Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Εδωσες 50 λεπτα στην σερβιτορα ρε γυφτο για να σε βαλει στην καφετερια?

Και αν σε παρουν χαμπαρι θα φαει προστιμο το καταστημα και απολυση η κοπελα για τα σκατομούτρα σου?

Αλλά εδωσες 50 λεπτα. Σκουπιδι της κοινωνιας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσπαθησε ρε τύπε να τους πεισεις.
Θελω πολυ να βγει να το πει δημοσιως ο Συριζα, να δω κατι.
Τελικα εισαι ο πιο βλακας ανθρωπος που εχω γνωρισει στη ζωη μου.
Σύλληψη και αποστολή σε βραχονησιδες καραντίνας για όλα τα ναυάγια που μπαίνουν στην εστίαση με χαρτιά άλλων....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
1500 εγραψε το κοντερ στο τεστ αντισωματων που εκανα...

Καλα ειμαστε πιστευω...

:headbaning1: :headbaning1:
Μετά απο νόσηση ; Αν ναι καλά είσαι , εγω που (μάλλον) το πέρασα τον Σεπτέμβριο και έκανα τέστ αντισωμάτων αρχές Νοέμβρη μου έβγαλε μόνο 358 , ο @Geokoro είχε γύρω στα 550 αν θυμάμαι καλά , ανεμβολίαστοι απο όσο ξέρω εμείς οι δύο :P

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ενας ιδιώτης οταν πουλαει το αμαξι του σε αλλον κλεβει το κρατος?
Υπαρχει απαγορευση στο να πουλαμε σε ιδιωτη το αμαξι η να απαγορευει την πωληση απο ιδιωτη σε ιδιώτη?
Ας βγαλει νομοθεσια οτι απαγορευονται οι πωλησεις αυτοκινήτων απο ιδιωτη σε ιδιωτη και τοτε ναι πες με παρανομο.
Εδω πολλοι μαντραδες δινουν ετσι αμαξια σε γνωστους για να μην φαινονται οι πωλησεις που κανουν.
Δεν εισαι της αγορας σκυλε η της πιατσας καθολου,εσυ θες να μας το παιξεις νομοταγης αλλα κατα βαθος θες να κλεψεις.
Μάθε μας πραγματάκια για την αγορά τιτανοτεράστιε Ζανούλη!
Για να παριστάνεις τον δικαιούχο ΚΕΑ δεν μπορείς να εμφανίζεις αγοροπωλησίες αυτοκινήτων, τραπεζικές συναλλαγές και αξιόλογα υπόλοιπα λογαριασμών.
Δεν το συζητάω για αναγραφή των ποσών που κατέβαλες ή εισέπραξες στην φορολογική δήλωση για απόκτηση (ή πώληση) περιουσιακών στοιχείων.
Αρα περιορίζεσαι σε συναλλαγές χέρι-χέρι όπως με το σαπάκι προς τον γύφτο που μας έλεγες πέρσι.
Εμείς όμως σε πιστεύουμε οτι εκτελωνίζεις δυο-δυό τα αμάξια από την Βουλγαρία και χέζεσαι στο χρήμα. :2funny: :2funny:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
1638461935448.jpeg
Πάλι σανό ταίζει τους αντιεμβολιαστές ο Πολάκης . Μπε μπε μπε !!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.161
Πόντοι
34.538
Μετά απο νόσηση ; Αν ναι καλά είσαι , εγω που (μάλλον) το πέρασα τον Σεπτέμβριο και έκανα τέστ αντισωμάτων αρχές Νοέμβρη μου έβγαλε μόνο 358 , ο @Geokoro είχε γύρω στα 550 αν θυμάμαι καλά , ανεμβολίαστοι απο όσο ξέρω εμείς οι δύο :P
Δεν εχω νοσησει,εκτος αν το εκανα χωρις συμπτωματα..
Εμβολιασμενος ειμαι,αλλα με το δευτερο τρυπημα τον Ιουνιο...
Γι αυτο δεν περιμενα τοσα πολλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σημερα προσπαθησαν παλι κατι ψεκασμενοι, σκουπιδια της κοινωνιας, να κανουν μηνυση σε εκπαιδευτικους επειδη ζητουσαν να τηρηθουν τα μετρα σε σχολειο.
Ενημερωθηκε ο εισαγγελεας και η αστυνομια τους συνελαβε. Τους ψεκασμενους βεβαια, οχι τους εκπαιδευτικους. Και βουρ για ασκηση διωξης σε βαρος τους. Σαν βρεγμενες γατες φυγανε απο τα δικαστηρια, τα καθιζήματα. Πολυ ευχαριστο αυτο. Εφτιαξε η διαθεση μου σημερα οταν το διαβασα. Να παιρνουν σειρα και αλλοι.

Δεν ντρεπεται λιγακι ειναι και γιατρος

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Σημερα προσπαθησαν παλι κατι ψεκασμενοι, σκουπιδια της κοινωνιας, να κανουν μηνυση σε εκπαιδευτικους επειδη ζητουσαν να τηρηθουν τα μετρα σε σχολειο.
Ενημερωθηκε ο εισαγγελεας και η αστυνομια τους συνελαβε. Τους ψεκασμενους βεβαια, οχι τους εκπαιδευτικους. Και βουρ για ασκηση διωξης σε βαρος τους. Σαν βρεγμενες γατες φυγανε απο τα δικαστηρια, τα καθιζήματα. Πολυ ευχαριστο αυτο. Εφτιαξε η διαθεση μου σημερα οταν το διαβασα. Να παιρνουν σειρα και αλλοι.

φρονιμα μη στειλω τη συνταγματικη αστυνομια και σε μαζεψει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

Αγνωστη λεξη η ντροπη για τον Πολακη.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Αν τα εμβολια εχουν τσιπ ο Πολακης πως εξακολουθει μετα τον εμβολιασμο του να ειναι ξετσιπωτος; :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Πάλι βλακεία ανέβασες εσυ… μπεεεεεε!!! έβγαλες συμπέρασμα από μια μέρα… μπεεεεεεε αχαχαχαχαχαχαχαχ

Κάτσε και κάνε τις πράξεις για όλες τις ημέρες και μετά ανέβαζε πληροφορίες…

χαχαχα ετοιμασε διαθηκη μαστορα.
ακλαφτος θα πας για την τιμη και το ονομα του κουλη.
δεκεμβριος και ιανουαριος θα ειναι πολυ δυνατος μηνας πιστευω.
οπως βλεπεις τα ποσοστα των βατσινοειδων ανεβαινουν αισθητα, απο εκει που ηταν μονο ανεμβολιαστοι.
ερχονται και οι μποτσουανες σε λιγο, που και αυτοι μαντεψε... ηταν-ειναι εμβολιασμενοι !!! :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Έβαλα να δω την εξεταστική για τη λίστα Πέτσα. Ήταν καρμπόν με όλες τις εξεταστικές που έχουν γίνει κατά καιρούς για διάφορα σκάνδαλα. Οι απαντήσεις του μάρτυρα ήταν "δεν γνωρίζω", "δεν μπορώ να απαντήσω", "δεν ήμουν πρόεδρος τότε", κλπ. Η μόνη νέα προσθήκη ήταν οι "πλάτες" και η υπεράσπιση του μάρτυρα από τους βουλευτές ΝΔ σε δύσκολες ερωτήσεις σε σημείο που ο ίδιος ο μάρτυρας να τους φωνάζει να σταματήσουν, "σας παρακαλώ, θα απαντήσω εγώ, μπορώ". Τρελό γέλιο και για μια ακόμα φορά ανούσια εξεταστική επιτροπή που δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο στο φούσκωμα των τραπεζικών λογαριασμών των βουλευτών που συμμετέχουν στην επιτροπή. Κρίμα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
μαλακες αυτο το παιδι λογικα ειναι σε καποιο ιδρυμα ψυχικης υγειας και μας τρολαρει οταν βρισκει ανοιχτο ιντερνετ...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.....
Μια χαρά ειναι το παιδί,

Πρώτο κρούσμα όμικρον-Ζμποτσουανα στα Χανιά, ε βέβαια... κατάγεται το κωλόσογο απο 'κει... η γκαντεμίτιδα η ιδια...

FB_IMG_1638466856615.jpg
Αν θες να πεις κατι πες το καθαρα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Έβαλα να δω την εξεταστική για τη λίστα Πέτσα. Ήταν καρμπόν με όλες τις εξεταστικές που έχουν γίνει κατά καιρούς για διάφορα σκάνδαλα. Οι απαντήσεις του μάρτυρα ήταν "δεν γνωρίζω", "δεν μπορώ να απαντήσω", "δεν ήμουν πρόεδρος τότε", κλπ. Η μόνη νέα προσθήκη ήταν οι "πλάτες" και η υπεράσπιση του μάρτυρα από τους βουλευτές ΝΔ σε δύσκολες ερωτήσεις σε σημείο που ο ίδιος ο μάρτυρας να τους φωνάζει να σταματήσουν, "σας παρακαλώ, θα απαντήσω εγώ, μπορώ". Τρελό γέλιο και για μια ακόμα φορά ανούσια εξεταστική επιτροπή που δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο στο φούσκωμα των τραπεζικών λογαριασμών των βουλευτών που συμμετέχουν στην επιτροπή. Κρίμα.
μα πηραν οντως ασχετους μαρτυρες! τι περιμενες να δεις ακριβως? η εξεταστικη εχει πλειοψηφια απο επιτροπους της νουδου και καλεσαν ακυρα ατομα. ουτε καν τον υπουργο καλεσαν.... για αυτο και το μερα25 την εκανε....

κανενας δεν εχει βλεψεις να κανει κατι η εξεταστικη αυτη περα απο το οτι δημιουργηθηκε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
η καλυτερη δικαιολογια ειναι η :
ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η δε κακόμοιρη εγκυμονούσα που έφυγε στα 38 της και πρόλαβαν στο τσακ να σώσουν το παιδί, έμενε ανεμβολίαστη παρά την πίεση του γιατρού της να εμβολιαστεί, γιατί η οικογένεια του άντρα της είναι φανατικοί αρνητές και τους καθοδηγεί στα ιατρικά θέματα ο πνευματικός τους. Οπότε δεν της επετρεπαν να εμβολιαστεί. Αυτή στο χώμα και το παιδάκι ορφανό. Να τρελαίνεσαι.
Nα με συγχωρεις αλλά η συγκεκριμενη ηταν δικηγορος, μορφωμενη και κορη βουλευτη. Αρα δεν δικαιολογειται να επηρεαζεται απο ψεκασμενους. Ειναι μια τραγικη περίπτωση, αλλά φταιει και η ιδια η μακαριτισσα.

φρονιμα μη στειλω τη συνταγματικη αστυνομια και σε μαζεψει
Μονο τσακισμα στα ψεκασμενα καθαρματα, που σκοτωνουν κοσμο καθε μερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ευτυχως που δεν ασχολεισαι με την πολιτικη

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Nα με συγχωρεις αλλά η συγκεκριμενη ηταν δικηγορος, μορφωμενη και κορη βουλευτη. Αρα δεν δικαιολογειται να επηρεαζεται απο ψεκασμενους. Ειναι μια τραγικη περίπτωση, αλλά φταιει και η ιδια η μακαριτισσα.

Μονο τσακισμα στα ψεκασμενα καθαρματα, που σκοτωνουν κοσμο καθε μερα
για τον πρωθυπουργο που ειναι αρνητης ΜΕΘ και ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ αυτος σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ να γινει το 6μηνο 4μηνο για την τριτη δοση τι εχεις να πεις?
τι τις εχουμε τις των "ειδικων" τοτε?

κανενας δε σκοτωνει κανεναν! αν το εμβολιο σου ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ τυπε δε φταιω εγω, αλλα οι παπατζες που σε ποτισε ο κουλμποη και οι "ειδικοι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom