Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.780
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον μισό εκατομμύριο ζωές σώθηκαν από τα εμβόλια κατά της Covid στην Ευρώπη, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε σήμερα από το ευρωπαϊκό τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σύμφωνα με τη μελέτη, υπολογίζοντας μόνο τους άνω των 60 ετών σε σχεδόν 30 ευρωπαϊκές χώρες που έχουν συνολικά 460 εκατομμύρια κατοίκους, 470.000 ζωές σώθηκαν από την αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού.

για μισο μυριο εμβολιαζουμε μισο ΔΙΣ!!!!
γαμαμε τις οικονομιες και τις κοινωνιες σας!

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.050
Πόντοι
206
Kανενα κουμαντο δεν κανω. Αφου δεν θελει, να πληρωνει ραπιντ.
Απο την αλλη ομως, δεν θα κάνει κουμαντο και αυτος στην δικη μου ζωη και θα ζω εγω με περιορισμους εξαιτιας της μαλακιας που τον δερνει, ούτε θα κινδυνευει η ζωη μου εξαιτιας του.
Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγακι. Εσεις ειστε τα βαριδια της κοινωνιας και δεν σας παιρνει να μιλατε κι απο πανω.
Ο τροπος σκεψης σου δειχνει τερμα αμορφωτο ανθρωπο.
Χωρις σεβασμο σε αξιες οπως η ελευθερια κλπ.
Δυστυχως τετοιοι ανθρωποι-φελλοι τυπου Αδωνι επιπλεουν στη κοινωνια.Ακροδεξια αποβρασματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.780
Πόντοι
2.356
Δυστυχως τετοιοι ανθρωποι-φελλοι τυπου Αδωνι επιπλεουν στη κοινωνια.Ακροδεξια αποβρασματα.
αμορφωτο δε τον λες αλλα αυτος νομιζει πως οτι κακο του φερνει η ζωη πρεπει να το φερει και στους αλλους...
τα καλα βεβαια τα κρατα για τον εαυτο του...

ξεβολευτηκε με τον κορωνα τωρα και θελει να ξεβολεψει και εμας με προσχημα την "πανδημια"

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τεράστια παπατζα....έχουν δημιουργήσει κλίμα μίσους μεταξύ των πολιτών ,για να κρύψουν την γύμνια τους....και το αφήγημα είναι πως για όλα φταίει ο ανεμβολιαστος....έχουν κλείσει το 50% της δουλειάς σε πολλούς κλάδους και σε λένε τα ψεκια φταινε....στις ΜΕΘ μπαίνεις αλλά δε βγαίνεις,τα ψεκια φταινε...το ρεύμα επί τρία...τα ψεκια φταινε...πιστοποιητικά και χαρτουρα μέχρι και για χέσιμο τα ψεκια φταινε...έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο στρατόπεδα,τα ψεκια φταίνε....μεγαλοστομίες και παπατζα παντού,τα ψεκια φταινε..ψάχνουν τώρα να δουν πως και που θα ρίξουν την ευθύνη για το λοκνταουν....ευκολακι..τα ψεκια φταινε..πόσα είναι τελικά ρε νιαμου τα ψεκια που παντα φταινε?
Τυπε ένας άνθρωπος παντα θα αναζητά μια δικαιολογία για να πιστευει οτι ειναι καλυτερος απο εναν αλλον

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και γω θα μπορουσα να πω ηλίθιο έναν που πιστευει στην υπαρξη Θεου.. Άυτο δε σημαίνει ότι εγώ είμαι έξυπνος

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
Δεν ειναι αμορφωτος. Απλα ειναι ανθρωπος που ακολουθει την μαζα.

Ειναι ο τυπος ανθρωπου που το 1940 στηνοταν κατα μηκος στα πεζοδρομια της γερμανιας για να φωναξει Sieg Heil.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.780
Πόντοι
2.356
Και γω θα μπορουσα να πω ηλίθιο έναν που πιστευει στην υπαρξη Θεου.. Άυτο δε σημαίνει ότι εγώ είμαι έξυπνος
δε μπορεις να εισαι εξυπνος ουτε για ολα ουτε για ολους. αντιστοιχα δεν μπορεις να εισαι και χαζος για ολα... το θεμα ειναι οτι με το ζορι θελουν επιβολη της αποψης τους με το αιτιολογικο οτι εχουν δικιο!

εμεις αντιστοιχα εχουμε δικιο αλλα στα παπακια μας που εμβολιαζονται.... δε τους καναμε περα εκτος αν ειναι ηλιθιοι και σε αλλα σημεια περα απο αυτο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ειναι αμορφωτος. Απλα ειναι ανθρωπος που ακολουθει την μαζα.

Ειναι ο τυπος ανθρωπου που το 1940 στηνοταν κατα μηκος στα πεζοδρομια της γερμανιας για να φωναξει Sieg Heil.
απορω που αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι ολυμπιακος....
δε τον νοιαζει ποιος εχει δικιο. απλα θελει να ειναι με τους νικητες...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Απο την αλλη ομως, δεν θα κάνει κουμαντο και αυτος στην δικη μου ζωη και θα ζω εγω με περιορισμους εξαιτιας της μαλακιας που τον δερνει, ούτε θα κινδυνευει η ζωη μου εξαιτιας του.
Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγακι. Εσεις ειστε τα βαριδια της κοινωνιας και δεν σας παιρνει να μιλατε κι απο πανω.
1ον τους περιορισμους δεν στους έχουν επιβάλει οι ανεμβολιαστοι και δευτερον αυτό που λες οτι κινδυνευει η ζωή σου αν σε βάλουν διπλα σε έναν ανεμβολιαστο ενώ εσυ εισαι εμβολιασμένος έχεις ρωτήσει γιατρο για αυτό η μόνος σου απο φόβο το έχεις βγαλει? Αν έχεις ρωτήσει οκ παω πασο και το περνω πισω.. Και θα έχεις και τα δικια σου φυσικά

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.050
Πόντοι
206
αμορφωτο δε τον λες αλλα αυτος νομιζει πως οτι κακο του φερνει η ζωη πρεπει να το φερει και στους αλλους...
τα καλα βεβαια τα κρατα για τον εαυτο του...

ξεβολευτηκε με τον κορωνα τωρα και θελει να ξεβολεψει και εμας με προσχημα την "πανδημια"
Κοιτα εγω το εχω ξαναπει εδω μεσα πολλακις.Λεω οτι λεω οντας εμβολιασμενος.Ανηκω στους υγιεις,αθλουμαι,δεν καπνιζω κλπ.Το εκανα γιατι επισκεπτομαι καθημερινα ατομο με υποκειμενο νοσημα.
Ομως για ατομα χωρις νοσηματα,υγιη,ηλικιων 18-40 ,που δεν καπνιζουν,δεν πινουν,κανουν καλη διατροφη κλπ θεωρω οτι το να νοσησουν σοβαρα και να πεθανουν οι πιθανοτητες ειναι παρα πολυ μικρες.Εχει συμβει βεβαια αλλα πολυ λιγες οι περιπτωσεις.

Το μεγαλο ερωτημα στη παρουσα φαση ειναι γιατι αλλοι επηρεαζονται απο βαθια νοσο οταν κολλανε και αλλοι τον περνουν ξωφαλτσα ειτε εχουν ειτε δεν εχουν υποκειμενα νοσηματα.Αυτο δεν εχει αποκωδικοποιηθει ακομα.

Στις ηπα το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο αποφασισε το Ανωτατο δικαστηριο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.780
Πόντοι
2.356
Κοιτα εγω το εχω ξαναπει εδω μεσα πολλακις.Λεω οτι λεω οντας εμβολιασμενος.Ανηκω στους υγιεις,αθλουμαι,δεν καπνιζω κλπ.Το εκανα γιατι επισκεπτομαι καθημερινα ατομο με υποκειμενο νοσημα.
Ομως για ατομα χωρις νοσηματα,υγιη,ηλικιων 18-40 ,που δεν καπνιζουν,δεν πινουν,κανουν καλη διατροφη κλπ θεωρω οτι το να νοσησουν σοβαρα και να πεθανουν οι πιθανοτητες ειναι παρα πολυ μικρες.Εχει συμβει βεβαια αλλα πολυ λιγες οι περιπτωσεις.

Το μεγαλο ερωτημα στη παρουσα φαση ειναι γιατι αλλοι επηρεαζονται απο βαθια νοσο οταν κολλανε και αλλοι τον περνουν ξωφαλτσα ειτε εχουν ειτε δεν εχουν υποκειμενα νοσηματα.Αυτο δεν εχει αποκωδικοποιηθει ακομα.

Στις ηπα το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο αποφασισε το Ανωτατο δικαστηριο.
πραγμα που θα επρεπε να εχει γινει ηδη μελετη (περαν των συμπερασματικων ζαχαρο, παχυσαρκια, θεματα με τα πνευμονια κλπ)

επισης παλι το φορτιο του κουβαλας τυπε ας εισαι εμβολιασμενος! το εμβολιο τον εαυτο σου προστατευει και αυτο μεχρι κατα ενα ποσοστο....
το τι θα παθει ο αλλος ειναι θεμα της δικης του ανοσιας....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.458
Πόντοι
3.556
Λυσσασμένα ψέκια...
Μήπως το εμβόλιο είναι και κατα της λύσσας :think: :think: :think: :confused: :confused: :confused:

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Δικηγοράκο θα σε στενοχωρήσω αλλά τελικά εκεί το πάνε το πράγμα. Να κάνουνε κουμάντο στο σώμα μας. Δεν είναι όλα τα σώματα ίδια και όλοι οι οργανισμοί ίδιοι και οι ευαισθησίες ή αντοχές που έχει ο καθένας μας στις νόσους. Αυτοί θέλουν να μας τσουβαλιάσουν όλους ανεξαιρέτως. Και αν δε δεχτείς να μην μπορείς ούτε να δουλέψεις; Ότι πιο φασιστικό έχει εφεύρει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τώρα, είναι ασκήσεις υποταγής; Σχέδιο μακροχρόνιας εξόντωσης μέχρι να μείνουν οι "άριστοι"; Έχουν ήδη έρθει οι εξωγήινοι και θέλουν να επικρατήσουν; Κάτι άλλο συνομωσιολογικό που δεν μπορεί να διανοηθεί το φτωχό μυαλό μου; Διάλεξε ποια εκδοχή σου αρέσει και πάρε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.458
Πόντοι
3.556
Δικηγοράκο θα σε στενοχωρήσω αλλά τελικά εκεί το πάνε το πράγμα. Να κάνουνε κουμάντο στο σώμα μας. Δεν είναι όλα τα σώματα ίδια και όλοι οι οργανισμοί ίδιοι και οι ευαισθησίες ή αντοχές που έχει ο καθένας μας στις νόσους. Αυτοί θέλουν να μας τσουβαλιάσουν όλους ανεξαιρέτως. Και αν δε δεχτείς να μην μπορείς ούτε να δουλέψεις; Ότι πιο φασιστικό έχει εφεύρει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τώρα, είναι ασκήσεις υποταγής; Σχέδιο μακροχρόνιας εξόντωσης μέχρι να μείνουν οι "άριστοι"; Έχουν ήδη έρθει οι εξωγήινοι και θέλουν να επικρατήσουν; Κάτι άλλο συνομωσιολογικό που δεν μπορεί να διανοηθεί το φτωχό μυαλό μου; Διάλεξε ποια εκδοχή σου αρέσει και πάρε.
Πάντα κάνανε έλεγχο στο σώμα μας θείο..απλώς ήταν με πλάγιο τρόπο και δεν το καταλαβαίναμε..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Ξυπναω σημερα το πρωί και πίνω το καφεδάκι μου.

Βλέπω πολυ καλα νέα!!!!

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟ 66%
FAACA49D-2FDE-4532-9DE9-466D1DA34DD3.png

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΚΙΑ ΤΟ 56%
9BF21C4D-97F0-4F93-A790-544E7D51F44C.png

Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:
731384FC-7BF4-417B-9574-F0E554BDE6E0.jpeg

… ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΝΙΤΟΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΚΑΝΕΝΑ»!!! :tooth:
FF1943AF-34AB-4461-A455-268371163D2A.jpeg

Κατά τα άλλα…. «Η καινωνία ΒΡΑΖΕΙ!!!!»

2A39C135-4134-4646-B9F3-7938342567EC.jpeg
57854F13-15E7-4038-A71C-A6A10299422D.jpeg
και
B66A0ABB-B2CA-41DE-AB85-ADAD6ECB1775.jpeg

:tooth: :tooth: :tooth::tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• BC02C844-7D32-4B60-9A86-566A5C340B3C.jpeg
    BC02C844-7D32-4B60-9A86-566A5C340B3C.jpeg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 36
Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.309
Πόντοι
26.141
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Πιστεύεις τύπε οτι θέλουν να μας ξεκάνουν; Ποιοι; Πως; Γιατί; Aν θέλεις κατέθεσε μας μια εξήγηση.
Εσυ δλδ πιστευεις πως ολο αυτο γινεται γιατι ενας στην αγορα του αλ χαλιλι εφαγε πογκολινο ;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.490
Πόντοι
786
Δεν θελω να πειστει καποιος και να μην το κανει και να χασει στην συνεχεια την ζωη του απο τον ιο. Απλα ειναι παραλογο να λες οτι η ακιδα του ιου προκαλει το προβλημα και αρα και το εμβολιο καταληγοντας στο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερα να αρωστησεις παρα να κανεις το εμβολιο.
ΣΕΡ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Τι έγινε ρε παιδιά!? Η χώρα πρότυπο Πορτογαλία το ξαναγυρνάει στις μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις με περιοριστικά μέτρα παρά το 87% ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού?

Τελικά οι ισραηλινοί όταν μετράγανε αποτελεσματικότητα πολύ κάτω από το 50% και κατέληξαν να κάνουν το pfizer τριδοσικό από δυδοσικό μάλλον είχαν δίκιο. Μέχρι και το αφεντικό του ΠΟΥ αναγκάστηκε να παραδεχθεί αποτελεσματικότητα κατά μετάδοσης 40%

Συνεπώς κάνουμε το εμβόλιο για την δική μας προστασία - ειδικά οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι, αφήνουμε ήσυχους τους κάτω από 40 ετών υγιείς που δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν πελατάκια των μπιγκ φάρμα και άπαντες τηρούμε μέτρα ελέγχου διασποράς.

Τα ακριβώς αντίθετα από όσα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση δηλαδή.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom