Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δλδ πραγματικά…. πιο κομπλεξικούς από τους σφυροδρέπανους δεν έχω δει στη ζωή μου… μερικοί εξ’ αυτών έχουν συμβιβαστεί με τον ΣΦΥΡΙΖΑ, περιμένοντας να ξανα ανέβει στην εξουσία μπας και ρίξει το βιωτικό επίπεδο τιμωρώντας αυτούς που βγάζουν πέντε φράγκα παραπάνω. Μετά λύπης μου να τους ενημερώσω πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ… Τώρα όταν αυτή η ιδεολογία συνδυάζεται και με εσκεμμένη ή μη άγνοια περί COVID, το αποτέλεσμα είναι γελοίο…
Η κλασσική συνταγή των σουργελων :

Επειδή είναι πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟ να ανέβουν οι ίδιοι κοινωνικά και μισθολογικα, προσπαθούν να φέρουν τους αλλους κάτω στα δικά τους επίπεδα.... επίπεδα υπόγειου :)

Άστους να σκουζουν σαν καριολιτσες! Εγω αυτό το διασκεδάζω τα μάλα! :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: sigman

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Οι οποίοι ηλίθιοι εχουν το θράσος να λένε ότι άνθρωποι οπως ο Καπραβελος χρηματίζονται για να σκορπίζουν φόβο.
Θεωρω οτι ίσως και να ειναι ο μοναδικος απο τους γιατρους που βγαζει σωστα την πραγματικοτητα προς τα εξω,
Αυτη η πραγματικοτητα προκαλει φοβο,

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
Θεωρω οτι ίσως και να ειναι ο μοναδικος απο τους γιατρους που βγαζει σωστα την πραγματικοτητα προς τα εξω,
Παντως το να βγαινεις κυριολεκτικά 565 συνεχομενες ημερες στα καναλια,δειχνει μια γελοιότητα,οτι εισαι ασοβαρος αμετροεπης και δεν εχεις συναισθηση της καταστασεως.

Δεν νομιζω να συμβαινει σε καμια χωρα του πλανητη,γιατρος εντατικης να ειναι καθε μερα καλεσμενος σε καναλι!!!

Την ωρα που στο διπλανο δωματιο ανθρωποι πεθαίνουν,αυτός δινει συνεντευξη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δυστυχώς. Χανεται κόσμος καθημερινά και χάνεται τζάμπα και βερεσέ. Αφελείς, κουτοπόνηροι, ηλίθιοι, χειριστικοι απατεώνες και Δέλτα συνιστούν εναν εκρηκτικό συνδυασμό, που οδηγεί κόσμο στο θάνατο. Τι να κάνει και ο καθε Καπραβελος; Ήρωας είναι ο άνθρωπος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Δυστυχώς. Χανεται κόσμος καθημερινά και χάνεται τζάμπα και βερεσέ. Αφελείς, κουτοπόνηροι, ηλίθιοι, χειριστικοι απατεώνες και Δέλτα συνιστούν εναν εκρηκτικό συνδυασμό, που οδηγεί κόσμο στο θάνατο. Τι να κάνει και ο καθε Καπραβελος; Ήρωας είναι ο άνθρωπος.
Συγγενης που ζει στο φορτ γουορθ,
Εχουν ξεχασει τον ιο απ το μαρτη, μασκες πουθενα σε ολο το τεξας που το 2020 γινοταν χαμος, γινονται τριτες δόσεις,
Διαβαζουν τι γινεται στην ευρωπη και δεν το πιστευουν,
Ο slow jo τον εξαφανισε τον ιό, γι αυτο τον εβγαλαν με το στανιό

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυστρία: από 23.11.2021 καθολικό lockdown, εμβολιασμενωνε και ανεμβολιαστων

Ελλάδα: αρνητές αλήθειας.Η Ελλάδα δεν θα έχει ένα καθολικό lockdown κόβοντας τα προνόμια των εμβολιασμενων.

Το κάνω screenshot να σας το κοπαναω όσοι γκιοζηδες πιστεύετε τον θίασο που περιοδεύει τους τελευταίους 28 μήνες στην Ελλάδα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ελλάδα: αρνητές αλήθειας.Η Ελλάδα δεν θα έχει ένα καθολικό lockdown κόβοντας τα προνόμια των εμβολιασμενων.

Το κάνω screenshot να σας το κοπαναω όσοι γκιοζηδες πιστεύετε τον θίασο που περιοδεύει τους τελευταίους 28 μήνες στην Ελλάδα
Καντο screenshot για να το χώνεις στην κωλοτρυπιδα σου αγαμητε μαλακα, ειδήμων της χιαστής μαλακιας με τον Τούρκο φίλο σου :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συγγενης που ζει στο φορτ γουορθ,
Εχουν ξεχασει τον ιο απ το μαρτη, μασκες πουθενα σε ολο το τεξας που το 2020 γινοταν χαμος, γινονται τριτες δόσεις,
Διαβαζουν τι γινεται στην ευρωπη και δεν το πιστευουν,
Ο slow jo τον εξαφανισε τον ιό, γι αυτο τον εβγαλαν με το στανιό
Στο Τέξας δεν ήταν κυβερνήτης Τραμπικος, αρνητής του ιού; Από όσα διάβασα βγήκαν αποφάσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Αρχίσαμε και τα μαθήματα γλωσσολογίας στο bou.com. Δεν τα αφήνουμε αυτά και να αρχίσουμε μαθήματα γλωσσοφιλίας και αιδειολειχίας. Ή μήπως μας τα έκοψε και αυτά η πανδημία. Εν τω μεταξύ μια διευκρίνηση. Στα σπιτάκια ζητάνε πιστοποιητικά και rapid test; Για να ξέρω τι χαρτιά θα έχω μαζί μου.
ασε τα σπιτακια και ριξε κανα χερακι σε κανα airbnb σε κανα εσκορτακι τυπε! στα σπιτακια μεταδιδεται κορωνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειμαστε αρνητες λοκνταουν τυπε!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συμβαίνει τωρα στο ΣΚΑΙ:

Ομαδικός βιασμός Γιαννουλη στο panel!

Ξεσκίστε του την κωλοτρυπα μεχρι να βγαλει αίμα και κουράδια!!!! :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.308
Πόντοι
2.356
εχουμε να κανουμε με ψεκασμενους αρνητες πραγματικοτητας!

Συνημμένα

• KOUL.jpg
    KOUL.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Kυριακος κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει την Μερκελ αν παει αυτη σε γενικη καραντινα...@Αλεξ ελπιζω αν γινει αυτο να κρατησεις την σταση που εγραψες γιατι εγω θα το κανω
Ποια στάση κράτησε? Γιατί εγώ θυμάμαι καθαρά να μου λέει με σιγουριά ότι δε θα παμε σε γενικό λοκ νταουν και ότι δε θα τιμωρήσουμε τους εμβολιασμένος.. Αν και τα μέτρα που ξεκινάνε από Δευτέρα εν μερη τους τιμωρούν αλλά τεσπα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποια στάση κράτησε? Γιατί εγώ θυμάμαι καθαρά να μου λέει με σιγουριά ότι δε θα παμε σε γενικό λοκ νταουν και ότι δε θα τιμωρήσουμε τους εμβολιασμένος.. Αν και τα μέτρα που ξεκινάνε από Δευτέρα εν μερη τους τιμωρούν αλλά τεσπα
Εφτά μήνες μετά την δεύτερη δόση λήγουν τα πιστοποιητικά στους άνω των εξήντα ετών και τα όποια προνόμια, δεν το λες "εν μέρη"

Και σαφώς όπως όλοι ξέρουμε,το ίδιο, λίγο αργότερα,θα ισχύσει για όλες τις ηλικιακές ομάδες

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.308
Πόντοι
2.356
σιγα τα μετρα! σκοπια, φιλιππουπολη, σβιλενγκραντ, αδριανουπολη περιμενουν πως και πως τα νεα μετρα του κουλη για να γεμισουν τα ταμεια τους!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
ασε τα σπιτακια και ριξε κανα χερακι σε κανα airbnb σε κανα εσκορτακι τυπε! στα σπιτακια μεταδιδεται κορωνα
Είναι σίγουρο οτι μεταδίδεται στα σπιτάκια ; Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια έρευνα :dancing:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εφτά μήνες μετά την δεύτερη δόση λήγουν τα πιστοποιητικά στους άνω των εξήντα ετών και τα όποια προνόμια, δεν το λες "εν μέρη"

Και σαφώς όπως όλοι ξέρουμε,το ίδιο, λίγο αργότερα,θα ισχύσει για όλες τις ηλικιακές ομάδες
Αυτο δεν αποτελει προβλημα, γιατι το λες σαν να ειναι; Οι εμβολιασμοι για 3η δοση πανε πολυ καλα. Οι γονεις μου την εχουν κανει. Αλλα εδω εδειχνε καποιους, μικροτερης ηλικιας, και λεγανε με φανατισμο <Θα κανω και 3η, και 4η, και 5η δοση.> Και καποιος αλλος ελεγε <Σημερα ειμαι πολυ ευτυχισμενος που θα εμβολιαστω. Δεν μπορουσα πιο πριν γιατι ειχα νοσησει.> Αυτο δεν το καταλαβαινω. Η ανοσια μεσω νοσησης ειναι πολυ ισχυροτερη απο την τεχνητη ανοσια μεσω εμβολιασμου. Ποιο λογο εχει καποιος που εχει ηδη νοσησει να τρεξει να εμβολιαστει οταν συμπληρωθει το χρονικο διαστημα που μπορει;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom