Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
Εδω σιχαμα θα σε γλενταμε.
Το σκουπιδαριό που το νοιάζει μόνον να πεθαίνουν συνάνθρωποί του για να κερδίζει το ίδιο, εσύ δεν είσαι;
Ε, σιχαμα;
γλεντα οσο θες πισω απο την οθονη, αφου δε βγαινεις απο το σπιτακι σου κοτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.131
Πόντοι
3.656
Εδώ ρε συ έκανε ένα σαρδάμ η Γκάγκα προχθες στον Ευαγγελάτο κι αντί να πει "ανεμβολίαστοι" είπε "εμβολιασμένοι", και το πήραν αυτό σημαία και μας έπρηξαν τ' αρχίδια! Όπως ακριβώς γίνεται αν πεθάνει ΕΝΑΣ εμβολιασμένος (νομίζω μόνο ένας έχει πεθάνει, στην Κρήτη). Όταν όμως πεθαίνουν 1.000 ανεμβολίαστοι, τότε είναι μεσημεράκι, ώρα για φαγητό και καφεδάκι μετά!
αυτά που αναφέρεις δείχνουν πεντακάθαρα πως οι Αντιεμβολιαστές δεν θα πειστούν από στοιχεία. Οτιδήποτε και να συμβεί, θα προσπαθήσουν είτε να το διαστρέψουν, είτε θα αδιαφορήσουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γλεντα οσο θες πισω απο την οθονη, αφου δε βγαινεις απο το σπιτακι σου κοτα
Τις "Βουλγαριες" τις αφήνω για σενα.
Λέγε ρε σίχαμα. Εσύ δεν είσαι το σκουπιδαριό αυτό;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
οκ φιλε! εγω ειμαι υπουργος!

Ψεύδεσαι, έχουμε καταλάβει ό,τι είσαι ο Πρωθυπουργός της μαλακίας εδώ μέσα. Μην κρύβεσαι, υπουργοί είναι ο mounoxalastis, o theioulis, o Βαντάμας, κ.λπ.

Εσύ είσαι ο ηγούμενος!! :grin:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
Ψεύδεσαι, έχουμε καταλάβει ό,τι είσαι ο Πρωθυπουργός της μαλακίας εδώ μέσα. Μην κρύβεσαι, υπουργοί είναι ο mounoxalastis, o theioulis, o Βαντάμας, κ.λπ.

Εσύ είσαι ο ηγούμενος!! :grin:
πρωθυπουργος ειναι ο αλεξ! τα πρωτεια δε με ενδιαφερουν τυπε! το παρασκηνιο αξιζει πιο πολυ!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Ο kolombourdas φάνηκε να μας πει πόσους ανεμβολίαστους «έφαγε» μπαμπέσικα σήμερα ο Κούλης. :confused:
Να δω πού θα τρέξεις να κρυφτείς όταν το είδωλό σου θα βγαίνει με γουρλωμένα μάτια και θα ανακοινώνει γενικό λοκνταουν επειδή "το σύστημα υγείας δεν αντέχει άλλο και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πεθαίνουν συνάνθρωποί μου για να γεμιζουν οι τσέπες μου. Οπως εσύ.
Σίχαμα! Σκουπιδαριό!
να ειχες γραφειο τελετων να σε ενδιεφερε! αντουταλερ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
αυτά που αναφέρεις δείχνουν πεντακάθαρα πως οι Αντιεμβολιαστές δεν θα πειστούν από στοιχεία. Οτιδήποτε και να συμβεί, θα προσπαθήσουν είτε να το διαστρέψουν, είτε θα αδιαφορήσουν
Ναι προφανώς… αλλα να σου πω κατι?

ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους ψεκομαλακες! Άσε να φάνε την πουτσα σιγά σιγά, τους μπαίνει λιγο λιγο γιατί ειναι και χεστες φλωροι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Να δω πού θα τρέξεις να κρυφτείς όταν το είδωλό σου θα βγαίνει με γουρλωμένα μάτια και θα ανακοινώνει γενικό λοκνταουν επειδή "το σύστημα υγείας δεν αντέχει άλλο και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".
Εσενα να δεις πως θα γουρλωσουν τα ματάκια σου οταν θα μπορείς να εισαι ΜΟΝΟ σπίτι σου. Εγω στο εύχομαι να σου πω την αλήθεια :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
Βλέπω το γλεντάς κανονικά στη Βουλγαρία ρε αιγοσπρώχτη. :2funny:
κατσε ρε ακομη νωρις ειναι! τι ειναι εδω ελλαδισταν? τετοια ωρα κλεινεστε ολοι μεσα! και αντε και 10% εμβολιασμενων παει μπουζουκια και "γεμιζει' ενα μαγαζι στα 50!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Ξεκίνησαν να πέφτουν στοιχήματα για τη δικαιολογία που θα βρει ο χασοδίκης όταν ο Μωυσής ανακοινώσει λοκνταουν;

Jjhjabx.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να ειχες γραφειο τελετων να σε ενδιεφερε! αντουταλερ
A tout a l'heure γελοιε. Ντουτ μονον κατι ντουβαρια σαν εσένα.
Σιχαμα! Σκουπιδαριό! Ρεταλι της ανθρώπινης ύπαρξης.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
η "τσακυ" νευριασε

Σε δικαιώνει μερικώς η δήλωση του συψα τον Ιούλιο

καθηγητής δήλωσε πως το φθινόπωρο εξαιτίας της απίστευτης μεταδοτικότητας της μετάλλαξης Δέλτα, όλοι όσοι είναι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουν. Συνεπώς, «μετά το φθινόπωρο, θα υπάρχουν οι εμβολιασμένοι που θα είναι προστατευμένοι και θα έχουν την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο και οι ανεμβολίαστοι που θα έχουν κολλήσει και θα έχουν αποκτήσει αντισώματα». Έτσι θα δημιουργηθεί εκτιμά ο κ. Σύψας τείχος ανοσίας και έτσι θα τελειώσουμε με την πανδημία

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ρε μπούρδα δεν κινδυνεύει το σύστημα με κατάρρευση, πιστεύεις την συνταγή υστερίας που παίζουν τα τσοντοκάναλα της κυβέρνησης;

Στο λέει και το απολιτίκ του thread, άκουσέ τον! :grin:

Screenshot_8.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.603
Πόντοι
2.356
Ξεκίνησαν να πέφτουν στοιχήματα για τη δικαιολογία που θα βρει ο χασοδίκης όταν ο Μωυσής ανακοινώσει λοκνταουν;

Jjhjabx.jpg
αποσυρει την εμπιστοσυνη του τυπε αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα ξαναψηφισει τους ιδιους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom