theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Σε λίγο χασοδίκη δε θάχεις μαντήλι να κλάψεις.Βουρκωσα
Σε λίγο χασοδίκη δε θάχεις μαντήλι να κλάψεις.Βουρκωσα
σπουδαζει τορναδορος σε ιεκ στο Κολωνοαχ ρε μουνια να μην ειναι εδω ο Λακης33 να σας παει πιπα-κωλο
Εσενα σε κατεστρεψε εκεινο το μπαναλεξ πρεπει να γινει λοκ νταουν,περυσι που δεν βγαιναμε εξω ηταν λουκουμι.
οκ , να σε γαμησει αυτη ?
περιμενουμε να δουμε...αν χρειαστει δεν θα τον ψηφισουμε τοσο απλαυπαρχουν ψηφοφοροι σαν τον αλεξ που ειναι εγκλωβισμενοι με την ολη κατασταση
το θεμα ειναι ποιον μελλων πρωθυπουργο θα βγαλουν απο την τωρινη κυβερνητικη παραταξη οποτε και οταν αναλαβει πρωτα ως αντιπολιτευση τα αποκαιδια της τωρινης κυβερνησης και αργοτερα ως πρωθυπουργος με το οποιο ποσοστο παρει
τα ποσοστα του 45 40 35 % δεν προκεται να τα ξαναδουμε για αρκετα χρονια με οτι εχει συμβει τα τελευταια χρονια στην πολιτικη σκηνη της χωρας
μεχρι στιγμης σωπανε διοτι αλλα τους ταξανε αλλα τους ετυχαν στην πορεια της τωρινης κυβερνησης
Ναι ο Ιανης με ενα Ν ηταν πολλυ σοβαρος Ειμαστε ολοι πολλυ περιφανοι γι αυτον,Ενας πραγματικος Ηγγετης με δυο ΓΒεβαιως εχω να κερδισω. Εχω να κερδισω οτι εχω μια σοβαρη κυβερνηση με στρατηγικη και σχεδιασμο. Εσεις μπορειτε να λετε οτι ειναι ολοι ιδιοι, ξαναφερτε λοιπον υπουργο τον Βαρουφακη να σας νοικοκυρεψει.
αποφευγω να απαντησω γιατι θα ξανα μπαναριστω.Εσενα σε κατεστρεψε εκεινο το μπαν
Πιερρακακηςυπαρχουν ψηφοφοροι σαν τον αλεξ που ειναι εγκλωβισμενοι με την ολη κατασταση
το θεμα ειναι ποιον μελλων πρωθυπουργο θα βγαλουν απο την τωρινη κυβερνητικη παραταξη οποτε και οταν αναλαβει πρωτα ως αντιπολιτευση τα αποκαιδια της τωρινης κυβερνησης και αργοτερα ως πρωθυπουργος με το οποιο ποσοστο παρει
τα ποσοστα του 45 40 35 % δεν προκεται να τα ξαναδουμε για αρκετα χρονια με οτι εχει συμβει τα τελευταια χρονια στην πολιτικη σκηνη της χωρας
μεχρι στιγμης σωπανε διοτι αλλα τους ταξανε αλλα τους ετυχαν στην πορεια της τωρινης κυβερνησης
Σιγά μη μας πάει και τελεκοντρόλ-μανικετόκουμποαχ ρε μουνια να μην ειναι εδω ο Λακης33 να σας παει πιπα-κωλο
Καλα, αλλαξε πλευρο τωραυπαρχουν ψηφοφοροι σαν τον αλεξ που ειναι εγκλωβισμενοι με την ολη κατασταση
θα το πουλησει και το Μαξιμου , ετσι ακουγεται στην πιατσαΚαλα, αλλαξε πλευρο τωρα
Θα βλεπεις Κουλη πολλα χρονια ακομη στο Μαξιμου
ρε ΧΑΖΟΧΑΖΕ ησουν που ησουν απο τα ΠΟΛΛΑ ηλεκτροσοκ που εχεις αρπαξει στην δουλεια σου ηρθε και το μπαν και σου ΓΑΜΗΣΕ τον πιθηκισιο εγκεφαλο σουαποφευγω να απαντησω γιατι θα ξανα μπαναριστω.
Τι σε νοιαζει εσενα, μπας και μπορεις να το αγορασεις?θα το πουλησει και το Μαξιμου , ετσι ακουγεται στην πιατσα
φιλος μας ειναι γαμιολη , προσεξε πως μιλάςρε ΧΑΖΟΧΑΖΕ ησουν που ησουν απο τα ΠΟΛΛΑ ηλεκτροσοκ που εχεις αρπαξει στην δουλεια σου ηρθε και το μπαν και σου ΓΑΜΗΣΕ τον πιθηκισιο εγκεφαλο σου
ξεφευγει και προσπαθω να του ρισεταρω τον εγκεφαλο ρεφιλος μας ειναι γαμιολη , προσεξε πως μιλάς
Πουτσα μου , εχω στην Στησιχόρου , θα ανεβει σε αξίαΤι σε νοιαζει εσενα, μπας και μπορεις να το αγορασεις?
τελικα ποσα θα δωκεις για το σπιτακι?ρε ΧΑΖΟΧΑΖΕ ησουν που ησουν απο τα ΠΟΛΛΑ ηλεκτροσοκ που εχεις αρπαξει στην δουλεια σου ηρθε και το μπαν και σου ΓΑΜΗΣΕ τον πιθηκισιο εγκεφαλο σου
ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΧΑΜΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥρε ΧΑΖΟΧΑΖΕ ησουν που ησουν απο τα ΠΟΛΛΑ ηλεκτροσοκ που εχεις αρπαξει στην δουλεια σου ηρθε και το μπαν και σου ΓΑΜΗΣΕ τον πιθηκισιο εγκεφαλο σου