Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Immunization with SARS coronavirus vaccines leads to pulmonary immunopathology on challenge with the SARS virus

Evaluations of an inactivated whole virus vaccine in ferrets and nonhuman primates and a virus-like-particle vaccine in mice induced protection against infection but challenged animals exhibited an immunopathologic-type lung disease.

All mice exhibited histopathologic changes in lungs two days after challenge including all animals vaccinated
"All mice" ...

Caution in proceeding to application of a SARS-CoV vaccine in humans is indicated.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μαρχαμπαν για ραγκελ.
Εντα μασρι ο τουρκι?
Αανα Μασρι :wink:
Αχαμπντουλιλhα:hi:

Αδερφε ζαν ετοιμάσου να φύγουμε Αυστρία να συνδράμουμε στις τεράστιες διαδηλώσεις κατά της υπωχρεωτικότητας που πλέον δεν θα είναι ειρηνικές:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Αν πέσει η Αυστρία θα πέσει όλος ο κόσμος.

• Like
Αντιδράσεις: Alanio
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φρέσκο πραμα
Μόλις το παρέλαβα από κολλητό ψεκι

Όλη αλήθεια μόνο στο μπου

Screenshot_20211201_121649_com.android.gallery3d.jpg

Γροθιά στο κατεστημένο

Eν τω μεταξύ η Ν. Αφρική πρέπει να έκλεισε συμφωνια με την Αστρα Ζενεκα να κατασκευάσει εργοστάσιο στη χώρα, για να παράγεται το εμβόλιο τοπικά, προφανώς με χαμηλότερη τιμή.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Eν τω μεταξύ η Ν. Αφρική πρέπει να έκλεισε συμφωνια με την Αστρα Ζενεκα να κατασκευάσει εργοστάσιο στη χώρα, για να παράγεται το εμβόλιο τοπικά, προφανώς με χαμηλότερη τιμή.
κατι ειχε πει και ο μπουρλας για εμας εδω στο παρελθον

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εχω σπουδασει διοικηση επιχειρησεων τυπε και ασχολουμαι με πωλησεις αμαξιων.
Λοιπον οτι εχω πει εδω και 2 χρονια για την πανδημια εχω πεσει μεσα και το μαιο του 2021 ειχα προβλεψει το χειμωνα νεα μεταλλαξη που θα εσκαγε καυι που οι μορφωμενοι ιατροι δεν ειχαν πει τιποτα τετοιο.
Εντωμεταξι τοτε δεχτηκα κοροιδια κμγι αυτο που ειχα πει ωσπου βγηκα αληθινος.
Ρε Ζανούλη, α΄σε τη φιγούρα με το ΤΕΙ Μεσολογγίου που έκανες 6 χρόνια να το τελειώσεις.
Πες οτι στα 33 σου χρόνια κάθεσαι σαν κουράδα στο πατρικό και ροκανίζεις το ΚΕΑ στα μπουρδελάκια.

Chezan έγραψε:
"Γιατι να φυγω απο το πατρικο μου ρε Θειτσο??
Μια χαρα ειμαι,δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα αλλα κοινωνικο,εχω το ζεστο το φαγητακι μου πλυμένα τα ρουχαλακια μου και καθαρο το δωματιο μου.
Με τα λεφτα που θα εδινα σε νοικια ρευματα κλπ τα χαλαω στα μπουρδελακια οποτε και σεξουαλικα ειμαι κομπλε.
Να παντρευτω κλπ δεν παιζει γιατι απαξιω τις εξωτερικες γκομενες και δεν ασχολούμαι καν...ισως αν βρω καμια ιεροδουλη στο μελλον και με αμοιβη να τεκνοποιησει θα ειμαι κομπλε θα εχω και τεκνο στο μελλον."

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Σου ειπα τον μαιο λεγανε ολοι καναμε τα εμβολια και ειμαστε ελευθεροι τωρα οπως πριν.
Εγω τους προσγειωνα,εσυ τοτε τι ελεγες? Δεν σε θυμαμαι παντως να ησουν στο αντιεμβολιαστικο τοξο του σαιτ
Τον Μάιο δεν είχε εμβολιαστεί ούτε το 50%. Αν είχαν κάνει τα εμβόλια όσοι έπρεπε θα είχαμε ξεμπερδέψει… κανείς δεν περίμενε τόση βλακεία γύρω μας. Τώρα απλά τρέχουμε για τους μ@λ@κες που είχαν κάνει την έρευνά τους στο facebook.
Θα ξεμπερδέψουμε όταν
1. Εμβολιαστούνε σχεδόν όλοι
ή
2. Αποδημήσουν για τον άλλο κόσμο οι βλάκες (γιατί ανεμβολίαστος μπορεί να είναι και κάποιος ο οποίος θέλει να εμβολιαστεί και δεν μπορεί για λόγους υγείας), εξαιτίας του COVID.

Ότι γίνεται, γίνεται για να αδειάσουν οι εντατικές. Η διασπορά του ιού δεν έχει τόσο σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πόσοι καταλήγουν στις εντατικές και αυτό ο αριθμός είναι υψηλός εξαιτίας των «τούβλων» που ζουν ανάμεσά μας.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Στα καφενεία θα γίνεται χαμός. Η επανάσταση των γέρων :confused:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τον Μάιο δεν είχε εμβολιαστεί ούτε το 50%. Αν είχαν κάνει τα εμβόλια όσοι έπρεπε θα είχαμε ξεμπερδέψει… κανείς δεν περίμενε τόση βλακεία γύρω μας. Τώρα απλά τρέχουμε για τους μ@λ@κες που είχαν κάνει την έρευνά τους στο facebook.
Θα ξεμπερδέψουμε όταν
ή
2. Αποδημήσουν για τον άλλο κόσμο οι βλάκες (γιατί ανεμβολίαστος μπορεί να είναι και κάποιος ο οποίος θέλει να εμβολιαστεί και δεν μπορεί για λόγους υγείας), εξαιτίας του COVID.

Ότι γίνεται, γίνεται για να αδειάσουν οι εντατικές. Η διασπορά του ιού δεν έχει τόσο σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πόσοι καταλήγουν στις εντατικές και αυτό ο αριθμός είναι υψηλός εξαιτίας των «τούβλων» που ζουν ανάμεσά μας.
Για πες μου ρε φίλε, πότε ήταν άδειες οι εντατικές;

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Σήμερα μπήκα κ στην ιστιοσελίδα gov και έκλεισα ραντεβού κ για την εικοστή αναμνηστική δοση :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Κι εμένα πλησιάζει η σειρά μου να κλείσω ραντεβού. Δεν άνοιξε ακόμη.
Εγώ έβαλα βισμα πολιτικό υψηλόβαθμο στέλεχος για να το κάνω γρηγορότερα αλλά έγινε σκάνδαλο
Για αυτό χάθηκε ο μπαρμπαπηδουλας :confused:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ρε Ζανούλη, α΄σε τη φιγούρα με το ΤΕΙ Μεσολογγίου που έκανες 6 χρόνια να το τελειώσεις.
Πες οτι στα 33 σου χρόνια κάθεσαι σαν κουράδα στο πατρικό και ροκανίζεις το ΚΕΑ στα μπουρδελάκια.

Chezan έγραψε:
"Γιατι να φυγω απο το πατρικο μου ρε Θειτσο??
Μια χαρα ειμαι,δεν ειναι μονο οικονομικο το θεμα αλλα κοινωνικο,εχω το ζεστο το φαγητακι μου πλυμένα τα ρουχαλακια μου και καθαρο το δωματιο μου.
Με τα λεφτα που θα εδινα σε νοικια ρευματα κλπ τα χαλαω στα μπουρδελακια οποτε και σεξουαλικα ειμαι κομπλε.
Να παντρευτω κλπ δεν παιζει γιατι απαξιω τις εξωτερικες γκομενες και δεν ασχολούμαι καν...ισως αν βρω καμια ιεροδουλη στο μελλον και με αμοιβη να τεκνοποιησει θα ειμαι κομπλε θα εχω και τεκνο στο μελλον."
Καλα εσενα το κεα σε τρωει ακομα,να στου δινω το μισο ρε σκυλε μπας και σταμτησεις να το αναφερεις...θα το ματιασεις και θα κοπει καποια στιγμη.
Ναι σωστα ειχα πει τοτε ως chezan γιατι απορεις?

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Θα ξεμπερδέψουμε όταν
ή

Λες και βλέπω σκαι τα περιγράφεις ρε τυπε...τα εμβολια δεν μας λυνουν το προβλημα
Μονο η θεραπεια με τα μονοκλωνικα θα σωσει τη κατάσταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom