Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.882
Πόντοι
456
Το 100αρι πρόστιμο έχει και μια άλλη λογική , ουσιαστικά δίνει μια δικαιολογία για να ξεφύγουν κάποιοι από το αδιέξοδο που έχουν βρεθεί είτε λόγω του δικου τους εγωισμού (ήταν αρνητές στην αρχή που ήταν ασαφή τα πράγματα ,μετά κατάλαβαν το πρόβλημα αλλά δεν ήθελαν να το παραδεχτούν) είτε λόγω πίεσης από μέλη του κύκλου τους που είναι βαθιά ψεκασμενοι.
Για αυτούς τους ανθρώπους το πρόστιμο είναι μάνα εξ ουρανού.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Eαν ειχε υποχρεώσει εξ αρχής τα γερόντια να εμβολιαστούν,πέραν το οτι θα είχαμε γλιτώσει ενα κάρο θανάτους,αλλα και οι νέοι θα ειχανε αποφύγει μεγάλο μέρος απο μπελάδες (εξαιτίας τους) οπότε ναι...οσο τσολγαναραίος,φασίστας,απατεώνας,λαμόγιο και να ειναι ο κούλης εδω καλα έκανε

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
εμενα δε θα με κάνεις? δεν εχεις δει τι αδυναμία σου έχω?
Εσύ δείχνεις καλά στοιχεία όπως τα αδέρφάκια μου Νιο, Νασσος και λοιποί απελευθερωμένοι καυλείς :smitten: :smitten: :smitten: Θα μάθεις αραβικά και θα γίνεις αδερφός μουσουλμάνος να λουλάρουμε μαζί στα χαρέμια :grouphug:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Έχεις τσιμπίσει ένα μεγαλοπρεπές IGNORE. :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Γράφε ότι θες τώρα :smitten::smitten::smitten:
τι ignore και αρχιδια βρε κρετινε δεν εχεις βαρεθει να σε σκουπιδιαζουν καθε μερα εδω μεσα ρε ελλεινε και τρισαθλιε σιχαμερο υποκειμενο ,κοινωνιοπαθες,με μανια καταδιωξης κακομειριασμενο φαστιστοειδες ψεκι?? :zombie: :zombie: :zfuck::uglykiss::uglykiss:ἕλληνικη ψωλη χρειαζεσε μεχρι τη ψυχουλα να σου μπει,γιατι τα αραβοτουρκακια δε σε γαμησανε καλα κ σου μεινε φαινετε ψυχολογικο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εσύ δείχνεις καλά στοιχεία όπως τα αδέρφάκια μου Νιο, Νασσος και λοιποί απελευθερωμένοι καυλείς :smitten: :smitten: :smitten: Θα μάθεις αραβικά και θα γίνεις αδερφός μουσουλμάνος να λουλάρουμε μαζί στα χαρέμια :grouphug:
δε πάμε καλα ...δε πάμε καθόλου καλα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έχει πολλούς σαλεμένους εδώ μέσα. Αυτός έχει και υποστηρικτές.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορεί ένας Έλληνας ή κάποιος που μάλιστα να δηλώνει υπερ-'Ελληνας,
να θαυμάζει το χίτλερ;
Eίναι μήπως δισέγγονο του ταγματάρχη πούλου;

Aρκεί δηλαδή ο αντικομμουνισμός του αδόλφου,για να παραβλέψουμε όλα τα υπόλοιπα;

Εσείς με τις σβάστικες και τα sieg heil, δεν πάτε καλύτερα σε κανάν ψυχίατρο..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
ή ας πάει μια βόλτα εκεί στο νταχάου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορεί ένας Έλληνας ή κάποιος που μάλιστα να δηλώνει υπερ-'Ελληνας,
να θαυμάζει το χίτλερ;
Eίναι μήπως δισέγγονο του ταγματάρχη πούλου;

Aρκεί δηλαδή ο αντικομμουνισμός του αδόλφου,για να παραβλέψουμε όλα τα υπόλοιπα;

Εσείς με τις σβάστικες και τα sieg heil, δεν πάτε καλύτερα σε κανάν ψυχίατρο..
ο ελληνικος λαος ανεκαθεν ηταν γερμανοφιλος (αγνωστο γιατι, οι γερμανοι μια ζωη σε καθε ευκαιρια μας πηδανε και κανουν ματακια με την τουρκια, ο ιδιος ο χιτλερ θαυμαζε τον κεμαλ που ξεπαστρεψε ελληνες και αρμενιους κλπ) αν και ανηκε μια ζωη στη σφαιρα επιρροης της αγγλιας, οι γαλλοι μας ειχαν σταθει πιο πολυ απο ολους απο την επανασταση μεχρι και σημερα (αυτοι εκκαθαρισαν τον ιμπραημ μετα το ναυαρινο, αυτοι μας οργανωσαν κλπ κλπ κλπ) επισης παλι αγνωστο γιατι παντα υπηρχε και η ελπιδα της "ομοθρησκου" ρωσιας η οποια επισης ποτε δε μας στηριξε (οπως δε στηριξε ουτε και τον ΔΣΕ κατα την περιοδο του εμφυλιου για να μη ξεχνιουνται μερικοι)

μαλλον ειναι καταλοιπο της τουρκοκρατιας να θελουμε να κρεμομαστε απο τα παντελονια του εκαστοτε ισχυροτερου και να εχουμε νταβατζη αντι να οριζουμε εμεις τη μοιρα μας...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ρε αιγομπήχτη, άντε να πηδήξεις και καμιά γυναίκα γιατί η πολλή κτηνοβασία σου'χει κάνει το μυαλό πουρέ.
αμα ειχε γινει πουρες θα πηδουσα εσενα μωρη λουλου! απο δω το πας απο κει το πας ολο τριβεσαι στην γκλιτσα!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ο ελληνικος λαος ανεκαθεν ηταν γερμανοφιλος
Αν είναι γερμανόφιλος ας φάει κανά λουκάνικο ή ας αγοράσει καμιά bmw.
Πρέπει να διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση κάποιος για να καταντήσει να θαυμάζει τον χίτλερ.

Δεν ξέρω,μου φαίνεται απλά αδιανόητο για Έλληνα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Φρέσκο πραμα
Μόλις το παρέλαβα από κολλητό ψεκι

Όλη αλήθεια μόνο στο μπου

Screenshot_20211201_121649_com.android.gallery3d.jpg

Γροθιά στο κατεστημένο

Στο μεταξύ αναφέρει πως η Ν. Αφρική ζήτησε από τις εταιρίες να σταματήσουν να στέλνουν εμβόλια γιατί έχει πολύ ΣΤΟΚ…στο άρθρο αναφέρεται πως η ΝΑ δεν θα έπρεπε να ζητήσει την παύση αποστολής εμβολίων εν όψη της νέας μετάλλαξης, αλλά εντάξει. κλασσικά ψέκια.. Διαβάζουν τίτλο και βγάζουν βλακοσυμπέρασμα το οποίο γίνεται viral σε όλα τα πρόβατα-ψέκια….

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Στο μεταξύ αναφέρει πως η Ν. Αφρική ζήτησε από τις εταιρίες να σταματήσουν να στέλνουν εμβόλια γιατί έχει πολύ ΣΤΟΚ…στο άρθρο αναφέρεται πως η ΝΑ δεν θα έπρεπε να ζητήσει την παύση αποστολής εμβολίων εν όψη της νέας μετάλλαξης, αλλά εντάξει. κλασσικά ψέκια.. Διαβάζουν τίτλο και βγάζουν βλακοσυμπέρασμα το οποίο γίνεται viral σε όλα τα πρόβατα-ψέκια….
ΡΕ τυπε,σαν πολλες απαιτησεις δεν εχεις????? Δηλαδη δεν φτανει που πετυχαν την ηπειρο,δεν φτανει που πετυχαν το νοτιο τμημα,δεν σου φτανει οτι οι δυο χωρες συνορευουν και εχουν μεγαλη αλληλεπιδραση ,ηθελες να σου πετυχουν και την χωρα ακριβως?????......

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πριν αρχίσετε να γκρινιάζετε για το πρόστιμο των 100€ , σκεφτείτε αυτό: Χρειάζονται μόλις 75 αρνητές 60+ ετών τον μήνα για να αγοραστεί μια νέα μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία θα μας θωρακίσει απέναντι στον κορωνοϊό και θα τονώσει το ΕΣΥ...

20211201_134723.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Αν είναι γερμανόφιλος ας φάει κανά λουκάνικο ή ας αγοράσει καμιά bmw.
Πρέπει να διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση κάποιος για να καταντήσει να θαυμάζει τον χίτλερ.

Δεν ξέρω,μου φαίνεται απλά αδιανόητο για Έλληνα.
αν ηταν αδιανοητο ουτε ταγματασφαλιτες θα ειχαμε ουτε δοσιλογους θα ειχαμε ουτε λοιπους γερμανοτσολιαδες απο τοτε μεχρι και τωρα...

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Αμα θελανε θα μπορουσαν να κανουν ban τις ip οποτε θα περιοριζαν τη δυνατοτητα του αλλου να φτιαχνει κλωνους....
Ναι και θα κολωνε ο αλλος να μπαινει απο διαφορετικες συσκευές η και αλλες διευθυνσεις.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Μαρχαμπαν για ραγκελ.
Εντα μασρι ο τουρκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom