Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Είσαι θεος :) δεν ήξερα ότι όλες οι δουλειές γίνονται 14-16 Αυγούστου
Άλλη φορά θα μαντεύω τι δουλειά μπορεί να μου προκύψει κ θα πηγαίνω 14-16 Αυγούστου ή 14 του επόμενου

Μόνο μπαρμπαπηδουλας ρε νιαμου:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Ο Βιαστής ονείρων σας
Αν εσύ χρειάζεται να πηγαίνεις εφορία κάθε τρεις και λίγο, έχε υπόψιν σου ότι ο περισσότερος κόσμος δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο.

Επίσης, στον περισσότερο κόσμο δεν σπάνε οι πινακίδες έτσι ώστε να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο.

Κατά τρίτον, υπάρχουν και οι λογιστές για αυτές τις υπόθέσεις, ιδιαίτερα αν κάποιος χρειάζεται να πηγαίνει στην εφορία κάθε τρεις και λίγο. Εγώ φαντάσου που δεν χρειάζεται να πηγαίνω τόσο συχνά, έχω λογιστή. Αν ήμουν στη θέση σου και όντως έπρεπε να πηγαίνω εφορία κάθε τρεις και λίγο, τότε μη σου πω ότι θα είχα 2 λογιστές! :)

Λύσεις υπάρχουν... όπως και "αντυπωλείτεφσοι" :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αν εσύ χρειάζεται να πηγαίνεις εφορία κάθε τρεις και λίγο, έχε υπόψιν σου ότι ο περισσότερος κόσμος δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο.

Επίσης, στον περισσότερο κόσμο δεν σπάνε οι πινακίδες έτσι ώστε να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο.

Κατά τρίτον, υπάρχουν και οι λογιστές για αυτές τις υπόθέσεις, ιδιαίτερα αν κάποιος χρειάζεται να πηγαίνει στην εφορία κάθε τρεις και λίγο. Εγώ φαντάσου που δεν χρειάζεται να πηγαίνω τόσο συχνά, έχω λογιστή. Αν ήμουν στη θέση σου και όντως έπρεπε να πηγαίνω εφορία κάθε τρεις και λίγο, τότε μη σου πω ότι θα είχα 2 λογιστές! :)

Δως του απο τωρα δουλεια του δευτερου λογιστη γιατι δεν προλαβαινεις λογω bou.com :tn36:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141

Περνάω συνεντεύξεις κ πρέπει να είμαι ο ίδιος συτοπροσωπος :)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.459
Πόντοι
786
Πρόσφατα υπέβαλα ηλεκτρονικά ιατρική δαπάνη για πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ.
Πιερακάκης θεός.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μια ακόμα διευκρίνηση.

Μην σας παραμυθιάζουν με τον αριθμό δόσεων κτλ η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι στο ψάξιμο, τι εννοώ?

Για το ότι δεν υπάρχει πλήρης επιστημονική συναντίληψη σε επίπεδο παρενεργειών και όλοι μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι η απόδειξη είναι προφανής: Από την έναρξη των εμβολιασμών και παρά την υποκαταγραφή παρενεργειών, ειδικά στην ελλάδα, έχουν υπάρξει συστάσεις για αποφυγή εμβολιασμού σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού - ηλικιακές, με συνοσυρότητες κτλ - για συγκεκριμένα εμβόλια που δεν υπήρχαν πριν. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: και οι ίδιες οι συστάσεις και αντενδείξεις ποικίλουν κατά πολύ ανάλογα με την κάθε χώρα.

Το κομβικό όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι ουδείς γνωρίζει το τελικό δοσολογικό σχήμα των εμβολίων. πχ Το τζονσον αποδείχθηκε δυδοσικό αντί για μονοδοσικό ενώ το φάιζερ πολύ πιθανόν γίνει τριδοσικό αντί για δυδοσικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την χρονική απόσταση μεταξύ των δόσεων - τυπικό παράδειγμα η βρεταννία που ακολούθησε διαφορετικό δοσολογικό σχήμα από τους υπολοίπους για το Αστραζενεκα.

Όσο για τις λεγόμενες μπούστερ δόσεις ισχύουν τα ίδια. Δηλαδή γνωρίζουμε ότι θα χρειαστούν πρόσθετες δόσεις όμως δεν γνωρίζουμε την διάρκεια της προστασίας αλλά ούτε και το σχήμα χορήγησης με ακρίβεια. πχ το Ισραήλ ψάχνετε ήδη για 4η δόση πιθανόν στο 9μηνο μετά την 3η του φάιζερ.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μέχρι κάπου να κάτσει η μπίλια με τα νέα φάρμακα και τα νέα εμβόλια όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί άσχετα από το καθεστώς εμβολιασμού τους. Ευτυχώς αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι για τις ηλικιακές ομάδες πάνω από 40 ετών τα οφέλη του εμβολιασμού δείχνουν σημαντικότερα των ρίσκων ενώ ειδικά στους άνω των 60 και ευπαθείς μπορούμε πλέον να θεωρήσουμε τον εμβολιασμό σχεδόν απαραίτητο. Όλα αυτά βέβαια περιμένοντας την επόμενη μετάλλαξη.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.553
Πόντοι
2.456

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μια ακόμα διευκρίνηση.

Μην σας παραμυθιάζουν με τον αριθμό δόσεων κτλ η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι στο ψάξιμο, τι εννοώ?

Για το ότι δεν υπάρχει πλήρης επιστημονική συναντίληψη σε επίπεδο παρενεργειών και όλοι μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι η απόδειξη είναι προφανής: Από την έναρξη των εμβολιασμών και παρά την υποκαταγραφή παρενεργειών, ειδικά στην ελλάδα, έχουν υπάρξει συστάσεις για αποφυγή εμβολιασμού σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού - ηλικιακές, με συνοσυρότητες κτλ - για συγκεκριμένα εμβόλια που δεν υπήρχαν πριν. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: και οι ίδιες οι συστάσεις και αντενδείξεις ποικίλουν κατά πολύ ανάλογα με την κάθε χώρα.

Το κομβικό όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι ουδείς γνωρίζει το τελικό δοσολογικό σχήμα των εμβολίων. πχ Το τζονσον αποδείχθηκε δυδοσικό αντί για μονοδοσικό ενώ το φάιζερ πολύ πιθανόν γίνει τριδοσικό αντί για δυδοσικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την χρονική απόσταση μεταξύ των δόσεων - τυπικό παράδειγμα η βρεταννία που ακολούθησε διαφορετικό δοσολογικό σχήμα από τους υπολοίπους για το Αστραζενεκα.

Όσο για τις λεγόμενες μπούστερ δόσεις ισχύουν τα ίδια. Δηλαδή γνωρίζουμε ότι θα χρειαστούν πρόσθετες δόσεις όμως δεν γνωρίζουμε την διάρκεια της προστασίας αλλά ούτε και το σχήμα χορήγησης με ακρίβεια. πχ το Ισραήλ ψάχνετε ήδη για 4η δόση πιθανόν στο 9μηνο μετά την 3η του φάιζερ.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μέχρι κάπου να κάτσει η μπίλια με τα νέα φάρμακα και τα νέα εμβόλια όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί άσχετα από το καθεστώς εμβολιασμού τους. Ευτυχώς αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι για τις ηλικιακές ομάδες πάνω από 40 ετών τα οφέλη του εμβολιασμού δείχνουν σημαντικότερα των ρίσκων ενώ ειδικά στους άνω των 60 και ευπαθείς μπορούμε πλέον να θεωρήσουμε τον εμβολιασμό σχεδόν απαραίτητο. Όλα αυτά βέβαια περιμένοντας την επόμενη μετάλλαξη.
Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Δως του απο τωρα δουλεια του δευτερου λογιστη γιατι δεν προλαβαινεις λογω bou.com :tn36:
Εσύ λόγω χιαστής μαλακίας που το έχεις λιώσει? :)

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

A, by the way... για να καταλάβεις ότι δεν είμαστε το ίδιο σε τίποτα!

Εγώ μαλακίζομαι εδώ στο bou και παρόλα αυτά πληρώνομαι! Μόλις μπήκαν κι έκανα edit το post! :dancing:

1637916385887.jpeg

Εσύ μαλακίζεσαι στο bou και... τσιμπάς 2μιση αρχίδια!!!! :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ λόγω χιαστής μαλακίας που το έχεις λιώσει? :)

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

A, by the way... για να καταλάβεις ότι δεν είμαστε το ίδιο σε τίποτα!

Εγώ μαλακίζομαι εδώ στο bou και παρόλα αυτά πληρώνομαι! Μόλις μπήκαν κι έκανα edit το post! :dancing:

1637916385887.jpeg

Εσύ μαλακίζεσαι στο bou και... τσιμπάς 2μιση αρχίδια!!!! :tooth:
Εισεπραξες ρε μουνη;
0,60 το ποστ ή σ καναν αυξηση λογω του οτι σε μπαναρανε κ ολα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.652
Πόντοι
6.256
Και κατι αλλο... το σημειο οπου εκανα το εμβολιο πριν απο 6 μηνες ειναι μια χαρα, δεν εχω την παραμικρη βλαβη οποτε δεν πιστευω να μου εκανε κατι κακο, μια χαρα ειναι τα κυτταρα εκει
Εγω παλι οταν περναω διπλα απ το ψυγειο ενα ελαφρυ μαγνητάκι απ τη Χαβάη ψιλοκουνιεται:confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Εισεπραξες ρε μουνη;
0,60 το ποστ ή σ καναν αυξηση λογω του οτι σε μπαναρανε κ ολα;
Αν ήταν από τα 0,60 στο κάθε ποστ, τότε βρες πόσα ποστ θα έπρεπε να είχα κάνει. Αν δεν μπορείς με το μυαλό, πάρε κομπιουτεράκι. Έχει και το κινητό σου κομπιουτεράκι επίσης :)

Όταν βρεις το νούμερο των posts, κάτσε σκέψουν (όσο μπορείς!) να δεις αν βγαίνει... :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Περνάω συνεντεύξεις κ πρέπει να είμαι ο ίδιος συτοπροσωπος :)
Πολυταξιδεμένε τυπάρα μου, με τόσες βόλτες σε Αφρική και Μέση Ανατολή θα περάσεις συνέντευξη και από την Μοσάντ!
Μην ανησυχείς όμως πως θα πας εκεί.
Ερχονται και σε βρίσκουν αυτοί με βανάκι και κουκούλα. :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.652
Πόντοι
6.256

Ο πετυχημενος απόμαχος συνταξιούχος της πανδημιας ειναι ακόμα στον κοσμο του

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Συνημμένα

• Swedish-girls.jpg
    Swedish-girls.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 32

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.652
Πόντοι
6.256
Τι παιζει ρε στη Μποτζουάνα,
Για λεγε ρε βολκάνο.
Εχει καλα μουνιά εκει;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Συνημμένα

• 1f72981771011542f355af5e46558670.jpg
    1f72981771011542f355af5e46558670.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Ο πετυχημενος απόμαχος συνταξιούχος της πανδημιας ειναι ακόμα στον κοσμο του
Προφανως θα του ριξε κανα βρωμοξυλο κ τον πεταξε απ το σπιτι η Τζενη Κωστοπουλου και ειπε να γραψει κατι να της μπει στο "ματι" πως υπαρχει στην επικαιροτητα κ αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom