Πάντως είναι γεγονός ότι όσοι έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, δεν θα εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πείσεις, το έχουν πάρει μανιάτικο. Έχω κάνει κουβέντες (πολιτισμένες βέβαια όχι όπως εδώ
) με 3-4 άτομα που έχουμε επαγγελματική σχέση και απλά ΔΕΝ το κάνουν. Ο ένας ο οποίος είναι και επιστήμονας, ασχολείται με λογισμικά, τεχνολογίες και τέτοια, πραγματικά πιστεύει ότι κάτι θα πάθουμε από το εμβόλιο και ότι θέλουν να μας κάνουν δούλους κάποιοι "μεγάλοι". Ο άλλος απλά από αντίδραση, δεν θέλει να τον υποχρεώουν να κάει πράγματα που δεν θέλει. Στο γιατί δεν θέλει βέβαια, έδωσε μια εντελώς ασαφή απάντηση που ούτε θυμάμαι!
Εγώ πάντως είμαι υπέρ της άποψης να πληρώσουν μόνοι τους τις νοσηλείες τους οι ανεμβολίαστοι. Με την έννοια ότι "μεγάλε κακό του κεφαλιού σου, αλλά κρεβάτι σε ΜΕΘ δημοσίου νοσοκομείου δεν θα πιάσεις επειδή την είδες στραβά με το εμβόλιο! Θα πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο κι εκεί ή θα πλερώ κασεράτα ή με κάρτα ή αν έχεις προνοήσει κι έχεις καμιά ιδιωτική ασφάλιση τότε θα πληρώσει η ασφάλειά σου!".
Πιο απλά και δίκαια δεν γίνεται!