kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.306
- Πόντοι
- 2.356
επιστρεφοντας θα σε φερω μια πιτσα απο τη βιλγαρια τυπεΔεν κάνει τίποτα. Χαρά μου.
Σιχαμα! Σκουπιδαριο!
επιστρεφοντας θα σε φερω μια πιτσα απο τη βιλγαρια τυπεΔεν κάνει τίποτα. Χαρά μου.
Σιχαμα! Σκουπιδαριο!
Εννοειται οτι περιμενουμε να τηρησεις την δεσμευση σου οτι θα ψηφισεις ΝΔ και θα βαλεις σταυρο στον ΑδωνηΝα δω πού θα τρέξεις να κρυφτείς όταν το είδωλό σου θα βγαίνει με γουρλωμένα μάτια και θα ανακοινώνει γενικό λοκνταουν επειδή "το σύστημα υγείας δεν αντέχει άλλο και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".
Ξεκίνησαν να πέφτουν στοιχήματα για τη δικαιολογία που θα βρει ο χασοδίκης όταν ο Μωυσής ανακοινώσει λοκνταουν;
Σιχαμα! Σκουπιδαριό!επιστρεφοντας θα σε φερω μια πιτσα απο τη βιλγαρια τυπε
Τυπε πες αληθεια τωρα....οχι μονο εχεις κανει και τις τρεις δοσεις του εμβολιου αλλα πατας και καθε λεπτο το refresh να δεις ποτε θα ανοιξει για 4η δοση!Σου εχει παει τοσο το σκατο στη καλτσα που δεν βγαινεις καθολου πια εξω και μονο μπαινεις εδω μεσα να πουλας τρελιτσα....επιστρεφοντας θα σε φερω μια πιτσα απο τη βιλγαρια τυπε
αφου θες σοβαρη απαντηση, το μονο εμβολιο που προτιθεμαι να κανω τυπε θα ειναι το γαλλικο και αυτο οταν περασει αρκετος χρονος κλινικων δοκιμων...Τυπε πες αληθεια τωρα....οχι μονο εχεις κανει και τις τρεις δοσεις του εμβολιου αλλα πατας και καθε λεπτο το refresh να δεις ποτε θα ανοιξει για 4η δοση!Σου εχει παει τοσο το σκατο στη καλτσα που δεν βγαινεις καθολου πια εξω και μονο μπαινεις εδω μεσα να πουλας τρελιτσα....
Μην κανεις τιποτα τυπε....δεν κολλανε οι ψυχασθενεις σαν και σενα!αφου θες σοβαρη απαντηση, το μονο εμβολιο που προτιθεμαι να κανω τυπε θα ειναι το γαλλικο και αυτο οταν περασει αρκετος χρονος κλινικων δοκιμων...
μεχρι τοτε ουτως η αλλωα θα εχετε καθαρισει εσεις τη μπουγαδα για εμας τυπεΜην κανεις τιποτα τυπε....δεν κολλανε οι ψυχασθενεις σαν και σενα!
κατι μου λεει οτι με γουσταρεις!Σιχαμα! Σκουπιδαριό!
Σίχαμα! Σκουπιδαριό!κατι μου λεει οτι με γουσταρεις!
εγκεφαλικο τυπε? η απλα αυτιστικος?Σίχαμα! Σκουπιδαριό!
Σιχαμα! Σκουπιδαριο!εγκεφαλικο τυπε? η απλα αυτιστικος?
Σιχαμα! Σκουπιδαριο!
Τηλεφωνο μου ζήτησε να μην τα λεμε μονο μεσω mail.(σαββιδη που θες εσυ για να στρωσεις)
οταν στον πιανει εχει βαμμενο νυχι?Τηλεφωνο μου ζήτησε να μην τα λεμε μονο μεσω mail.
Σίχαμα! Σκουπιδαριό!
Πες μας εσύ που κανει μπαμ οτι γνωρίζεστε.οταν στον πιανει εχει βαμμενο νυχι?
ετσι θα γινει κατι αλλο αλλα εχουμε ακομη ωρα τυπε για αυτα μη προτρεχεις!
μαθε και καμια αλλη λεξη γιατι ο πιεξ μπροστα σου ειναι λεκτορας πανεπιστημιου!Πες μας εσύ που κανει μπαμ οτι γνωρίζεστε.
Σίχαμα! Σκουπιδαριό!
Αυτός ΔΕΠ κι εσύ Σίχαμα και Σκουπιδαριό.μαθε και καμια αλλη λεξη γιατι ο πιεξ μπροστα σου ειναι λεκτορας πανεπιστημιου!
προσεχε μη το δαγκωσεις και δηλητηριαστει!
Αρχίσαμε και τα μαθήματα γλωσσολογίας στο bou.com. Δεν τα αφήνουμε αυτά και να αρχίσουμε μαθήματα γλωσσοφιλίας και αιδειολειχίας. Ή μήπως μας τα έκοψε και αυτά η πανδημία. Εν τω μεταξύ μια διευκρίνηση. Στα σπιτάκια ζητάνε πιστοποιητικά και rapid test; Για να ξέρω τι χαρτιά θα έχω μαζί μου.A tout a l'heure γελοιε. Ντουτ μονον κατι ντουβαρια σαν εσένα.
Σιχαμα! Σκουπιδαριό! Ρεταλι της ανθρώπινης ύπαρξης.