Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να δω πού θα τρέξεις να κρυφτείς όταν το είδωλό σου θα βγαίνει με γουρλωμένα μάτια και θα ανακοινώνει γενικό λοκνταουν επειδή "το σύστημα υγείας δεν αντέχει άλλο και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".
Εννοειται οτι περιμενουμε να τηρησεις την δεσμευση σου οτι θα ψηφισεις ΝΔ και θα βαλεις σταυρο στον Αδωνη

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ξεκίνησαν να πέφτουν στοιχήματα για τη δικαιολογία που θα βρει ο χασοδίκης όταν ο Μωυσής ανακοινώσει λοκνταουν;

Jjhjabx.jpg

Καλομελέτα κι έρχεται...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
επιστρεφοντας θα σε φερω μια πιτσα απο τη βιλγαρια τυπε
Τυπε πες αληθεια τωρα....οχι μονο εχεις κανει και τις τρεις δοσεις του εμβολιου αλλα πατας και καθε λεπτο το refresh να δεις ποτε θα ανοιξει για 4η δοση!Σου εχει παει τοσο το σκατο στη καλτσα που δεν βγαινεις καθολου πια εξω και μονο μπαινεις εδω μεσα να πουλας τρελιτσα.... :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Τυπε πες αληθεια τωρα....οχι μονο εχεις κανει και τις τρεις δοσεις του εμβολιου αλλα πατας και καθε λεπτο το refresh να δεις ποτε θα ανοιξει για 4η δοση!Σου εχει παει τοσο το σκατο στη καλτσα που δεν βγαινεις καθολου πια εξω και μονο μπαινεις εδω μεσα να πουλας τρελιτσα.... :2funny:
αφου θες σοβαρη απαντηση, το μονο εμβολιο που προτιθεμαι να κανω τυπε θα ειναι το γαλλικο και αυτο οταν περασει αρκετος χρονος κλινικων δοκιμων...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
αφου θες σοβαρη απαντηση, το μονο εμβολιο που προτιθεμαι να κανω τυπε θα ειναι το γαλλικο και αυτο οταν περασει αρκετος χρονος κλινικων δοκιμων...
Μην κανεις τιποτα τυπε....δεν κολλανε οι ψυχασθενεις σαν και σενα! :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Μην κανεις τιποτα τυπε....δεν κολλανε οι ψυχασθενεις σαν και σενα! :2funny:
μεχρι τοτε ουτως η αλλωα θα εχετε καθαρισει εσεις τη μπουγαδα για εμας τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιχαμα! Σκουπιδαριό!
κατι μου λεει οτι με γουσταρεις!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
ετσι θα γινει κατι αλλο αλλα εχουμε ακομη ωρα τυπε για αυτα μη προτρεχεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μας εσύ που κανει μπαμ οτι γνωρίζεστε.
Σίχαμα! Σκουπιδαριό!
μαθε και καμια αλλη λεξη γιατι ο πιεξ μπροστα σου ειναι λεκτορας πανεπιστημιου!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
A tout a l'heure γελοιε. Ντουτ μονον κατι ντουβαρια σαν εσένα.
Σιχαμα! Σκουπιδαριό! Ρεταλι της ανθρώπινης ύπαρξης.
Αρχίσαμε και τα μαθήματα γλωσσολογίας στο bou.com. Δεν τα αφήνουμε αυτά και να αρχίσουμε μαθήματα γλωσσοφιλίας και αιδειολειχίας. Ή μήπως μας τα έκοψε και αυτά η πανδημία. Εν τω μεταξύ μια διευκρίνηση. Στα σπιτάκια ζητάνε πιστοποιητικά και rapid test; Για να ξέρω τι χαρτιά θα έχω μαζί μου.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Δλδ πραγματικά…. πιο κομπλεξικούς από τους σφυροδρέπανους δεν έχω δει στη ζωή μου… μερικοί εξ’ αυτών έχουν συμβιβαστεί με τον ΣΦΥΡΙΖΑ, περιμένοντας να ξανα ανέβει στην εξουσία μπας και ρίξει το βιωτικό επίπεδο τιμωρώντας αυτούς που βγάζουν πέντε φράγκα παραπάνω. Μετά λύπης μου να τους ενημερώσω πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ… Τώρα όταν αυτή η ιδεολογία συνδυάζεται και με εσκεμμένη ή μη άγνοια περί COVID, το αποτέλεσμα είναι γελοίο…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom