Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.573
- Πόντοι
- 12.756
ξερεις πως ειναι το ακυρο ?προσωπικα θα ριξω ακυρο
ξερεις πως ειναι το ακυρο ?προσωπικα θα ριξω ακυρο
Γνωστό αυτό, άλλα νέα?εχω προβλημα.
τι λοκνταουν ρε τυπε??σιγα μην κλεισει ολη η αγορα για τα ψεκια....Γαμησι θελουν ρε φιλε...Δυτικο Ιραν ειμαστε μιλαμε οι ανθρωποι ειναι 1000 χρονια πισω,Αν δεν υπηρχαν τα εμβολια οποιος εφτανε 60 χρονων θα θεωρειτω υπεργυρος πλεον ο 75 αρης με ενα χαπακι γαμαει σαν σκυλος,Ποσες αρρωστιες εχουν εξαλειφθει και καθομαστε και σπαταλαμε χρονο και φαια ουσια για να μιλαμε και να δινουμε βημα σε καθε ανυπαρκτο καθυστερημενο που τρεφετε απο μια διχως νοημα αντιπαραθεση..Εγω πλεον οποιον βλεπω ανοιχτα να δηλωνει κατα των εμβολιων ειναι εκ προοιμιου καθυστερημενος πρεπει να κανει μεγαλη προσπαθεια για να μου αποδειξει το αντιθετοΤους γαμησες κανονικοτατα.
Αποδεικνυεται οτι χρειαζομασταν απλως ενα 10% παραπανω εμβολιασμους για να ειμαστε μια χαρα τωρα.
Και συζηταμε για λοκνταουν εξαιτιας των ανεμβολιαστων.
Οχι γαμω την αγανακτηση μου, κανενα λοκνταουν. Γαμηστε τους.
Βεβαιως εχω να κερδισω. Εχω να κερδισω οτι εχω μια σοβαρη κυβερνηση με στρατηγικη και σχεδιασμο. Εσεις μπορειτε να λετε οτι ειναι ολοι ιδιοι, ξαναφερτε λοιπον υπουργο τον Βαρουφακη να σας νοικοκυρεψει.Ρε Άλεξ σου μιλάω εντελώς φιλικά, έχεις να κερδίσεις κάτι από την ΝΔ; Όχι μόνο εσύ, όλοι όσοι είναι φανατικοί με αυτό, αν πληρώνεστε πάω πάσο, εάν απλά υποστηρίζεται κάτι τόσο σάπιο και διεφθαρμένο χωρίς να κερδίζεται κάτι απλά μην το κάνετε.
Δεν υπάρχει φανατισμός στα κόμματα, δεν είναι ομάδες, είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Ένα κόμμα το υποστηρίζουμε μέχρι να κάνει την πρώτη μαλακία, μετά πάμε στο επόμενο.
dpg.προσωπικα θα ριξω ακυρο
να πα να γαμηθει και ο κοκακιας
μονταρα ενα πινακα που ο αθηναιος δεν θα τον δει ουτε στον υπνο του.Γνωστό αυτό, άλλα νέα?
Ο απόπατος της κοινωνίας είστε, σκουπίδι, ζώον, υπάνθρωπε, βόδι, γαιδούρι, πολάκη, τσίπραΝαι μπαίνει το 40% και ακουει εμενα και τα λοιπα μελη που ειναστε κατα των εμβολιων.
Μερος της κοινωνιας ειμαστε
θα παει με αυτονθα αρχισεις αντιπολιτευση εκ των εσω αμμα παμε σε λοκντουν?
θα ψηφισεις δενδια?
Τι γελας ρε ηλιθιε?Λιγων εννοεις το 40%
Χαχαχαχααχχα
Λες να κάθεται δυο μέρες στην κάλπη ψάχνοντας το ψηφοδέλτιο που γράφει "ΑΚΥΡΟΝ";ξερεις πως ειναι το ακυρο ?
Τι λες ρε μεγαλε, σοβαρα?Ένα κόμμα το υποστηρίζουμε μέχρι να κάνει την πρώτη μαλακία, μετά πάμε στο επόμενο.
Τα σκουπιδια της κοινωνιας εννοειςΝαι μπαίνει το 40% και ακουει εμενα και τα λοιπα μελη που ειναστε κατα των εμβολιων.
Μερος της κοινωνιας ειμαστε
τυποι παρασιτα σαν τον βανταμα,θρησκοληπτοι,επιπεδιστες,ψεκες θελουν να μας ριξουν στα βραχια...γαμω τον Μητσοτακη και ολη την νεα Δημοκρατια αν πεσει στην παγιδα και δεν τους γαμησει και κανει καραντιναΤι γελας ρε ηλιθιε?
Και δε φοβάσαι μην ενωθούμε με τους περιθωριακούς τους μετανάστες, τους άστεγους. τους ταπεινούς και καταφρονεμένους, τους Ρομά, τους πικραμμένους, τους άστεγους, τους άνεργους και γίνει πραγματικά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.Δεν ειρωνευομαι καθολου...Δεν θελει ημιμετρα δεν θα αφηνουμε καθε καθυστερημενο αοκνο οπαδο της Θεσαλλονικας Δημοσιογραφου και καθε απιθανου τυχαρπαστου τυπου να αποσταθεροποιουν την κατασταση,,,Οι μερες σας αοκνοι καθυστερημενοι ηλιθιοι ψεκες τελειωσανε...Πουτσα παντου φραπε απο το περιπτερο απολυση απο τη δουλεια εξωση απο το σπιτι να γεμισει επιτελους Ελληνες το κεντρο της Αθηνας που οι περισσοτεροι απο σας το χετε και παραπονο ....
Συμφωνουμε απολυτα. Ειναι θεμα αρχης. Κανενα λοκνταουν και γαμησι στα ψεκιατυποι παρασιτα σαν βανταμα,θρησκοληπτοι,επιπεδιστες,ψεκες θελουν να μας ριξουν στα βραχια...γαμω τον Μητσοτακη και ολη την νεα Δημοκρατια αν πεσει στην παγιδα δεν τους γαμησει και κανει καραντινα
ενα χρονο να παίζεις το τσουτσουνι σου ,Μισθωτε της κάκιας ωρας πηγαινε ρε να ταΐσεις τα γατιά και ασε της σοβαρές κουβέντεςενα χρονο χρειαζομαι ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕ μπογιατζη
να σε ρωτησω , Μαρεβα γαμούσες ?τυποι παρασιτα σαν τον βανταμα,θρησκοληπτοι,επιπεδιστες,ψεκες θελουν να μας ριξουν στα βραχια...γαμω τον Μητσοτακη και ολη την νεα Δημοκρατια αν πεσει στην παγιδα και δεν τους γαμησει και κανει καραντινα
ΒουρκωσαΚαι δε φοβάσαι μην ενωθούμε με τους περιθωριακούς τους μετανάστες, τους άστεγους. τους ταπεινούς και καταφρονεμένους, τους Ρομά, τους πικραμμένους, τους άστεγους, τους άνεργους και γίνει πραγματικά η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.
οχινα σε ρωτησω , Μαρεβα γαμούσες ?