papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.578
- Πόντοι
- 27.261
ποσα λαθη πχια επιτελους
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
ποσα λαθη πχια επιτελους
το σκατο στην καλτσα εχει παει.Οπως παει η κατασταση στην ευρωπη τα ψεκια που κοροιδευαμε ολοι αρχικα δικαιωνονται πανηγυρικα
Καλώς τον Σωτηράκη, μας έλειψε!
Στην επιτροπή βεβαίως και ο αγαπητός Βασιβλακόπουλος! Πώς θα βγαίνει τώρα να απαντάει με ύφος το γνωστό ποιηματάκι του "να τα πείτε αλλού αυτά, εγώ δεν συμμετέχω σε καμία επιτροπή";
εδω στον αμπαλο πασης φυσεως κικιλια, δωσανε και βραβειο κατι γερμανοι πρακτωρεςΦαντασου φιλε μου,να εχεις ακουσει σαν εννομος πολιτης τον Κικιλ κ Κουλι,ωστε να θωρακισεις τον εαυτο σ ,τη χωρα και τους γυρω σ και δεκα μηνες μετα να εισαι ο ψεκασμενος,γιατι τιποτε απ αυτα δεν εχει γινει,εχεις κολησει κορονοιο,εισαι διστακτικος ως προς την τριτη δοση σου και σε λιγο σ αφαιρει με νομο το Κουλι, τα προνομια του πιστοποιητικου σου.
Ελλαδα 2021
το πανελληνιο συνθημα ειναι μονο ενα
Kαλά μην σκούζεις, αυτόν θα εχεις. Για τουλαχιστον 10 χρονια ακόμα.Εγω γουσταρω μιτσοτακαρα. Μακαρι αιωνιος πρωθυπουργος.
Μονο πουτσα στους Ελληναραδες. Ποιστοποιητικο/ταυτοτητουλα για να κυκλοφορεις.
Μισθος στα μισα και παρακαλι για συσσιτιο.
Οπως πρεπει.
Γαμησε τους πατοκορφα. Αυτο αξιζουν.
Kαλά μην σκούζεις, αυτόν θα εχεις. Για τουλαχιστον 10 χρονια ακόμα.
τοτε θα βγει να πει αλλη μπαρουφα επικη ο πιμποδικηγορος... ειναι στανταρKυριακος κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει την Μερκελ αν παει αυτη σε γενικη καραντινα...@Αλεξ ελπιζω αν γινει αυτο να κρατησεις την σταση που εγραψες γιατι εγω θα το κανω
μου θυμισε επικο ποστ πιμποδικηγορου, που τον αφηνε η αλλη να κανει "τη δουλεια" (και καλα), ενω αυτη κοιμοταν και του ελεγε μεταξυ ξυπνιου και υπνου,
λεει και κατανοητο το αλλο βλημα, που δεν ηξερε ποσες δοσεις εκανε
Α, οποτε σκούζεις εξ’ αποστάσεως κι ακούγεσαι μεχρι εδω?Καυλωνω φουλ.
Σιγουρα ερχομαι Ελλαδα να τον ψηφισω την επομενη φορα.
Υπάρχει μελέτη μωρέ;; Τι να λέμε λοιπόν...λεει και κατανοητο το αλλο βλημα, που δεν ηξερε ποσες δοσεις εκανε
ΕΠΙΚΟ ΧΟΛΟΦΦΕΪΜΙΚΟ ΠΟΣΤΞεκίνησαν να πέφτουν στοιχήματα για τη δικαιολογία που θα βρει ο χασοδίκης όταν ο Μωυσής ανακοινώσει λοκνταουν;
για ρωτα τον ΠΙΝΑΤ, πως παει μεταξουργειο να γλειψει κανα γυφτικο κωλο ?μια διευκρίνηση. Στα σπιτάκια ζητάνε πιστοποιητικά και rapid test; Για να ξέρω τι χαρτιά θα έχω μαζί μου.