Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756
Τα παράπονα στα ψέκια που πιάνουν ΜΕΘ.

Ένας "επαναστάτης" δεν φοβάται ποτέ την καραντίνα. Ούτε ο εμβολιασμένος :)

Απλά η ιστορία θα επαναληφθεί!
καραντινα μονο στα ψεκια ειπαμε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις να φας αφρικανική πούτσα που θα λες βλεπεις ασπρο καυλι και θα βαζεις τα κλαμματα απο την συγκινηση
εκλεισες τριτη δοση εσυ ρε σαπιοκοιλια;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Θα εξαφανιστεί... απλά με πιο αργό ρυθμό. Σε κάποια φάση θα κολλήσουν όλοι και τελειώνει η υπόθεση. Κι όποιος ζήσει κι όποιος μετοικησει εις τόπον χλοερόν!

Συνταγματικό δικαίωμα και απόφαση του καθενός! :)
Μου θυμιζεις τακτικη Ευβοιας ... 112 ενημερωνε να εγκαταλειψουν ολοι,στελναν μπατσους να βγαλουν τον κοσμο απ τις περιουσιες τους (σπιτια-οικοπεδα) ,πυροσβεστικη δυναμη μηδαμινη,οι κυβερνωντες ηξεραν οτι καποτε θα σταματουσε η κωλοφωτια στη θαλασσα...

Απολογισμος;Να πινουμε φρεντο εσπρετσιο με χαρτινο καλαμακι και να δινουμε 20000€ για ηλεκτρικο Fiat 500 να σωσουμε τον πλανητη απ τις καταστροφες ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.820
Πόντοι
12.756

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Ποιος στο είπε αυτό? Εγώ δεν κουράζομαι. Ούτε κανένας εμβολιασμένος που ξέρω κι έχω μιλήσει. Ας ρωτήσουμε και τους alex, athinaio, stoko, μποκολο και γενικά τους εμβολιασμένους να δούμε πόσοι θα πούνε ότι έχουν κουραστεί!

Μήπως οι δικοί σου είναι εμβολιασμένοι και στο παίζουν επανάσταση κι έτσ'??? :)

Τι σε έχει κουράσει ακριβώς? :)
Το να πας σε μια υπηρεσία διότι πχ έσπασαν οι πινακίδες του αυτοκινήτου σου κ να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού ηλεκτρονικό για το συγκοινωνιων λόγω κοβιντ κ το επόμενο ραντεβού να είναι την άλλη Πέμπτη ,,,,αυτό δε σε κουράζει;
πάω πασο :) :) :) :) :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το να πας σε μια υπηρεσία διότι πχ έσπασαν οι πινακίδες του αυτοκινήτου σου κ να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού ηλεκτρονικό για το συγκοινωνιων λόγω κοβιντ κ το επόμενο ραντεβού να είναι την άλλη Πέμπτη ,,,,αυτό δε σε κουράζει;
Βρηκες κ συ παραδειγμα...οι πινακιδες θα σ πουν τυπωνονται στη Μποτσουανα ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μου θυμιζεις τακτικη Ευβοιας ... 112 ενημερωνε να εγκαταλειψουν ολοι,στελναν μπατσους να βγαλουν τον κοσμο απ τις περιουσιες τους (σπιτια-οικοπεδα) ,πυροσβεστικη δυναμη μηδαμινη,οι κυβερνωντες ηξεραν οτι καποτε θα σταματουσε η κωλοφωτια στη θαλασσα...
Σωστά! Διότι δεν πέθανε κανείς.

Αντιθέτως, εσύ μου θυμίζεις τακτικές Ματιού... το 112 δεν λειτουργούσε καν (ΘΑ λειτουργούσε), έδωσαν εντολές να κλείσει η Μαραθώνος και κάηκαν 103 άνθρωποι. Αλλά φυσικά στ' αρχίδια σου :)

Απολογισμος;Να πινουμε φρεντο εσπρετσιο με χαρτινο καλαμακι
Σώπα ρε βλαχαδερό που είχες και φρέντο εσπρέτσιο στην Άνω Παναγιά από όπου μας ήρθες και σε χαλάει το χάρτινο καλαμάκι!

και να δινουμε 20000€ για ηλεκτρικο Fiat 500 να σωσουμε τον πλανητη απ τις καταστροφες ?
Εσύ πάρε ποδήλατο, €200 πιστεύω να έχεις...! Κι αυτό θα κυκλοφορεί στο κέντρο :)

Όχι. Διότι δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ να σπάσουν οι πινακίδες. Εσένα φαντάζομαι σου τυχαίνει κάθε εβδομάδα? :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141

Αντιθέτως, εσύ μου θυμίζεις τακτικές Ματιού... το 112 δεν λειτουργούσε καν (ΘΑ λειτουργούσε), έδωσαν εντολές να κλείσει η Μαραθώνος και κάηκαν 103 άνθρωποι. Αλλά φυσικά στ' αρχίδια σου :)

Σώπα ρε βλαχαδερό που είχες και φρέντο εσπρέτσιο στην Άνω Παναγιά από όπου μας ήρθες και σε χαλάει το χάρτινο καλαμάκι!

Εσύ πάρε ποδήλατο, €200 πιστεύω να έχεις...! Κι αυτό θα κυκλοφορεί στο κέντρο :)

Όχι. Διότι δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ να σπάσουν οι πινακίδες. Εσένα φαντάζομαι σου τυχαίνει κάθε εβδομάδα? :)
Μου τυχαίνει να πηγαίνω εφορία Νομαρχία δημ υπηρεσίες κ να κλείνεις ραντεβού μετά από πολύ καιρό όμως:)
Εσύ ζεις μόνο στο σπίτι σου;; :)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
δεν εξαφανιζεται αυτος ο πουστοιος ρε συ Μπαρμπα....
Φυλαχτείτε έρχεται η μαύρη μετάλλαξη από τη Μαύρη Ήπειρο. Έρχεται η οργή του Θεού που λέγανε παλαιότερα τα χριστιανοταλιμπανικά ψέκια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756
δεν με αφηνει ακομα γαμημενε αυτιστικε
ποτε εκανες την δευτερη δοση ρε Μπιλιοναιρ;

Φυλαχτείτε έρχεται η μαύρη μετάλλαξη από τη Μαύρη Ήπειρο. Έρχεται η οργή του Θεού που λέγανε παλαιότερα τα χριστιανοταλιμπανικά ψέκια.
γαμημενοι αφρικανοι...κλεισιμο συνορων ΑΜΕΣΑ.. :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Κλασικος μπαρμπαψωλυκουλας...τι περιμενα...!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μου τυχαίνει να πηγαίνω εφορία Νομαρχία δημ υπηρεσίες κ να κλείνεις ραντεβού μετά από πολύ καιρό όμως:)
Εσύ ζεις μόνο στο σπίτι σου;; :)
Όχι, δεν μου τυχαίνει. Για τις εφορίες πληρώνω λογιστή και μου κάνει την δουλειά. Στις υπόλοιπες υπηρεσίες, τα κάνω ηλεκτρονικά. Εξάλλου, ακόμα κι όταν πήγαινα σε Δημόσιες Υπηρεσίες παλαιότερα, πήγαινα αποκλειστικά και μόνο από 12-14 Αυγούστου και από 16-18 του ίδιου μήνα. Είσαι μόνος και τελειώνεις στο 5λεπτο με αναμονή 0 λεπτά :)

Αλλά δεν τα ξέρεις αυτά τα κόλπα μάλλον, κρίμα και σε είχα για τριγυρισμένο! :)

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
γαμημενοι αφρικανοι...κλεισιμο συνορων ΑΜΕΣΑ.. :confused:
Φανταζομαι θα ξερεις οτι οι ονομασιες ουδεμια σχεση εχουν ε;
Περυσι κοντα ιδιο καιρο μας τα χαν χαλισει με τη μεταλλαξη Νοτιου Αφρικης κ εκει ηταν ζμπουτσα τς ολα...

Οπως η μεταλλαξη Δ!Τι πιστευεις ξεπηδηξε απ το αλφαβηταρι και μας βαραει; ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756
Φανταζομαι θα ξερεις οτι οι ονομασιες ουδεμια σχεση εχουν ε;
Περυσι κοντα ιδιο καιρο μας τα χαν χαλισει με τη μεταλλαξη Νοτιου Αφρικης κ εκει ηταν ζμπουτσα τς ολα...

Οπως η μεταλλαξη Δ!Τι πιστευεις ξεπηδηξε απ το αλφαβηταρι και μας βαραει; ?
τωρα ειναι απο την Μποτσουανα..ενταξει δεν με εκπλησσει εκει παρταρουν με τις ασθενειες εσκασε και αυτο...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Εσύ θα μου δώσεις τον λόγο της αντρικής σου τιμής ότι δεν θα κάνεις το εμβόλιο?

Αδερφάρα είσαι και σκέφτεσαι να υποκύψεις και να το κάνεις? ή το έχεις κάνει κι εδώ μας πουλάς "αιπανάστασι"? :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Όχι, δεν μου τυχαίνει. Για τις εφορίες πληρώνω λογιστή και μου κάνει την δουλειά. Στις υπόλοιπες υπηρεσίες, τα κάνω ηλεκτρονικά. Εξάλλου, ακόμα κι όταν πήγαινα σε Δημόσιες Υπηρεσίες παλαιότερα, πήγαινα αποκλειστικά και μόνο από 12-14 Αυγούστου και από 16-18 του ίδιου μήνα. Είσαι μόνος και τελειώνεις στο 5λεπτο με αναμονή 0 λεπτά :)

Αλλά δεν τα ξέρεις αυτά τα κόλπα μάλλον, κρίμα και σε είχα για τριγυρισμένο! :)
Είσαι θεος :) δεν ήξερα ότι όλες οι δουλειές γίνονται 14-16 Αυγούστου
Άλλη φορά θα μαντεύω τι δουλειά μπορεί να μου προκύψει κ θα πηγαίνω 14-16 Αυγούστου ή 14 του επόμενου

Μόνο μπαρμπαπηδουλας ρε νιαμου:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Ο Βιαστής ονείρων σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom