Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
μεγαλη μαλακια των Αυστριακων..απο την αλλη τους γαμαει ολους με υποχρεωτικο εμβολιασμο απο Φλεβαρη
Ρε οι Αυστριακοί είναι πολύ μεγαλύτερα ναζίδια από τους Γερμανούς, το ξέρεις? :tooth:

Έχω γνωρίσει καλά και τις δυο φάρες :wink:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
λες να ακολουθησει Γερμανια στην υποχρεωτικοτητα;
Tι να σου πω... αυτοί εκεί έχουν φάει μεγάλη πούτσα, έχουν πάνω από 60.000 κρούσματα καθημερινά κι υποτίθεται ότι έχουν το καλύτερο σύστημα υγείας παγκοσμίως... :dunno:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.465
Πόντοι
6.056
Στηριζουμε ζαν και τον βοηθαμε να καταλαβει οτι ο συριζα δεν εχει σχέση με την αριστερα,
για τον πέοντα είναι τα κόμματα όλα, απο το ένα άκρο ως το άλλο
Αν υπάρχει ακόμη συριζα στο δίπολο οφείλεται στον βλακούλι
που πχ ετοιμάζει πρόστιμα σε ντελιβεροπιτσιρικάδες
όταν διατηρεί το δημόσιο ανεμβολίαστο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
στηριζουμε υγειονομικη ΧΟΥΝΤΑ :wanker: :wanker: :wanker:
Πάντως είναι γεγονός ότι όσοι έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, δεν θα εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πείσεις, το έχουν πάρει μανιάτικο. Έχω κάνει κουβέντες (πολιτισμένες βέβαια όχι όπως εδώ :tooth: ) με 3-4 άτομα που έχουμε επαγγελματική σχέση και απλά ΔΕΝ το κάνουν. Ο ένας ο οποίος είναι και επιστήμονας, ασχολείται με λογισμικά, τεχνολογίες και τέτοια, πραγματικά πιστεύει ότι κάτι θα πάθουμε από το εμβόλιο και ότι θέλουν να μας κάνουν δούλους κάποιοι "μεγάλοι". Ο άλλος απλά από αντίδραση, δεν θέλει να τον υποχρεώουν να κάει πράγματα που δεν θέλει. Στο γιατί δεν θέλει βέβαια, έδωσε μια εντελώς ασαφή απάντηση που ούτε θυμάμαι!

Εγώ πάντως είμαι υπέρ της άποψης να πληρώσουν μόνοι τους τις νοσηλείες τους οι ανεμβολίαστοι. Με την έννοια ότι "μεγάλε κακό του κεφαλιού σου, αλλά κρεβάτι σε ΜΕΘ δημοσίου νοσοκομείου δεν θα πιάσεις επειδή την είδες στραβά με το εμβόλιο! Θα πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο κι εκεί ή θα πλερώ κασεράτα ή με κάρτα ή αν έχεις προνοήσει κι έχεις καμιά ιδιωτική ασφάλιση τότε θα πληρώσει η ασφάλειά σου!".

Πιο απλά και δίκαια δεν γίνεται!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756
Πάντως είναι γεγονός ότι όσοι έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, δεν θα εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πείσεις, το έχουν πάρει μανιάτικο. Έχω κάνει κουβέντες (πολιτισμένες βέβαια όχι όπως εδώ :tooth: ) με 3-4 άτομα που έχουμε επαγγελματική σχέση και απλά ΔΕΝ το κάνουν. Ο ένας ο οποίος είναι και επιστήμονας, ασχολείται με λογισμικά, τεχνολογίες και τέτοια, πραγματικά πιστεύει ότι κάτι θα πάθουμε από το εμβόλιο και ότι θέλουν να μας κάνουν δούλους κάποιοι "μεγάλοι". Ο άλλος απλά από αντίδραση, δεν θέλει να τον υποχρεώουν να κάει πράγματα που δεν θέλει. Στο γιατί δεν θέλει βέβαια, έδωσε μια εντελώς ασαφή απάντηση που ούτε θυμάμαι!

Εγώ πάντως είμαι υπέρ της άποψης να πληρώσουν μόνοι τους τις νοσηλείες τους οι ανεμβολίαστοι. Με την έννοια ότι "μεγάλε κακό του κεφαλιού σου, αλλά κρεβάτι σε ΜΕΘ δημοσίου νοσοκομείου δεν θα πιάσεις επειδή την είδες στραβά με το εμβόλιο! Θα πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο κι εκεί ή θα πλερώ κασεράτα ή με κάρτα ή αν έχεις προνοήσει κι έχεις καμιά ιδιωτική ασφάλιση τότε θα πληρώσει η ασφάλειά σου!".

Πιο απλά και δίκαια δεν γίνεται!
ισχυει..ενας σκληρος πυρηνας 15% δεν θα το κανει με τιποτα..βεβαια ερχονται μαυρες μερες για αυτους.. :wanker:

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.652
Πόντοι
5.646
ισχυει..ενας σκληρος πυρηνας 15% δεν θα το κανει με τιποτα..βεβαια ερχονται μαυρες μερες για αυτους.. :wanker:
Βασικά περιορισμοί σε πιο μεγάλη κλίμακα.Τωρα αν δεν το κάνουν με τίποτα τι να πω δε ξέρω...Δύσκολες μέρες σίγουρα πάντως

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Ναι, αλλά οι μαύρες μέρες να δεις και πάλι δεν θα τους πείσουν. Απλά θα νοσήσουν και θα ψοφήσουν ή θα ζήσουν. Με τον τρόπο που σου λέω όμως, αρχίζεις και τους βάζεις κωλοδαχτυλάκι σιγά σιγα στην κωλοβαλβίδα κι έτσι θα αρχίσουν να νιώθουν κάπως...!!! Διότι ως γνωστόν το χρήμα έχει τεράστια δύναμη και κινεί τα πάντα. Όταν θα του έρθει λοιπόν λογαριασμός κάνα 50άρι χιλιάρικα από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (αν έχει επιζήσει) και θα αναγκαστεί να βγει στην Συγγρού σαν τράβελος για να τα μαζέψει, τότε θα είναι προς γνώση και συμμόρφωση για μελλοντικές περιστάσεις. Να καταλάβει πόσο μαλάκας ήταν που έσκασε μια περιουσία για τον κάλο που έχει στον εγκέφαλο! :wink:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Αν βγάζει η κυβέρνηση χρημα από αυτά, κανενας από εμας εδω μέσα μπορεί να ξέρει...
Ωστόσο είναι ύποπτο το κόστος τους εδω στην Ελλάδα, στην Γερμανία ας πουμε κοστίζουν 0,80€ τα rapid
Ποιος στην έιπε αυτή την μλκια???
Στο σουπερμάρκετ 3ε το πιο φτηνό

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
μεγαλη μαλακια των Αυστριακων..απο την αλλη τους γαμαει ολους με υποχρεωτικο εμβολιασμο απο Φλεβαρη
Ελεγε χθες στην ΕΡΤ για την σπουδαιοτητα εμβολιασμου ενος ηλικιωμενου που ισουται σαν να εμβολιαστηκαν δεκαδες νεοτεροι, και ποσες χιλιαδες ηλικιωμενοι δεν εχουν εμβολιαστει ουτε καν με την πρωτη δοση στην Ελλαδα. Μια που ξαναμπαινει η υποχρεωτικοτητα στη συζητηση, δεν δοθηκε βαρυτητα εκει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756
Ελεγε χθες στην ΕΡΤ για την σπουδαιοτητα εμβολιασμου ενος ηλικιωμενου που ισουται σαν να εμβολιαστηκαν δεκαδες νεοτεροι, και ποσες χιλιαδες ηλικιωμενοι δεν εχουν εμβολιαστει ουτε καν με την πρωτη δοση στην Ελλαδα. Μια που ξαναμπαινει η υποχρεωτικοτητα στη συζητηση, δεν δοθηκε βαρυτητα εκει.
ψηφαλακια..ΟΛΟΙ οι κωλογεροι και οι κωλογριες υποχρεωτικο εμβολιασμο ανω των 60

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ποιος στην έιπε αυτή την μλκια???
Στο σουπερμάρκετ 3ε το πιο φτηνό
1 ευρω η δεκαδα εχει τοσο την περνουν οι φαρμακοποιοι δηλαδη 0,10 το ενα οποτε εχουν χεστει στο ταλιρο.Υπαρχουν βεβαια μερικοι που κανουν το τεστ με 3,4,5 ευρω βεβαια τα ψεκια του μπου που ειναι τσακαλια σιγουρα τους εχουν ανακαλυψει

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
λες να ακολουθησει Γερμανια στην υποχρεωτικοτητα;
ολη η Ευρωπη θα ακολουθησει τυπε...Τον Φλεβαρη κανω προβλεψη θα ανακοινωθει και εδω και απο Απριλη η θα κανουν ολοι το "¨μπολι ¨"ειτε οσοι δεν το κανουν σπιτακι τους και δεν θα μπαινουν ουτε σουπερμαρκετ ουτε φαρμακειο,θα γινει νομος μεχρι να γινει ενδημικος ο ιος,Πως για να βγεις στο δρομο να οδηγησεις θες διπλωμα,θα μου πεις δεν υπαρχουν οδηγοι χωρις διπλωμα,φυσικα και ναι αλλα ο 1/10

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
ολη η Ευρωπη θα ακολουθησει τυπε...Τον Φλεβαρη κανω προβλεψη θα ανακοινωθει και εδω και απο Απριλη η θα κανουν ολοι το "¨μπολι ¨"ειτε οσοι δεν το κανουν σπιτακι τους και δεν θα μπαινουν ουτε σουπερμαρκετ ουτε φαρμακειο,θα γινει νομος μεχρι να γινει ενδημικος ο ιος,Πως για να βγεις στο δρομο να οδηγησεις θες διπλωμα,θα μου πεις δεν υπαρχουν οδηγοι χωρις διπλωμα,φυσικα και ναι αλλα ο 1/10
Aυτό είναι διαφορετικό όμως. Η Αυστρία τους έκλεισε όλους μέσα, εδώ λες μόνο για ανεμβολίαστους.

Κι εγώ αυτό πιστεύω πάντως. Οι περισσότερες χώρες θα κάνουν λοκντάουν για ανεμβολίαστους και λίγες θα κάνουν καθολικό για όλους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756
Aυτό είναι διαφορετικό όμως. Η Αυστρία τους έκλεισε όλους μέσα, εδώ λες μόνο για ανεμβολίαστους.

Κι εγώ αυτό πιστεύω πάντως. Οι περισσότερες χώρες θα κάνουν λοκντάουν για ανεμβολίαστους και λίγες θα κάνουν καθολικό για όλους.
το εχω δηλωσει..ειμαι θιασωτης υγειονομικης χουντας...υποχρεωτικοτητα εμβολιασμου σε ολους..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

Τυπε και εδω αν το κρατος ειχε τη δυνατοτητα θα γινοταν,και καλως θα γινοταν αν θες την αποψη μου,Η Αυστρια η Γερμανια και καποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ αλλες χωρες εχουν την δυνατοτητα η οικονομια τους να αντεξει,ασε που σαν λαοι το μεσα ειναι συνηθειο διοτι λογω κλιματος ετσι και αλλιως απο Οκτωμβρη κλειδαμπαρονονται γιατι κανει πουτσοκρυο,Εδω που εχουμε κρυο για 10 μερες Δεκεμβρη 10 μερες τον Φλεβαρη αλλες 15 τον Γεναρη και 10 το Μαρτη ειμαστε αλλη φαση,ουτε η οικονομια θα αντεχε γιατι θα καταρεε κυριολεκτικα ...Πανω κατω 40-60 μερες πραγματικο κρυο εχει στην Ελλαδα για τουλαχιστον το 1/2 του πλυθυσμου οποτε δυσκολο να μεινεις σπιτι...Επισης μιλησα για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και οχι για το λοκνταουν,εδω θα γινει λοκνταουν μονο αν παρουμε λεφτα απο τα αδερφια μας τους Γερμανους,που δεν προκειται γιατι οτι ηταν να δωσει η ΕΕ το δωσε στα πρωτα κυμματα,τωρα υπαρχει το εμβολιο,χωρες με πανω κατω την ιδια οικονομια με μας βλεπε Πορτογαλια ειναι κομπλε δεν σκεφτονται καν αυτα που συζηταμε γιατι ειναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ https://www.kathimerini.gr/world/561594193/ispania-portogalia-liga-kroysmata-adeies-meth/ ΣΟΡΡΥ που ειναι απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το λινκ και οχι απο το pronews την ορθοδοξη φωνη η το μακελειο....ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ ΕΕΕΛΑ ΜΩΛΕΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΤΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ.....Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΕΙΜΑΣΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom