν 100% κάλυψη (και θα συμπληρώσω με την επίπλαση χαλαρότητα που έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο εμβολιασμένος είναι και "απελευθερωμένος") φέρνει αυτά τα υψηλά νούμερα θνησιμότητας σε εμβολιασμένους. Το ίδιο θα συμβεί (και μάλλον το βλέπουμε καθημερινά ότι συμβαίνει) και εδώ στην Ελλάδα όπου μεγαλώνει σταδιακά το ποσοστό εμβολιασμένων που καταλήγουν/νοσούν πιο βαριά. Εγώ συνιστώ προσοχή και μέτρα ατομικής ασφάλειας/υγιεινής είτε είσαι εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Παίζει ρόλο? ξεκίνα εσυ. Αν δεν καταλαβαίνεις την σημαντικότητα του εμβολισμού με όσα γίνονται… δεν υπάρχει λόγος… Δεν θα γαμηθεί η οικονομία, κοινωνία, υγεία για σας. Λοκντάουν για εσάς και εμείς συνεχίζουμε την ζωή μας. Α ξέχασα, κυκλοφορείς με πλαστά πιστοποιητικά, δεν πληρώνεις φόρους αλλά άποψη έχεις όμως
Αρα σε κοφτει και εσενα που δεν εμβολιαζομαι,!αρα εσυ θες να μου επιβληθεις οταν μου ριχνεις και ευθυνες για την διασπορα του ιου.
Ρε δεν πατε καλα,αας εχει κανει η κυβερνηση και τα καναλια πλυση εγκεφαλου.
Καμία οικονομια και κοινωνια δεν γαμιεται επειδη δεν κανουν καποοοι εμβολια,αυτο ειναι μουφα,οι εμβολιασμενοι διασωληνομενοι μερα με τη μερα αυξανονται και αυτο σας διαψευδει καθημερινα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συνήθως οι Άγγλοι είναι σαφέστατοι και προτιμούν την απλότητα.
Αν οι Άγγλοι έμειναν για κάτι γνωστοί στο πέρασμα των Αιώνων είναι η δημιουργική ασάφεια, κατάλοιπο της αυτοκρατορίας τους και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της.
Από το ένα άκρο στον πίνακα 5 περνούν στο άλλο στον πίνακα 6.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Και στο κάτω κάτ
Αρα σε κοφτει και εσενα που δεν εμβολιαζομαι,!αρα εσυ θες να μου επιβληθεις οταν μου ριχνεις και ευθυνες για την διασπορα του ιου.
Ρε δεν πατε καλα,αας εχει κανει η κυβερνηση και τα καναλια πλυση εγκεφαλου.
Καμία οικονομια και κοινωνια δεν γαμιεται επειδη δεν κανουν καποοοι εμβολια,αυτο ειναι μουφα,οι εμβολιασμενοι διασωληνομενοι μερα με τη μερα αυξανονται και αυτο σας διαψευδει καθημερινα.
Ευθύνες δεν έχεις για την διασπορά του ιού, ευθύνες έχεις για τις ΜΕΘ και τους θανάτους….
Εντάξει μεγάλε… όλα τα κράτη και οι κυβερνήσεις έχουν λάθος και εσυ είσαι ο σωστός…… Δλδ συγγνώμη αλλά ή είσαι τυφλωμένος από τις ιδεολογίες σου ή βλάκας. Περιμένεις πότε θα ανέβουν τα νούμερα των εμβολιασμένων για να αποδειχθείς πως έχεις δίκιο,…. τι έχει συμβεί μέχρι τώρα δεν σου λέει κάτι… Γιατί ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…. Για τους γιατρούς που γαμιούνται εξαιτίας των ανεγκέφαλων… σταρχιδια σου σωστά? ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εσένα μωρή τρύπια μπάμια έπρεπε να σου κάνουνε υποχρεωτικό το κλύσμα μπας και ηρεμήσεις λιγάκι.
ΑΣΕ ΡΕ ΣΥ
Προβάλουν ιδεολογίες και αναφορές υγείας για να δικαιολογήσουν την βλακεία που τους δέρνει…..
Για την ιδεολογία, αν είχαν φράγκα τώρα θα ήταν βασιλικότεροι των βασιλέων με βίλες κ΄αι σκάφη και στα παπαρια τους ο Τσέ και τα σφυροδρέπανα.
Για τις αναφορές και μελέτες, αν ήξεραν να τις διαβάζουν θα το βούλωναν…

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
ΑΣΕ ΡΕ ΣΥ
Προβάλουν ιδεολογίες και αναφορές υγείας για να δικαιολογήσουν την βλακεία που τους δέρνει…..
Για την ιδεολογία, αν είχαν φράγκα τώρα θα ήταν βασιλικότεροι των βασιλέων με βίλες κ΄αι σκάφη και στα παπαρια τους ο Τσέ και τα σφυροδρέπανα.
Για τις αναφορές και μελέτες, αν ήξεραν να τις διαβάζουν θα το βούλωναν…
Δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν όλοι φράγκα, πισίνες,βίλες και να τρώνε χαβιάρια, σαμπάνιες, σολωμούς και να γαμάνε τις πιο όμορφες γκόμενες. Δεν φτάνουν τα resources του δυσμοιρου πλανήτη (αναφορικά με τις γκόμενες είναι και θέμα γούστου, εγώ π.χ. είμαι πιο σαβούρας και δε χαλιέμαι). Άμα κάναμε όλοι τη ζωή των Αμερικανών/Ευρωπαίων θα έπρεπε ο πλανήτης να έχει 10πλάσιο μέγεθος για να μας αντέξει. Τελικά ανάγονται όλα σε ταξικά ζητήματα. Όμως ήδη τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν καθώς ο πλανήτης από την απληστία κυρίως των φραγκάτων καταστέφεται και καταστρέφει. Πρώτοι την πληρώνουν βέβαια οι ταξικά κατώτεροι και αδύνατοι, μα στο τέλος όλοι θα πληρώσουν το τίμημα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν όλοι φράγκα, πισίνες,βίλες και να τρώνε χαβιάρια, σαμπάνιες, σολωμούς και να γαμάνε τις πιο όμορφες γκόμενες. Δεν φτάνουν τα resources του δυσμοιρου πλανήτη (αναφορικά με τις γκόμενες είναι και θέμα γούστου, εγώ π.χ. είμαι πιο σαβούρας και δε χαλιέμαι). Άμα κάναμε όλοι τη ζωή των Αμερικανών/Ευρωπαίων θα έπρεπε ο πλανήτης να έχει 10πλάσιο μέγεθος για να μας αντέξει. Τελικά ανάγονται όλα σε ταξικά ζητήματα. Όμως ήδη τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν καθώς ο πλανήτης από την απληστία κυρίως των φραγκάτων καταστέφεται και καταστρέφει. Πρώτοι την πληρώνουν βέβαια οι ταξικά κατώτεροι και αδύνατοι, μα στο τέλος όλοι θα πληρώσουν το τίμημα.
εγω μαζί σου σε αυτά που λες… ποτέ ομως δεν θα προσπαθήσω να κατεβάσω κάποιον στην δική μου πραγματικά μονο και μονο για να νιώθω καλά…. Εδώ κάποιοι θα χαρούν αν ξανά κλείσουμε καθολικά, θα χαρούν αν οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν το ίδιο συχνά με τους αρνητές, θα χαρούν αν αυτοί που έχουν παραπάνω λεφτά απο αυτούς φτωχύνουν…. ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, κατακάθια αν μες ρωτάς.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν οι Άγγλοι έμειναν για κάτι γνωστοί στο πέρασμα των Αιώνων είναι η δημιουργική ασάφεια, κατάλοιπο της αυτοκρατορίας τους και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της.
Από το ένα άκρο στον πίνακα 5 περνούν στο άλλο στον πίνακα 6.
Θα περίμενα οι Άγγλοι να είναι οι μέντορές σου. Είναι οι πρώτοι διδάξαντες της βιομηχανικής επανάστασης, του φραξίματος της γης και γαιοκτησίας, του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού συστήματος (αν χρωστάς σου παίρνουν και τα σώβρακα) και οι θεμελιωτές του σύγχρονου καπιταλιστικού συστήματος. Βέβαια πολλοί λαοί της πρώην Αυτοκρατορίας τους έχουν χύσει αίμα και ιδρώτα για να πλουτίσουν. Αναφορικά με το Πανεπιστημιακό τους σύστημα δεν ξέρω τι λες αλλά είναι από τα κορυφαία του πλανήτη και, επειδή έτυχε να περάσω από κει ένα φεγγάρι, η εντύπωση που μου δόθηκε είναι ότι τους άρεσε κάποιος να είναι succinct (αυτός είναι ο ακριβής όρος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom