Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.827
- Πόντοι
- 12.756
Δύσκολα εβριζες πάντως , αν θυμάμαι καλάΕισαι σιγουρος?
Δύσκολα εβριζες πάντως , αν θυμάμαι καλάΕισαι σιγουρος?
σου συστηθηκαν τα προηγουμενα και τα γνωριζεις? εδω δεν καταλαβαινεις ποια ειναι η τηλεφωνικη και ποια η πριζα της κεραιας.γιατι ξερω τα προηγουμενα και τι βαζει τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙ
ΜΑΛΑΚΑ θα βαλει καναλια και ΔΕΝ θα σκαψει τοιχους...θερμαντικο σωμα.γενικα σε ενα παλιο σπιτι περνας γραμμες για ac και πλυντηρια αν σε παιρνει και το ψυγειο αυτα που μας λεει ο αθηναιος σημαινει θα του σκαψει ολο το σπιτι. μετα θα ερθει ο ελαιοχρωματιστης και θα του πει 2 χιλιαρικα για τα μερεμετια.
σας τα εξηγαω ωραια αλλα δε νογατε,ο κορωνας αλλοιωνει πρωτα τους χαρακτηρες να ξετε!Εσύ δεν μίλαγες ετσι ....
ειναι και επιβλεπων μελετητης της κατασκευης.Στο τέλος θα βάλει υποθήκη το σπίτι για να πληρώσει το σπίτι και από δικό του θα καταντήσει σαν να έχει πάρει δάνειο ... Που είναι και μεγάλος και δεν θα εγκριθεί
Βιοτεχνία ρε μαλακά θα ανοίξεις ; Θα φαίνονται τα κανάλια μέσα στο σπίτι ; Σαν λυόμενο θα είναιΜΑΛΑΚΑ θα βαλει καναλια και ΔΕΝ θα σκαψει τοιχους...
Δεν εβρισα, εκανα μια αξιολογική κρίσηΔύσκολα εβριζες πάντως , αν θυμάμαι καλά
μαλακιες κανεις,να με συγχωρεις αλλα ειναι γυφτια.ΜΑΛΑΚΑ θα βαλει καναλια και ΔΕΝ θα σκαψει τοιχους...
Βιοτεχνία ρε μαλακά θα ανοίξεις ; Θα φαίνονται τα κανάλια μέσα στο σπίτι ; Σαν λυόμενο θα είναι
δεν μπορει να γινει αλλιως ρε συμαλακιες κανεις,να με συγχωρεις αλλα ειναι γυφτια.
Η Βενετία και το σπίτι του μαλακά θα έχουν κανάλιαμαλακιες κανεις,να με συγχωρεις αλλα ειναι γυφτια.
οταν θα πανε σε λοκνταουν θα ειναι ηδη πολυ αργα για το συστημα υγειας μιας και ως γνωστο ειμαστε κρουσματικα 2 βδομαδες πισω οποτε τριβω απο τωρα τα χερια μου με τα πονταρισματαΣυγγνωμη αλλα οποιος πιστευει οτι με 8000 κρουσματα αρχες Νοεμβρη δεν θα παμε σε λοκνταουν αρχες Δεκεμβρη το αργοτερο ειναι εκτος πραγματικοτητας....εκτος και αν νομιζετε οτι θα ζουμε σκηνες Ινδιας που πεθαιναν σωρηδον εξω απο τα νοσοκομεια και τους καιγανε.
Δε σε γάμησαν τελευταία και έχεις νευράκια μωρή κωλοτρυπίδα;Απλά είσαι ένας κομματικός αληταράς που συγκρίνεσαι πάντα με κάτι χειρότερο για να πείσεις ότι είσαι καλύτερος. Το να συγκρίνεσαι με χειρότερους είναι ανικανότητα, όχι ικανότητα.
Χαλαρωσε και εσυ με τους χαρακτηρισμους....Ανέφερα κάπου ότι ο Πολάκης θα τα πήγαινε καλύτερα; Αληταρά.
Ειναι διασκεδαστικο το γεγονος οτι το χαιρεσαι κιολας, λες και δεν σε αφορα, λες και δεν κινδυνευεις να βρεθεις με το ματσουκι στον οισοφαγο, αλλά τότε θα ειναι αργαοταν θα πανε σε λοκνταουν θα ειναι ηδη πολυ αργα για το συστημα υγειας μιας και ως γνωστο ειμαστε κρουσματικα 2 βδομαδες πισω οποτε τριβω απο τωρα τα χερια μου με τα πονταρισματα
Μια χαρά γίνεται και αλλιώς , λεφτά για το αλλιώς δεν έχεις , την αλήθεια να λες γαμιολη εδώ μέσαδεν μπορει να γινει αλλιως ρε συ
Φανταστικό ντεκόρ, γλιτώνεις και τα έξοδα ντεκορατέρ.ΜΑΛΑΚΑ θα βαλει καναλια και ΔΕΝ θα σκαψει τοιχους...
χα0χαχ0αοχ0αοχ0αοχ0αο0αοχ0αοχ0αοχ0αοχ0αοχ0αοχ0αοχαΑ, επι τη ευκαιρια, να παρεμβω επ' αυτου.
Αν γινει γενικο λοκνταουν εστω και για δυο εβδομαδες, εγω αποσυρω την εμπιστοσυνη μου απο την κυβερνηση. Να ειμαστε ξηγημενοι.
Μην ασχολεισαι. Το παιδι ειναι εμμονικο μαζι μου, εχει και διαφορα ψυχολογικα, δεν πειραζειΧαλαρωσε και εσυ με τους χαρακτηρισμους....
Τελείωσε ο χρόνος σου στο λάπτοπ ;;; ΧαχαχαχαχχΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ