kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Όπως επίσης και την κυβέρνηση που εκλέγουν αυτοί οι βλάκες.Θα μπορούσε να συμβαινει κατι διαφορετικο?
Απλως καθε κοινωνια εχει και τους βλακες της
Όπως επίσης και την κυβέρνηση που εκλέγουν αυτοί οι βλάκες.Θα μπορούσε να συμβαινει κατι διαφορετικο?
και ευτυχως εχει μπολικους αλλα οχι αρκετους ωστε να μη χρειαστει εγω να κανω το εμβολιο! για αυτο να πατε και οι υπολοιποι να το κανετε!!!Θα μπορούσε να συμβαινει κατι διαφορετικο?
Νουμερα δωσε να σε παραδεχτω . 50- 50 , 20- 80 ?εγω βλεπω μια μονιμη ανοδο του ποσοστου των εμβολιασμενων στις μεθ και περιμενω να δω που θα κατσει η μπιλια τυπε! δε βιαζομαστε! αν βιαζομασταν θα ειχε λοκνταουν!
θα ηθελα ο εοδυ να μας ελεγε και ΠΟΙΟΙ ειναι στις μεθ.... ειναι πακιστανοι? ειναι ρομα? η αυτοι πεθαινουν στο προαυλιο?
γιατι δεν ανακοινωνονται οι θανατοι σε εμβολιασμενους και μη? τοσοι νεκροι σημερα τοσοι ηταν εμβολιασμενοι και τοσοι οχι!
μαλλον γιατι δε συμφερει την καμπανια ε?
Να μεινει αγαμητη,μονη,ερημη και να λιθοβοληθει αγαπητε μου...μην κανεις τιποτα με ψεκι-αρνητριαSos sos sos
Σώστε με ψεκια του νήματις μας
Γνώρισα ένα μουνετο στο ίντερνετ από Καλαμαριά κ επειδή είναι αρνητρια, προσποιήθηκα ότι κ εγώ δεν είμαι εμβολιασμενος κ για να την ριξω πιο εύκολα ότι ξέρω πολλές θεωρίας κ είμαι ψαγμενος ψεκας
όλο με ρωτάει να της πω κάτι ψαγμενο ή καμία θεωρια αντιεμβολιασμου αλλά δε ξέρω τιποτα
Πες τε ρε νιαμου κάτι πολύ ψαγμενο ψεκασμενο να την κανω να χυσει!!!!!!!!
Please!!!!!! καιρός να πιάσει τόπο ο χρονος που αφιερωνω εδω !!
τι το ρωτας τον μπουφο και εσυ?ακομα με τα δαχτυλα μετραει...Μπορεις να απαντησεις στην μπουρδελοκοινοτητα με τα μαθηματικα και την στατιστικη που γνωριζεις ποιο είναι το ποσοστο εμβολιασμένων ανεμβολίαστων που θα αποδεικνυει οτι τα εμβόλια δεν ειναι αποτελεσματικα ?
Αυτη την στιγμη τα νουμερα ειναι συντριπτικα υπερ των εμβολίων
Ξερεις πόσοι μικρονοϊκοί βλακες σαν εσενα ελεγαν τις ιδιες μαλακιες, και οταν μπηκαν στο νοσοκομειο κλαψουριζαν "γιατρε σωσε με και θα κανω δέκα εμβολια"?και ευτυχως εχει μπολικους αλλα οχι αρκετους ωστε να μη χρειαστει εγω να κανω το εμβολιο! για αυτο να πατε και οι υπολοιποι να το κανετε!!!
ποιους υπολογισμους τυπε? που θες να καταληξεις?Νουμερα δωσε να σε παραδεχτω . 50- 50 , 20- 80 ?
Πες μην φοβασαι να κανεις υπολογισμους . Σε πολυεθνικη ήσουν
δεν πειραζει τυπε..τουλαχιστον αδειασε κρεβατι στην μεθ...Εκανε και δηλωση ο πρωην βουλευτης, πατερας της αδικοχαμενης εγκυου.
Οτι ολοι πρεπει να εμβολιασθουμε.
Πού ησουν ρε αρχικαραγκιοζη, οταν ο συζυγος της κορης σου την επηρεαζε να μεινει ανεμβολιαστη? Πού ησουνα να χτυπησεις το χερι στο τραπεζι και να χαλασεις τον κοσμο? Αφηνει το παιδι σου ανεμβολιαστο ενας γελοιος ψεκασμενος συζυγος και δεν εχεις μπουκαρει σαν πατερας στο σπιτι να τον πεταξεις εξω με τις κλωτσιες? Τι ειναι αυτα ρε. Τωρα γιατι κλαις?
μαντεψε τυπε : οταν εμβολιαστει το 100% του πληθυσμου, δεν θα υπαρχει ουτε ενας ανεμβολιαστος στις μεθ....ποιους υπολογισμους τυπε? που θες να καταληξεις?
να το παρουμε αλλιως? βλεπω μια ΜΟΝΙΜΗ ΠΤΩΣΗ στο ποσοστο των ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ!
αρα παμε καλα!
σαρεσε τωρα?
Αγωνιζεσαι φιλοτιμα να αποδειξεις οτι εισαι πιο μπούφος και απο τον αρχιμπούφο τον Ζαν-Κλωντ, καλα το παςποιους υπολογισμους τυπε? που θες να καταληξεις?
να το παρουμε αλλιως? βλεπω μια ΜΟΝΙΜΗ ΠΤΩΣΗ στο ποσοστο των ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ!
αρα παμε καλα!
σαρεσε τωρα?
Στεναχωριεσαι για το ψεκι-συγγενη σου που χαροπαλευει Ραο;δεν πειραζει τυπε..τουλαχιστον αδειασε κρεβατι στην μεθ...
εγω δεν ειμαι γιαλαντζι τυπε! οταν εκανα καραντινα σε νοσοκομειο στην ελλαδα, δεν υπηρχαν αντιεμβολιαστες στον πλανητη! απο τοτε ομως καταλαβα οτι και οι ειδικοι δε ξερουν που παν τα τεσσερα, ειδικα οταν κατι ειναι εκτος υλης!!!Ξερεις πόσοι μικρονοϊκοί βλακες σαν εσενα ελεγαν τις ιδιες μαλακιες, και οταν μπηκαν στο νοσοκομειο κλαψουριζαν "γιατρε σωσε με και θα κανω δέκα εμβολια"?
Ακουσε να σου πω λοιπονποιους υπολογισμους τυπε? που θες να καταληξεις?
αρα παμε καλα!
σαρεσε τωρα?
οταν κολλησε στην αρχη και ηταν με ενα συναχι, το επαιζε αρχοντας...την 6η μερα ηταν ασπρος σαν το πανι...Στεναχωριεσαι για το ψεκι-συγενη σου που χαροππαλευει Ραο;
εγω δεν ειμαι γιαλαντζι τυπε! οταν εκανα καραντινα σε νοσοκομειο στην ελλαδα, δεν υπηρχαν αντιεμβολιαστες στον πλανητη! απο τοτε ομως καταλαβα οτι και οι ειδικοι δε ξερουν που παν τα τεσσερα, ειδικα οταν κατι ειναι εκτος υλης!!!
και ο κορωνα για αυτους ειναι προχειρο διαγωνισμα σε λευκη κολλα εκτος υλης...
μαντεψε τυπε : οταν εμβολιαστει το 100% του πληθυσμου, δεν θα υπαρχει ουτε ενας ανεμβολιαστος στις μεθ....
θα δικαιωθεις τυπε!!!!!
Οκ θα ακολουθήσω τη συμβουλή σουΝα μεινει αγαμητη,μονη,ερημη και να λιθοβοληθει αγαπητε μου...μην κανεις τιποτα με ψεκι-αρνητρια
Τύπε εγω λεω να πας στη ΜΕΘ απο πανω του και να του κάνεις κωλοδάχτυλαοταν κολλησε στην αρχη και ηταν με ενα συναχι, το επαιζε αρχοντας...την 6η μερα ηταν ασπρος σαν το πανι...
μαλλον θα τον παρει ο θεουλης κοντα του...θα γινει αγγελακι...
δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τυπε : να τον παρει κοντα του ο καλος θεουλης ή να βγει σκελετος μετα απο κανα μην απο την μεθ ?Τύπε εγω λεω να πας στη ΜΕΘ απο πανω του και να του κάνεις κωλοδάχτυλα
Τύπε διαβαζα οτι ο Λεβεντης εχει δη χασει 30 κιλα στη ΜΕΘ, και δεν θυμαμαι να ηταν και κανενας ευτραφήςδεν ξερω τι ειναι καλυτερο τυπε : να τον παρει κοντα του ο καλος θεουλης ή να βγει σκελετος μετα απο κανα μην απο την μεθ ?