You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.807
- Πόντοι
- 12.756
ρε ΨΕΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ..Το μονο που θα μπορειτε να κανετε απο Δευτερα ειναι να μας κοιτατε απο τα παραθυρα των μαγαζιων και να τρωτε καστανα,καρυδες απο μικροπωλητες πινοντας σαλεπι
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Οχι άλλο λοκ ντάουKυριακος κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει την Μερκελ αν παει αυτη σε γενικη καραντινα...@Αλεξ ελπιζω αν γινει αυτο να κρατησεις την σταση που εγραψες γιατι εγω θα το κανω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.807
- Πόντοι
- 12.756
Απαγορευση κυκλοφοριας στα ΨΕΚΙΑ και ομαδες πολιτοφυλακης για ελεγχο των..οι πουστομπατσοι που ειναι ανεμβολιαστοι κρατητηρια και εμεις αναλαμβανουμε τον πληρη ελεγχοΟχι άλλο λοκ ντάου
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Αφου ρε μαν δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση, τι να κάνει και αυτόςΜέσα σε όλο τον σουρεαλισμό του Κουλοκράτους (φαρμακοβιομήχανος είναι ο ηγέτης των αντιεμβολιαστών, υπουργός υγείας είναι ένας δηλωμένος αντιεμβολιαστής, η αστυνομία ρίχνει νερό στους πυροσβέστες, κλπ) έχουμε και τον ίδιο τον Κούλη να κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του με το να προκαλεί ακραίο διχασμό και μετά να μιλάει στο διάγγελμα για διχασμό.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.807
- Πόντοι
- 12.756
ε τωρα θα σε διαβασει ο Βανταμας και θα σου ξεδιπλωσει το οραμα του συριζα...δεν σου φταιει κανειςΑφου ρε μαν δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση, τι να κάνει και αυτός
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Δεν το σκέφτηκα αυτό Και είμαι κουρασμένος από δουλειάε τωρα θα σε διαβασει ο Βανταμας και θα σου ξεδιπλωσει το οραμα του συριζα...δεν σου φταιει κανεις
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Οι οποίοι ηλίθιοι εχουν το θράσος να λένε ότι άνθρωποι οπως ο Καπραβελος χρηματίζονται για να σκορπίζουν φόβο.Θα τελειωσει γιατι μεχρι τοτε ο συνδυασμος εμβολιασμενων με αυτους που εχουν ηδη μολυνθει θα ειναι αρκετος ωστε να μην εχουμε τοσες πολλες νοσηλειες και θανατους....η ολη ιστορια θα μπορουσε να εχει τελειωσει το 2021 και θα τελειωσει αρχες του 2023 γιατι καποιοι ηλιθιοι δεν θελουν να κανουν ενα εμβολιο....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.807
- Πόντοι
- 12.756
σωστοτατος..αρκετα με τις φοβικοτητες...Ο Κούλης έπρεπε να είχε πάρει μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων και επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών προ πολλού. Δυστυχώς μιλάμε για μια κυβέρνηση που φοβάται και τη σκιά της. Μην τυχόν και κακοκαρδίσει τα ακροδεξιά ψέκια και πάνε σε ΣΥΡΙΖΑ ή Βελόπουλο.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Αφήνω αυτό εδώ... συνεχίστε την κουβέντα σας.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.564
- Πόντοι
- 27.261
τι μηνα λες μωρη γαλαζοπρασινη σμερνα του σαρωνικου ?Εγώ λαδάκη έχω διαβάσει ότι οι βεντούζες και το ξεμάτιασμα θεραπεύουν τον καρκίνο.
φυλο παιδιου εμαθες η' το κρατας για εκπληξη ακομα ?
Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος δημοσιογράφος Γιώργος Ε
Γιώργος Ευγενίδης: Θετικός στον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος, που έχει εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση Με ανάρτησή του στα μέσα
beatnews.gr
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.366
- Πόντοι
- 2.356
Όπως επεσήμανε και ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, "τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, άνω του 85% στις κλίνες ΜΕΘ βρίσκονται συμπολίτες μας που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν, ενώ αντίστοιχα είναι τα ποσοστά και στους θανάτουςΤύπε, κάποιος που γράφει οτι "το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι να πεθαίνουν συνάνθρωποί του απο τον covid, για να πάρει πιο γρήγορα και πιο μεγάλη σύνταξη" δεν είναι το απόλυτο σκουπίδι;
Ξέρεις εσύ να μας αναφέρεις ποιο σκουπιδαριό είναι αυτό;
ευχαριστω πολυ! 15% λοιπον κουκουρουκου οι εμβολιασμενοι! καλα τα πατε! και εις ανωτερα
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.366
- Πόντοι
- 2.356
Όπως επεσήμανε και ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, "τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, άνω του 85% στις κλίνες ΜΕΘ βρίσκονται συμπολίτες μας που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν, ενώ αντίστοιχα είναι τα ποσοστά και στους θανάτουςΑλαλαλαλαλαλαλαλαλ....
Πουλας τρελιτσα μωρη;Οι διασωληνωμενοι αυτη τη στιγμη γιατι ειναι 87% ανεμβολιαστοι και οχι το αντιστροφο....φυτρωσε αρχιδια και απαντα και ασε τα καραγκιοζιλικια.
15% ψοφατε τυπε! το μπολι δε σωζει
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ελα φτιαχτα ειναι,βαζουν τον εντατικολογο να φερνει τη καταστροφη να πιστει ο κοσμος απο τον επιστημονα και μετα σου κοτσαρουν τα νεα μετρα.Οσο ειμαι Μητσοτακικος εγω που ελεγε και ο αλλος ο καμμενος χθες αλλο τοσο ο Καπραβελος ειναι πιονι της κυβερνησης....ειναι ο μονος που βγαινει στις τηλεορασεις και τους κραζει συνεχεια οτι πρεπει να παρουν μετρα και οτι πρεπει να κανουν προσληψεις στο ΕΣΥ.
Ακομα δεν εμαθες το παιχνίδι της κυβερνησης
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.366
- Πόντοι
- 2.356
αναφορα δε θα σου δωσω τυπε! παντως δε ψωμολυσσαω για να γλυφω τα παπαρια του κουλη και καθε κουλη! ουτε εχω αναγκη να μπολιαστω γιατι δε μου περισσευουν τα λεφτα για ραπιντ! εχω επαφη με πολλους χωρους της αγορας και βλεπω και ξερω τι γινεται απο πρωτο χερι. και στην εστιαση και στον κατασκευαστικο και σε πολλα αλλα...τυπε σορρυ για το προσωπικο απλα επειδη εχω δει πως οτι γραφεις ειναι λιγο καπως.....
τι ρολο βαρας?? εισαι πανω απο 20-25 χρονων??εχεις δουλεψει ποτε σου??αυτοσυντηρησε??
Δεν γινετε κατι δεν παει καλα ρε τυπε..Δεν ειναι δυνατον ενηλικας που δεν ειναι σε ιδρυμα να εχει τετοια συλλογιστικη....Αν τωρα εισαι πιτσιρικας μεγαλε,σορρυ που στο λεω αλλα οταν βγεις στη πιατσα θα παιχτει πολλυ καζουρα αν δεν την δεις λιγο αλλιως
οι μπολιασμενοι δεν εχετε καν συνοχη διοτι ουτε το 10% το εκανε για τον ιο καθ αυτου... αλλοι γιατι δε περισσευαν για ραπιντ αλλοι για να μην εχουν θεμα στη δουλεια τους. μαγκες οι καραβαναδες και οι μπατσοι! ας τους βγαλουν και αυτους σε αναστολη αν μπορουν! ηδη δε μπορουν να καλυφθουν οι υπηρεσιες!!! και θα πληρωνονται κιολας οσο καθονται! κοκοκο λοιπον δε τους παιρνει τους κυβερνωντες να κανουν οτι καναν στους υγειονομικους ασχετα που θα τριπλοπληρωσουν επειδη επιταξαν ιδιωτες!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.366
- Πόντοι
- 2.356
παρολα αυτα σου φταινε και σενα οι ανεμβολιαστοι! διαλεξε τυπε πλευραΚαι μιλωντας για ψυχασθενεις....
Ποιος νορμαλ ανθρωπος ακομα και αν το πιστευε θα εβγαινε δημοσια στη τηλεοραση και θα ελεγε κατι τετοιο;
Μονο ενα ανθρωπακι με συνδρομο μεγαλομανιας.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις