kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Εν τω μεταξύ ο ιός έφυγε απ το Τέξας τον μάρτη του 2021.
Από τη στιγμή που ο εμβολιασμός είναι ένα μέσο για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών της επιδημίας ας γίνει καθολικός με γνώμονα το κοινό συμφέρον ΑΛΛΑ με την προυπόθεση οι εταιρείες και το κράτος να αναλάβουν την κάλυψη όσων τυχερών τους έκατσε το τζόκερ και ανήκουν στο 0,01 % που εμφάνισαν κάποια παρενέργεια.
Στις ΗΠΑ πχ υπάρχει διαδικασία για αποζημίωση για τυχόν παρενέργειας, υπάρχει πλαφόν βέβαια στο όριο και η διαδικασία είναι πολύ αυστηρή για να αποθαρύνουν τους απατεώνες όπως και στον Καναδά. Εδώ αν δεν εμφανίσεις κάποιο σύμπτωμα στα 15 -20 λεπτά πιάσε το αβγό και κούρεφτο.
Έχω εμβολιαστεί αλλά το πρώτο διάστημα είχα μια ανησυχία μήπως είμαι ένας από τους τυχερούς του τζόκερ. Πολύ απλά γιατί η εργασία μου εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας μου. Πρόβλημα = no εργασία = no εισόδημα και η φτώχεια με τρομάζει πιο πολύ από τον ιό. Σίγουρα το ίδιο συναίσθημα είχαν και πολλοί άλλοι που τώρα το παίζουν ήρωες και μετά από ένα - δυο μήνες νιώθουν ανακουφισμένοι που όλα πήγαν ΟΚ.
Από τις μαιμουδιές με την τσέπη του κόσμου, την πόλωση και τον έμμεσο εξαναγκασμό θα προτιμούσα την καθολικότητα και μια απλή πράξη του ΠΘ που θα έλεγε το κράτος σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές είναι εδώ για όσους έχουν κάποιο θέμα.
Θέλω όμως να δω τι θα σκεφτούν για τον εμβολιασμό τον παιδιών.
Και έκανες άριστα. Και εξυμνούσε και τον εγκληματία πολέμου Γκαίμπελς. Ο ίδιος είχε γράψει ότι αισθάνεται αηδία γιατί γράφεται πως βρέθηκε ναζί στρατιώτης που άνοιξε την πόρτα του σχολείου στα Καλάβρυτα και δεν κάηκαν όλα τα παιδάκια που ήταν μέσα. Το να καούν όλα ζωντανά θα ήταν μια λύση και μια αρχή, είχε γράψει. Το ότι βρίσκονται συγκεκριμένα σκουπιδαριά να τον υποστηρίξουν δεν προκαλεί καμία εντύπωση.την αναφορά την έκανα εγώ, διότι εξυμνούσε την νύχτα των κρυστάλλων
Στα καφενεία επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι, η συζήτηση για "τα προστίματα" θα γίνεται στα παγκάκια...Το πρόστιμο κουτσά στραβά παλεύεται, το πρόβλημα είναι ότι στα καφενεία 9 στις 10 λέξεις θα είναι "τα προστίματα".
Ποιος έγραψε τέτοια πράγματα;;Και έκανες άριστα. Και εξυμνούσε και τον εγκληματία πολέμου Γκαίμπελς. Ο ίδιος είχε γράψει ότι αισθάνεται αηδία γιατί γράφεται πως βρέθηκε ναζί στρατιώτης που άνοιξε την πόρτα του σχολείου στα Καλάβρυτα και δεν κάηκαν όλα τα παιδάκια που ήταν μέσα. Το να καούν όλα ζωντανά θα ήταν μια λύση και μια αρχή, είχε γράψει. Το ότι βρίσκονται συγκεκριμένα σκουπιδαριά να τον υποστηρίξουν δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
Κolonoskopos.Ποιος έγραψε τέτοια πράγματα;;
Το καλύτερο παιδί....Κolonoskopos.
Υπάρχουν και καφενεία με εξωτερικό χώρο , αν και τα περισσότερα νομίζω πως δεν έχουν ούτε μανιτάρια για ζέστη οπότε λίγο διαφέρουν απο τα παγκάκια.Στα καφενεία επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι, η συζήτηση για "τα προστίματα" θα γίνεται στα παγκάκια...
Ακομα και ο κατμαν απο το πανελ της ανιτας θα τα ειχε παει καλυτερα.....ελεος ρε στηδεςπου...κοτζαμ νεα δημοκρατια με τοσους μηχανισμους στο παρασκηνιο εχει αναγκη ενα προσωπο???....πλακα κανετε ρε ???? .....εχει κανει εκατο διαγγελματα κερδισαμε την μαχη ,βγηκαμε απο το τουνελ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ,επιστροφη στην κανονικοτητα,ψεκασμενοι οσοι δεν εμβολιαζονται ,ξυλο σε πλατειες ,προστιμα ,κοντρα προστιμα ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ........ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?????Πες μου λοιπον με το χερι στην καρδια, ποιος αλλος πρωθυπουργος, αφού αυτος ειναι μαλακας και αλλοπροσαλλος, θα τα ειχε παει καλυτερα και πιο υπευθυνα σε αυτο το ζητημα.
Σιγα μην βρεθηκε ναζι στρατιωτης να ανοιξει την πορτα στα καλαβρυτα......ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΗΤΑΝ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ .....Και έκανες άριστα. Και εξυμνούσε και τον εγκληματία πολέμου Γκαίμπελς. Ο ίδιος είχε γράψει ότι αισθάνεται αηδία γιατί γράφεται πως βρέθηκε ναζί στρατιώτης που άνοιξε την πόρτα του σχολείου στα Καλάβρυτα και δεν κάηκαν όλα τα παιδάκια που ήταν μέσα. Το να καούν όλα ζωντανά θα ήταν μια λύση και μια αρχή, είχε γράψει. Το ότι βρίσκονται συγκεκριμένα σκουπιδαριά να τον υποστηρίξουν δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
Χαιρεσαι που η ελλαδα παγκοσμιως ειναι μια απο τις χειροτερες χωρες στη διαχείρηση της πανδημιας??Πες μου λοιπον με το χερι στην καρδια, ποιος αλλος πρωθυπουργος, αφού αυτος ειναι μαλακας και αλλοπροσαλλος, θα τα ειχε παει καλυτερα και πιο υπευθυνα σε αυτο το ζητημα.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ............. 42ΔΙΣ ΜΕΤΑ ......και να τονισω πως ακομα η αγορα κλειστη ειναι,μην εχει κανεις σας αυταπατες......το ελλειμμα στα εσοδα θα κανει κροτο!Η επιλογή της προτεραιοποίησης των 60+ και ευπαθών, αν και απολύτως σωστή επιδημιολογικά, έγινε με καθυστέρηση 18μηνών στην Ελλάδα αφού ευθύς εξαρχής ήταν απολύτως γνωστό ποιοι κυρίως κινδυνεύουν και συνιστούν επιβαρυντικό παράγοντα για το ΕΣΥ συνεισφέροντας διαχρονικά άνω του 90% στην ΜΕΘ/ΜΑΦ επίπτωση - κάτι που ουδέποτε όμως οδήγησε σε στοχευμένα μέτρα για αυτούς ούτε στην περίοδο των λοκντάουν αλλά ούτε και κατά την μέχρι τώρα εμβολιαστική εκστρατεία.
Αυτή την στιγμή η καθοριστικότερη παράμετρος για το τι θα συμβεί είναι η ατζέντα των κυβερνήσεων, των ΜΜΕ και των εταιριών και πολύ λιγότερο αυτή της "επιστήμης".
Εννοείται. Δεν υπήρξε κανείς. Στην ταινία τον "ανακάλυψαν" για ξέπλυμα των σφαγέων και του ναζισμού.Σιγα μην βρεθηκε ναζι στρατιωτης να ανοιξει την πορτα στα καλαβρυτα......ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΗΤΑΝ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ .....
Αγόρι μου τώρα που βγαίνει η ταινία για τη σφαγή στα Καλάβρυτα πες μου πως αισθάνεσαι για τον τυπά που πήγε να σπάσει το λουκέτο να βγούνε έξω τα παιδάκια απ'το σχολείο....
και για την δικη σου στα δικα μας! τραβα σακειτι κράζετε ρε μ@λ@κες για τα 100 ευρώ?
Οι βλάκες αφού δεν κατάλαβαν έως τώρα πως πρέπει να εμβολιαστούν, μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Πρόκειται για ΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΒΛΑ, ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ. Κανονικά θα έπρεπε με το που αρρωσταίνουν να τους βάζουν σε μια σκηνή με κρεββατια, φυσιολογικό ορό και depon….
Δεν σέβονται καν αυτούς που δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Για την προσωπική τους υγεία προσωπικά στ@ρχιδι@ μου.
ευχαριστω για την πασα......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ...ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ....ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!Εννοείται. Δεν υπήρξε κανείς. Στην ταινία τον "ανακάλυψαν" για ξέπλυμα των σφαγέων και του ναζισμού.
Ο διάλογος ήταν ο παρακάτω. Φυσικά το ποστ το διέγραψαν οι admins. Αναμένουμε υπερασπιστές του τύπου kolonoskopos να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους για τη "φίμωση" του ναζιστόβλακα.
kolonoskopos83 έγραψε:
Αηδία αισθάνομαι διότι έπρεπε να τους αφήσει να ψοφήσουν εκεί, ίσως αν ψόφαγαν το κακό σήμερα να ήταν μικρότερο.
Εσυ άλλαξε θέμα για αντιπολίτευση γιατί δεν πάει καλά….και για την δικη σου στα δικα μας! τραβα σακει
αν ηταν ολοι οι γερμανοι ναζι, τοτε δε θα ειχε μεινει ελληνας στην κατοχη...ευχαριστω για την πασα......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ...ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ....ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!
θα δουμε συντομα ποιος θα ναι αντιπολιτευσηΕσυ άλλαξε θέμα για αντιπολίτευση γιατί δεν πάει καλά….