Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
θα δωσει λιγο κωλο , τσαμπα θα την βγαλει παλιτελικα ποσα θα δωκεις για το σπιτακι?
θα δωσει λιγο κωλο , τσαμπα θα την βγαλει παλιτελικα ποσα θα δωκεις για το σπιτακι?
κανα 700αρι750αρι ΓΑΜΩ τους ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ...μονο τοσα θα μου παρει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ συναδελφος σου μπαρετελικα ποσα θα δωκεις για το σπιτακι?
ντροπη φιλος μας ειναι,ο φτωχος φιλος μας αλλα φιλος μας.θα δωσει λιγο κωλο , τσαμπα θα την βγαλει παλι
τι θα φτιαξεις ρε μλκ?κανα 700αρι750αρι ΓΑΜΩ τους ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ...μονο τοσα θα μου παρει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ συναδελφος σου μπαρε
πινακας καινουριος με κουτι,ασφαλειες,ρελε,3 γειωσεις,εξτρα καλωδιωσεις,νεες ενισχυμενες πριζεςντροπη φιλος μας ειναι,ο φτωχος φιλος μας αλλα φιλος μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θα φτιαξεις ρε μλκ?
Το ποιος λεει μαλακιες φαινεται απο τον πανικο σου...στο ξαναλεω μπας και χωρεσει στη κεφαλα σου οτι αμα φτασουμε σε τετοιους αριθμους θα πεθαινουν 200-300 ανθρωποι τη μερα.Αμα τωρα νομιζεις οτι ο Κουλης ή οποιοσδηποτε αλλος πολικαντης θα αφησει τα πραγματα να φτασουν εκει εισαι βαθεια νυχτωμενος....Συγνωμη αλλά λες μαλακιες.
Το λοκνταουν, ηταν μια προσωρινη λυση, μεχρι να βγουν τα εμβολια. Ολοι το ξεραμε αυτο. Λεγαμε κανετε υπομονη μεχρι να ερθουν τα εμβολια. Και ηρθαν. Δηλαδη τωρα τι θα γινει? Θα μεινουμε με 40% ανεμβολιαστους και θα κανουμε παλι λοκνταουν για να περιμενουμε τι? Να πεσουν τα κρουσματα μετα απο 4 μηνες με πληρη οικονομικη καταστροφη, και να παραμενει το 40% ανεμβολιαστο? Και να ανοιξουμε τοτε, να ξαναγινουν 30.000 τα κρουσματα και να συνεχιζουμε ετσι? Γιατι δεν βλεπεις το παραλογο?
Μια επιταγούλα υπόθεση είναι γι αυτόν το κάθε Μαξίμου....Τι σε νοιαζει εσενα, μπας και μπορεις να το αγορασεις?
τωρα που βλεπω τον Καμμενο στο εξώφυλλο2/5/2020
το εξτρα καλωδιωσεις ειναι γενικο και αοριστο.πινακας καινουριος με κουτι,ασφαλειες,ρελε,3 γειωσεις,εξτρα καλωδιωσεις,νεες ενισχυμενες πριζες
Μέρος της δεν το λες. Ακοινώνητοι είστε και κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να λάβετε την τελευταία κοινωνία.Ναι μπαίνει το 40% και ακουει εμενα και τα λοιπα μελη που ειναστε κατα των εμβολιων.
Μερος της κοινωνιας ειμαστε
θα τραβηξει-βαλει ενισχυμενα καλωδια πο τον πινακα για να αντεχουν μεγαλυτερο φορτιο οι πριζεςτο εξτρα καλωδιωσεις ειναι γενικο και αοριστο.
Ναι αλλά επι της ουσιας δεν μου απαντας τιποτα.Το ποιος λεει μαλακιες φαινεται απο τον πανικο σου...στο ξαναλεω μπας και χωρεσει στη κεφαλα σου οτι αμα φτασουμε σε τετοιους αριθμους θα πεθαινουν 200-300 ανθρωποι τη μερα.Αμα τωρα νομιζεις οτι ο Κουλης ή οποιοσδηποτε αλλος πολικαντης θα αφησει τα πραγματα να φτασουν εκει εισαι βαθεια νυχτωμενος....
αντι να του πει θα σε γδυσω , το εγραψε σαν εξτρα καλωδιωσεις ... μαγκας , πηρε χαμπαρι οτι ειναι βλημα ο δικος μας ...το εξτρα καλωδιωσεις ειναι γενικο και αοριστο.
Και το πίστεψες;θα τραβηξει-βαλει ενισχυμενα καλωδια πο τον πινακα για να αντεχουν μεγαλυτερο φορτιο οι πριζες
Μου θυμισες μια γνωστη μου τωρα, που δεν μπορουσε να δικαιολογησει ενα ποσο στην εφορια και πηρε δηθεν δανειο απο τον πατερα της για να καλυψει την τρυπατωρα που βλεπω τον Καμμενο στο εξώφυλλο
ο τυπος ειχε παρει δανειο 250χιλιαρικα απο την μανα του με 12ετη εξόφληση..
τωρα που έχασε την μανα του κατι μου λεει θα πεσει πιστολι στο δανειο
Για τους "αρχιτέκτονες της ελληνικής ασπίδας" που τους καλοκοιτάει η Ευρώπη για ευρωπαϊκό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά πλέον είναι εξαφανισμένοι, τι έχεις να πεις;τωρα που βλεπω τον Καμμενο στο εξώφυλλο
ο τυπος ειχε παρει δανειο 250χιλιαρικα απο την μανα του με 12ετη εξόφληση..
τωρα που έχασε την μανα του κατι μου λεει θα πεσει πιστολι στο δανειο
τι να πιστεψω ρε μαλακα δεν τα βλεπω;αφου ειναι μπουρδελο η φαση εντελως ΓΑΜΩ ΚΑΙ τους προηγουμενους γλεκτρολογους που περασαν απο το σπιτιΚαι το πίστεψες;
Θα του βάλει ενισχυμένες πρίζες για να έχει όλη τη μέρα το πλειστεισο να παίζει, το πλειστεισο που ΔΕ θα του πάρεις, αλλά αυτός πρίζες ετοιμάζει.αντι να του πει θα σε γδυσω , το εγραψε σαν εξτρα καλωδιωσεις ... μαγκας , πηρε χαμπαρι οτι ειναι βλημα ο δικος μας ...
Οι ενισχυμενες πριζες τι σου λενε ? θα τραβανε κανα κρεβατι ρυμουλκο η θα φορτιζει Tesla απο την σουκο ?
μην τους ματιασει φοβαμαι , που τελικα τους ματιασεΓια τους "αρχιτέκτονες της ελληνικής ασπίδας" που τους καλοκοιτάει η Ευρώπη για ευρωπαϊκό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά πλέον είναι εξαφανισμένοι, τι έχεις να πεις;
Οτι ευτυχως τα εφερε ετσι η τυχη και σε αυτην την δυσκολη περιοδο δεν ειχαμε υπουργο υγειας τον ΠολακηΓια τους "αρχιτέκτονες της ελληνικής ασπίδας" που τους καλοκοιτάει η Ευρώπη για ευρωπαϊκό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά πλέον είναι εξαφανισμένοι, τι έχεις να πεις;