αντε ρε παράσιτο …….πάλι μια ημέρα έβγαλες………. περίμενε εσυ να έρθει 50 50…. τι βλάκας ρε είσαι…. 1ον μπάρμπας δεν είμαι, 40άρης είμαι…… δεύτερον η ζωή σου όλη είναι ενα Σ/Κ δικό μου καημενε….. πόσο είσαι ρε…. 25 και άφραγκος, 30 και άφραγκος. Μπαγλαμα, φτωχομπινε, θα περάσεις στο σπίτι της μαμάκας σου και του μπαμπάκα σου, αντε βρες καμία γκόμενα για να μην μαζεύεις 20αρικα να γαμήσεις. Τελειωμένε ήδη στην αρχή της ζωής σου, περιμένεις την ελεημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από εκει σκατά θα φας. Να δω τι θα κάνεις αν σταματήσει η οικογενειακή επιχορήγηση, το πολύ πολύ να είσαι υπάλληλος το 500αρικου αλλά με τον χαρακτήρα που έχεις σίγουρα θα τρώς παπούτσι. Η απόλυση θα είναι η δεύτερη φύση σου… Αποτυχημένε της κοινωνίας
Μπορεί και βρίζεις πίσω από την ανωνυμία σου… Νομίζεις πως είσαι κάτι…. γιατί αν δεν είχες και αυτό τώρα θα είχες πηδήξει απο την ταράτσα…. όλοι σου η ζωη είναι μπροστά σε μια οθόνη….. να βρίζεις λες και κάποιος είσαι…. Μια ζωή στον πάτο της τροφικής αλυσίδας θα είσαι ρε, άχρηστος, άφραγκος, αγάμητος…
Προβατάρα του κερατά ….. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ