Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ξεράδια ναζιστόσκυλο.
Πίσω μωρή πρασινο-γάλαζη γλίτσα που ήθελες στις εποχές που ψήφιζες ΠΑΣΟΚ να γίνουμε και η Δανία (δηλ.Σκανδιναυοί) των Βαλκανίων. Αραβοτουρκικό οθωμανικό δίκαιο σου χρειάζεται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Alanio

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ζανούλη Τουρκοφάγε να σου θυμίσω οτι έχεις γράψει οτι αν μας την πέσουν οι Τούρκοι εσύ θα πετάξεις το όπλο και θα παραδοθείς με κατεβασμένο σώβρακο μπας και δουν χαρά τα σκέλια σου.:badair:
Καλα βαζε σαλτσα εσυ,ξερεις.
Ειχα πει πως δεν θα παω να πολεμησω γιατι το θελει ο ερντογαν η κουλης.
Για πιο λογο να παω εγω να σκοτωσω το παιδι μιας οικογενειας η το παιδι αυτο να σκοτωσει εμενα.
Δεν υπαρχει λογος και θα μου πεις για την πατριδα?η πατριδα δεν θελει να κανει κανενα πολεμο οι κυβερνώντες θελουν μονο για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τους.
Εγω δεν το παιζω πατριωτης αλλα καποιοι αλλοι πατριωτες που το παιζουν μολις δουν οτι στη γερμανια βρουν δουλεια με καλυτερο μισθο πανε τρεχοντας.
Αν εισαι πατριωτης θα κατσεις στο τοπο σου και να μπορέσεις να συνεισφέρεις για κάτι καλύτερο.
Σου ειπα και παλι εγω δεν το παιζω πατριωτης ειμαι πολιτης του κοσμου οπου γης και πατρις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Λενε οτι θα γινει μινι λοκναουν τις τελευταιες βδομαδες του μηνα. εχετε ακουσει κατι
Αυτο δηλαδη που εχουμε τωρα με τους ανεμβολιαστους πως λεγεται?
Φούστα κατω απ το γόνατο?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.554
Πόντοι
22.266
Τι σκατα γίνεται ρε πουστη μου;;;

Έχω μπερδευτεί

Δλδ πιο πολλοί πεθαίνουν αναλογικά οι εμβοκιασμενοι

@savvass δώσε τα φώτα σου

Συνημμένα

• Vaccine-surveillance-report-week-46.pdf
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 34

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Καμια περιουσια δεν εχω καταστραψει,οι παρακρατικοι σπανε καινε και τα ριχνουν σε εμας που διαδηλωνουμε ειρηνικα.
Τωρα βεβαια αν αρχισουν και μας χτυπανε λογικο ειναι να αντιδρασουμε.
Στα επεισοδια με τον γρηγοροπουλο οι ακροδεξιοι παρακρατικοι εκαιγαν και εσπαγαν
Και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνεις εμβόλιο και κυκλοφορείς με πλαστά χαρτιά? αντίδραση στο σύστημα?

Αν ναι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Μη μου πεις και εσυ για μελέτες και πειραματικά. Ολα έχουν κανονικές εγκρίσεις και είναι τα εμβόλια με τις περισσότερες μελέτες σε σύγκριση με ότι εμβόλιο κυκλοφορεί.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλα βαζε σαλτσα εσυ,ξερεις.
Ειχα πει πως δεν θα παω να πολεμησω γιατι το θελει ο ερντογαν η κουλης.
Για πιο λογο να παω εγω να σκοτωσω το παιδι μιας οικογενειας η το παιδι αυτο να σκοτωσει εμενα.
Δεν υπαρχει λογος και θα μου πεις για την πατριδα?η πατριδα δεν θελει να κανει κανενα πολεμο οι κυβερνώντες θελουν μονο για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τους.
Εγω δεν το παιζω πατριωτης αλλα καποιοι αλλοι πατριωτες που το παιζουν μολις δουν οτι στη γερμανια βρουν δουλεια με καλυτερο μισθο πανε τρεχοντας.
Αν εισαι πατριωτης θα κατσεις στο τοπο σου και να μπορέσεις να συνεισφέρεις για κάτι καλύτερο.
Σου ειπα και παλι εγω δεν το παιζω πατριωτης ειμαι πολιτης του κοσμου οπου γης και πατρις
Τρικυμία.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Nα με συγχωρεις αλλά η συγκεκριμενη ηταν δικηγορος, μορφωμενη και κορη βουλευτη. Αρα δεν δικαιολογειται να επηρεαζεται απο ψεκασμενους. Ειναι μια τραγικη περίπτωση, αλλά φταιει και η ιδια η μακαριτισσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονο τσακισμα στα ψεκασμενα καθαρματα, που σκοτωνουν κοσμο καθε μερα

Πρώτο κρούσμα όμικρον-Ζμποτσουανα στα Χανιά, ε βέβαια... κατάγεται το κωλόσογο απο 'κει... η γκαντεμίτιδα η ιδια...

FB_IMG_1638466856615.jpg
Αυτή η μελαχρινή εκεί στη μέση με το μπλε καλό δείχνει.. Ποια ειναι?

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
Μη μπορώντας να αποφύγω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα "ματζουνι" για αμέσως μετα τον εμβολιασμό για να καθαρίσουμε απο το χτικιό.......(εκτός απο fanta)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τι σκατα γίνεται ρε πουστη μου;;;

Έχω μπερδευτεί

Δλδ πιο πολλοί πεθαίνουν αναλογικά οι εμβοκιασμενοι

@savvass δώσε τα φώτα σου
η απάντηση είναι απλή. Το ποσοστό εμβολιασμένων με δυο δόσεις είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τους μη εμβολίασμένους. Θα πρέπει να κάνεις την διαίρεση: θάνατοι μη εμβολιασμένων/συνολικό πληθυσμό μη εμβολιασμένων και: θάνατοι εμβολιασμένων με δυο δόσεις/συνολικό ποσοστό εμβολιασμένων με δυο δόσεις.

Εκεί θα δείς ότι πχ: πεθαίνουν 1 στους 5 ανεμβολίαστους και 1 στους 50 εμβολιασμένους (τυχαία τα νούμερα)

Μη κοιτάς τα νούμερα σαν απόλυτους αριθμούς. Κάτι τέτοια διαβάζουν οι αρνητές και βγάζουνε συμπεράσματα. Πρέπει να διαβάσεις όλη τη μελέτη για αρχή.

Τελος να δεις και ηλικίες θανάτων όπου στους εμβολιασμένους είναι περισσότερο ηλικιωμένοι σε σχέση με τους ανεμβολίαστους όπου η διασπορά στο ηλικιακό εύρος είναι μεγαλύτερη.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Εσύ τι ήθελες να γίνουμε ρε κομουνιστικό εξάμβλωμα;
Αλβανία του Χότζα;
Η αλήθεια είναι ότι πάντα με έλκυε η Κινεζική κουλτούρα υπό το φωτεινό ηγέτη Τεν-Ξιάο-Πίνγκ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.565
Πόντοι
27.261
Papa philips. Μπεεεεε αγόρι μου…. έχεις ψυχολογικά και αυτό φαίνεται από τα ποσταρίσματά σου. Γ΄ραφε τις μαλακίες σου αλλά μην ανεβάζεις παραποιημένες ειδήσεις… Αν εσυ συμβουλεύεσαι ανεγκέφαλους γιατί μέχρι εκεί φτάνει η κρίση σου, κράτα το για σένα. Μ@λ@κα ε μ@λ@κα, που θα μου πεις αν θα είμαι εδω.

Πάνε σε κανά ψυχίατρο να σου δώσει κανένα χάπι.
σου εφυγε κουραδιτσα μπαγλαμαδομαστορ ?
δεν πειραζει, θα το συνηθισεις. ερχεται το 50-50 σε λιγακι.
το νουσου και απο το πεζοδρομιο μη σκονταψεις πουθενα και πεσεις.
μπαρμπαδια-πεσιμο-χεσιμο... τα ξερεις πιστευω καλα :mati:
χριστουγεννα μεσα σε βλεπω να παιζεις ξερη με τους 4 τοιχους και τον καναπεδακι σου, βλεποντας στην υγεια σας (τον πλενουμε χερακια-μενουμε μεσα).
:rose::sopase:
COVID.2.12.2021.jpg

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
χριστουγεννα μεσα σε βλεπω να παιζεις ξερη με τους 4 τοιχους και τον καναπεδακι σου, βλεποντας στην υγεια σας (τον πλενουμε χερακια-μενουμε μεσα).
COVID.2.12.2021.jpg
Χθες ακουγα συριζαιο στην τιβι που ελεγε οτι ειμαστε πρωτοι σε νεκρους ανα μυριο στην εε, δεν το πιστεψα,
Εχουμε κανα λινκ?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.412
Πόντοι
786
Χθες ακουγα συριζαιο στην τιβι που ελεγε οτι ειμαστε πρωτοι σε νεκρους ανα μυριο στην εε, δεν το πιστεψα,
Εχουμε κανα λινκ?

μαλακίες έλεγε.
βέβαια η ελλάδα είναι εκεί που της πρέπει, ανατολή+βαλκάνια+ορθοδοξία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο νέαρχος χάθηκε. ελπίζω να μην αρρώστησε.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Εχουμε κανα λινκ?
για ευρώπη εδώ, καμμία σχέση ο συριζαίος

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
COVID.2.12.2021.jpg
αντε ρε παράσιτο …….πάλι μια ημέρα έβγαλες………. περίμενε εσυ να έρθει 50 50…. τι βλάκας ρε είσαι…. 1ον μπάρμπας δεν είμαι, 40άρης είμαι…… δεύτερον η ζωή σου όλη είναι ενα Σ/Κ δικό μου καημενε….. πόσο είσαι ρε…. 25 και άφραγκος, 30 και άφραγκος. Μπαγλαμα, φτωχομπινε, θα περάσεις στο σπίτι της μαμάκας σου και του μπαμπάκα σου, αντε βρες καμία γκόμενα για να μην μαζεύεις 20αρικα να γαμήσεις. Τελειωμένε ήδη στην αρχή της ζωής σου, περιμένεις την ελεημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από εκει σκατά θα φας. Να δω τι θα κάνεις αν σταματήσει η οικογενειακή επιχορήγηση, το πολύ πολύ να είσαι υπάλληλος το 500αρικου αλλά με τον χαρακτήρα που έχεις σίγουρα θα τρώς παπούτσι. Η απόλυση θα είναι η δεύτερη φύση σου… Αποτυχημένε της κοινωνίας

Μπορεί και βρίζεις πίσω από την ανωνυμία σου… Νομίζεις πως είσαι κάτι…. γιατί αν δεν είχες και αυτό τώρα θα είχες πηδήξει απο την ταράτσα…. όλοι σου η ζωη είναι μπροστά σε μια οθόνη….. να βρίζεις λες και κάποιος είσαι…. Μια ζωή στον πάτο της τροφικής αλυσίδας θα είσαι ρε, άχρηστος, άφραγκος, αγάμητος…

Προβατάρα του κερατά ….. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:sopase::sopase::sopase::klapste::fuck2::fuck2:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.565
Πόντοι
27.261
αντε ρε παράσιτο …….πάλι μια ημέρα έβγαλες………. περίμενε εσυ να έρθει 50 50…. τι βλάκας ρε είσαι…. 1ον μπάρμπας δεν είμαι, 40άρης είμαι…… δεύτερον η ζωή σου όλη είναι ενα Σ/Κ δικό μου καημενε….. πόσο είσαι ρε…. 25 και άφραγκος, 30 και άφραγκος. Μπαγλαμα, φτωχομπινε, θα περάσεις στο σπίτι της μαμάκας σου και του μπαμπάκα σου, αντε βρες καμία γκόμενα για να μην μαζεύεις 20αρικα να γαμήσεις. Τελειωμένε ήδη στην αρχή της ζωής σου, περιμένεις την ελεημοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από εκει σκατά θα φας. Να δω τι θα κάνεις αν σταματήσει η οικογενειακή επιχορήγηση, το πολύ πολύ να είσαι υπάλληλος το 500αρικου αλλά με τον χαρακτήρα που έχεις σίγουρα θα τρώς παπούτσι. Η απόλυση θα είναι η δεύτερη φύση σου… Αποτυχημένε της κοινωνίας

Μπορεί και βρίζεις πίσω από την ανωνυμία σου… Νομίζεις πως είσαι κάτι…. γιατί αν δεν είχες και αυτό τώρα θα είχες πηδήξει απο την ταράτσα…. όλοι σου η ζωη είναι μπροστά σε μια οθόνη….. να βρίζεις λες και κάποιος είσαι…. Μια ζωή στον πάτο της τροφικής αλυσίδας θα είσαι ρε, άχρηστος, άφραγκος, αγάμητος…

Προβατάρα του κερατά ….. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:sopase::sopase::sopase::klapste::fuck2::fuck2:
:blahblah1:ποσο ειπες οτι εισαι κλωνε ?
προφιλ 2019 και 1ο ποστ το 2021 ??
#11,414
:sopase::babycry:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
η απάντηση είναι απλή. Το ποσοστό εμβολιασμένων με δυο δόσεις είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τους μη εμβολίασμένους. Θα πρέπει να κάνεις την διαίρεση: θάνατοι μη εμβολιασμένων/συνολικό πληθυσμό μη εμβολιασμένων και: θάνατοι εμβολιασμένων με δυο δόσεις/συνολικό ποσοστό εμβολιασμένων με δυο δόσεις.

Εκεί θα δείς ότι πχ: πεθαίνουν 1 στους 5 ανεμβολίαστους και 1 στους 50 εμβολιασμένους (τυχαία τα νούμερα)

Μη κοιτάς τα νούμερα σαν απόλυτους αριθμούς. Κάτι τέτοια διαβάζουν οι αρνητές και βγάζουνε συμπεράσματα. Πρέπει να διαβάσεις όλη τη μελέτη για αρχή.

Τελος να δεις και ηλικίες θανάτων όπου στους εμβολιασμένους είναι περισσότερο ηλικιωμένοι σε σχέση με τους ανεμβολίαστους όπου η διασπορά στο ηλικιακό εύρος είναι μεγαλύτερη.
τζαμπα κοπος τυπε

αν βρουνε ενα χωριο που ειναι στο 100% εμβολιασμενοι και πεθανουν 2 αυτο που θα πουνε ειναι οτι πεθαινουν μονο οι εμβολιασμενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom