Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
τυπε καταρχην καλημερα,επειδη πρωτη φορα σου απευιθυνω το λογο,θα ειμαι ευγενης,πες μου εσυ τι επαγγελεσε??εισαι κατι συγκεκριμενο που η αποψη του μετραει??η απλα ξερεις εσυ και ξερεις??
Εχω σπουδασει διοικηση επιχειρησεων τυπε και ασχολουμαι με πωλησεις αμαξιων.
Λοιπον οτι εχω πει εδω και 2 χρονια για την πανδημια εχω πεσει μεσα και το μαιο του 2021 ειχα προβλεψει το χειμωνα νεα μεταλλαξη που θα εσκαγε καυι που οι μορφωμενοι ιατροι δεν ειχαν πει τιποτα τετοιο.
Εντωμεταξι τοτε δεχτηκα κοροιδια κμγι αυτο που ειχα πει ωσπου βγηκα αληθινος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.713
Πόντοι
6.256
Α ρε κουλη

Συνημμένα

• Screenshot_2021-12-01-14-21-03-977.jpg
    Screenshot_2021-12-01-14-21-03-977.jpg
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αν και εκτός θέματος, επειδή αναφέρθηκε, έχει δει κανείς την ταινία καλαβρυτα 1943? Ξέρετε αν υπάρχει διαθέσιμη κάπου για ψηφιακή προβολή ? (πληρωμένη ή τσάμπα)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.713
Πόντοι
6.256
Λοιπον οτι εχω πει εδω και 2 χρονια για την πανδημια εχω πεσει μεσα και το μαιο του 2021 ειχα προβλεψει το χειμωνα νεα μεταλλαξη που θα εσκαγε καυι που οι μορφωμενοι ιατροι δεν ειχαν πει τιποτα τετοιο.
Με τα Ταρώ πως τα πας;

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Πριν αρχίσετε να γκρινιάζετε για το πρόστιμο των 100€ , σκεφτείτε αυτό: Χρειάζονται μόλις 75 αρνητές 60+ ετών τον μήνα για να αγοραστεί μια νέα μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία θα μας θωρακίσει απέναντι στον κορωνοϊό και θα τονώσει το ΕΣΥ...

20211201_134723.jpg
Η πλακα ειναι οτι ο κουλης ανανεωσε εξοπλιστικα την αστυνομια με αμαξια μοτοσυκλετες αλλα οι αστυνομικοι τον βριζουν.
Και ο λογος ειναι οτι ποτε δεν τους εδωσε μια αυξηση και ακομα τους εχει να οληρωνουν απο τη τσεπη τους το αλεξισφαιρο γιλεκο και τη στολη.
Οταν ημουν στην αμερικη και εκει η πολιτεια δαπανά πολλα για την αστυνομια αλλα εκει οχι μονο αγοραζε αμαξια και μοτοσυκλέτες αλλα τους παρειχε τα παντα και ηταν φουλ εξοπλισμενοι χωρις να επιβαρύνονται,οσο για τους μισθους απο 3 με 4 χιλιαρικα το μηνα

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ρε τύπε δεν ανακάλυψες τον τροχό…. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υπήρχαν μεταλλάξεις. Για αυτόν τον λόγο τα εμβόλια της γρίπης είναι ετήσια. Περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις τις προηγούμενης χρονιάς…. Εδω και 10ετίες συμβαίνει αυτό…. Εσύ τι ήθελες δλδ…. να αναλύσουν την φυσιολογική πορεία ενός ιού. Ποιός θα μπορούσε να καταλάβει… εδώ μιλάνε για τζιπάκια και 5G ………. Ο κάθε ιός μεταλλάσσεται για να παραμένει ζωντανός και να μπορεί να αναπαράγεται.. Χρόνια τώρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.713
Πόντοι
6.256
Κοντε ασε τα ταρω και δες την πραγματικοτητα,παψε να σου ριχνουν λασπη στα ματια οι νδ και να σου σερβιρουν σανο αντι για χαβιαρι.
Οχι αλλο χαβιαρι ρε ζαν.
Εφαγα πολυ με τον αλεξη και εκανα πίεση
Χορταρακια τωρα με τον κουλη για σιλουέτα

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Η πλακα ειναι οτι ο κουλης ανανεωσε εξοπλιστικα την αστυνομια με αμαξια μοτοσυκλετες αλλα οι αστυνομικοι τον βριζουν.
Και ο λογος ειναι οτι ποτε δεν τους εδωσε μια αυξηση και ακομα τους εχει να οληρωνουν απο τη τσεπη τους το αλεξισφαιρο γιλεκο και τη στολη.
Οταν ημουν στην αμερικη και εκει η πολιτεια δαπανά πολλα για την αστυνομια αλλα εκει οχι μονο αγοραζε αμαξια και μοτοσυκλέτες αλλα τους παρειχε τα παντα και ηταν φουλ εξοπλισμενοι χωρις να επιβαρύνονται,οσο για τους μισθους απο 3 με 4 χιλιαρικα το μηνα
Ενω οι προηγο΄υμενοι τους τα παρειχαν ολα αυτα που λες.:bigdick:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ρε τυπε κακως συμβαινει αυτο στο βιντεο αλλα δε μου απαντας. Και επειδη δε κυνηγανε τους μαλακες να κανουμε και εμεις το ιδιο ? να σουλατσαρουμε ανεμελα , ελα σοβαρευτειτε
Το κακό είναι ότι αυτούς δεν τους ακουμπάνε και χαρατσώνουνε πάντα εμάς τους εγγεγραμμένους πολίτες του Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιτάν που είμαστε εύκολοι στόχοι. Με αυτόν τον τρόπο μας κάνουμε να νοιώθουμε τεράστιοι μαλάκες.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ρε τύπε δεν ανακάλυψες τον τροχό…. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υπήρχαν μεταλλάξεις. Για αυτόν τον λόγο τα εμβόλια της γρίπης είναι ετήσια. Περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις τις προηγούμενης χρονιάς…. Εδω και 10ετίες συμβαίνει αυτό…. Εσύ τι ήθελες δλδ…. να αναλύσουν την φυσιολογική πορεία ενός ιού. Ποιός θα μπορούσε να καταλάβει… εδώ μιλάνε για τζιπάκια και 5G ………. Ο κάθε ιός μεταλλάσσεται για να παραμένει ζωντανός και να μπορεί να αναπαράγεται.. Χρόνια τώρα
Σου ειπα τον μαιο λεγανε ολοι καναμε τα εμβολια και ειμαστε ελευθεροι τωρα οπως πριν.
Εγω τους προσγειωνα,εσυ τοτε τι ελεγες? Δεν σε θυμαμαι παντως να ησουν στο αντιεμβολιαστικο τοξο του σαιτ

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Οχι αλλο χαβιαρι ρε ζαν.
Εφαγα πολυ με τον αλεξη και εκανα πίεση
Χορταρακια τωρα με τον κουλη για σιλουέτα
Ποιος σου ειπε εσενα οτι με την αριστερα θα φας χαβιαρη?.χαβιαρη αν δεν βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να κανεις σωστα ντηλ δεν τρως.
Η αριστερα εχει αλλη ιδεολογια,ειναι υπερ της κοινωνικης πολιτικης,υπερ της ισότητας των ανθρωπινων δικαιωματων,της δωρεαν υγειας προνοιας και παιδειας.
Αυτη ειναι η αριστερα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.713
Πόντοι
6.256
Ποιος σου ειπε εσενα οτι με την αριστερα θα φας χαβιαρη?.χαβιαρη αν δεν βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να κανεις σωστα ντηλ δεν τρως.
Η αριστερα εχει αλλη ιδεολογια,ειναι υπερ της κοινωνικης πολιτικης,υπερ της ισότητας των ανθρωπινων δικαιωματων,της δωρεαν υγειας προνοιας και παιδειας.
Αυτη ειναι η αριστερα
Στα χαρτιά λες ε;
Γιατι στην πραγματικοτητα ειδα κυβερνηση συριζοπασοκνδ.

Μόνο την Αχτσιόγλου βλέπαμε με αλλο μάτι..

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ενω οι προηγο΄υμενοι τους τα παρειχαν ολα αυτα που λες.:bigdick:
Οι προηγουμενοι και αν εννοεις τον συριζα,κοιταξαν να ελαφρυνουν τον πληθυσμό απο τοτς δισβαστακτους φορους μεσω της κοινωνικης πολιτικης.
Καταφεραν και εκαναν τα μνημονια παρελθον μεσα σε 3 χρονια και μπορεσαμε να μπουμε στις διεθνεις αγορες.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Στα χαρτιά λες ε;
Γιατι στην πραγματικοτητα ειδα κυβερνηση συριζοπασοκνδ.

Μόνο την Αχτσιόγλου βλέπαμε με αλλο μάτι..
Τι λες ρε κοντε μας εχεις κουφανει.

Συριζα ανελ ηταν η κυβερνηση το πασοκ και τη νδ που την ειδες στο κυβερνητικο σχημα του συριζα?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Οι προηγουμενοι και αν εννοεις τον συριζα,κοιταξαν να ελαφρυνουν τον πληθυσμό απο τοτς δισβαστακτους φορους μεσω της κοινωνικης πολιτικης.
Καταφεραν και εκαναν τα μνημονια παρελθον μεσα σε 3 χρονια και μπορεσαμε να μπουμε στις διεθνεις αγορες.
Μιλάμε για την αστυνομία και το προσωπικο της . Τι έκανε ?
Εδωσε αυξήσεις ? Επένδυσε σε πάγια? Εκανε κα΄τι ή τίποτα ?
Ειλικρινή απάντηση παρακαλω γιατι συγκρίνεις με ΗΠΑ

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Μιλάμε για την αστυνομία και το προσωπικο της . Τι έκανε ?
Εδωσε αυξήσεις ? Επένδυσε σε πάγια? Εκανε κα΄τι ή τίποτα ?
Ειλικρινή απάντηση παρακαλω γιατι συγκρίνεις με ΗΠΑ
Ο συριζα ποτε δεν επενδυσε να στηριχτει ως κυβερνηση πανω σε ενα αστυνομοκρατουμενο κρατος.
Ο συριζα θα εδινε αυξησεις στους αστυνομικους υπαλληλους και επισης δεν θα τους εβαζε να πληρωνουν για τον προσωπικο τους εξοπλισμο απο τη τσεπη τους.
Οσο για τα αμαξια και τις μοτοσικλετες αυτο θα μπορουσε να διευθετηθεί μεσω απο καποιες δωρεες η ακομα και να δαπανουσε το κρατος να αγορασει ελαφρως μεταχειρισμενα απο ευρωπη.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ο συριζα θα εδινε αυξησεις στους αστυνομικους υπαλληλους και επισης δεν θα τους εβαζε να πληρωνουν για τον προσωπικο τους εξοπλισμο απο τη τσεπη τους.
Δηλαδη μου λες οτι επι κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν αγοραζαν ατομικο εξοπλισμο οι αστυνομικοι.
Σωστά ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom