ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.878
- Πόντοι
- 216
αλλιώς ο Τσώνης θα μαζεύει και θα ανεβάζει ΟΛΕΣ τις βεβαιώσεις αρνητικών τεστ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για τιμωρίανα μπαναριστουν οι ΜΗ εμβολιασμενοι...κοβιντ φρη το αγαπημενο σαι μας
αλλιώς ο Τσώνης θα μαζεύει και θα ανεβάζει ΟΛΕΣ τις βεβαιώσεις αρνητικών τεστ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για τιμωρίανα μπαναριστουν οι ΜΗ εμβολιασμενοι...κοβιντ φρη το αγαπημενο σαι μας
τζοννυς λειπει απο το σαιαλλιώς ο Τσώνης θα μαζεύει και θα ανεβάζει ΟΛΕΣ τις βεβαιώσεις αρνητικών τεστ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για τιμωρία
παλιατσος μου εχεις γινει τυπε!Εφιάλτης σου έχω γίνει ρε αιγογάμη.
οταν βγηκε ο ιος, απο τους πρωτους ειπα να πανε οι ευπαθεις να κανουν το εμβολιο και οι υπολοιποι να ζησουμε κανονικα...ναι, ξέρω. Αφού έχουν αποδειχτεί ΠΑΠΑΤΖΕΣ όλες οι προβλέψεις σας, βρήκες καινούριο παραμύθι, το οποίο δεν μπορεί να αποδειχτεί. Στην αρχή δεν υπήρχε καν ο Ιός, στη συνέχεια υπήρξε μεν, αλλά ήταν απλή γρίπη, όταν άρχισαν να σωρεύονται τα πτώματα πέθαιναν από άλλες αιτίες, και οι Γιατροί λέγανε ψέματα. Όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί θα αρχίζαμε να πεθαίνουμε μαζικά, κι επειδή ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΤΖΑ αποδείχτηκε, θα πεθάνουμε σε δεκαετίες. Το πιθανότερο είναι να έχω πεθάνει μέσα σε 20 χρόνια, ή και λιγότερο. Και οι δύο παππούδες μου πέθαναν από έμφραγμα στα 70 τους, κι ο πατέρας μου στα 60 του. Μάλλον το εμβόλιο θα έφταιγε
οχι τυπε αποφευγω, να κραταω τραπεζογραμματιο το οποιο μπορει να ειναι προσημειωμενο/σεσημασμενο...Κατσαπλια,υπαρχει η δυνατοτητα να μας γραψεις μνμ με κιτρινα και μωβ κατα παραγγελια?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ?οχι τυπε αποφευγω, να κραταω τραπεζογραμματιο το οποιο μπορει να ειναι προσημειωμενο/σεσημασμενο...
μπορεις ομως να απευθυνθεις σε μεγιστανες του σαη οπως ο σαββιδης η ο μπαρμπαjump
Εσυ το έκλεισες το μπουρδελο σου η ακόμα σκούζεις σαν αποτυχημένος?δηλαδη πες οτι ο μπαρμπαπηδουλας θελει να στειλει ενα "ιασο κοκλα" σε νιμου που του γυαλισε στο ινστα ,μπας και φυγει απο το παιδικο του δωματιο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ......
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ?
α για να γαμησει ο αλλος τυπε με τα δικα μου κακαλα?δηλαδη πες οτι ο μπαρμπαπηδουλας θελει να στειλει ενα "ιασο κοκλα" σε νιμου που του γυαλισε στο ινστα ,μπας και φυγει απο το παιδικο του δωματιο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ......
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ?
τον μηχανικό μου εχει το συνεργείο φυσικά,αλλα και το δεύτερο σενάριο ειναι αληθινόΛοιπόν, μιας και το έθεσες, θα παίξουμε ένα παιχνιδάκι τώρα... εαν σου χαλάσει το αυτοκίνητο, ποιόν θα εμπιστευτείς; Το μηχανικό, που έχει το συνεργείο, ή κάποιον στο ιντερνετ, που σου πιπιλάει το κεφάλι οτι τα συνεργεία θέλουν να σου πειράξουν το αμάξι, για να σε ελέγχουν;
Να παρει επισης d3-k2, zn, και se
εγω σου λέω πως εχει η κατάσταση ανάλογα με το παράδειγμα που έφερε ο αλλος ο τυπος τωρα τι διαβάζει κ καθένας για τα εμβόλια δε ξερω.Αλλα για το συγκεκριμένο που λες για τον μπιλ γκειτς ειναι σα να λες "ποιον να εμπιστευτεις τον μηχανικό η καποιον στο ιντερνετ που γράφει οτι οι μηχανικοι τοποθετούν κατα την εργασία και gps στο αμαξι σου να το βρουν και να στο κλέψουν"Ενώ ότι ο Μπιλ Γκέιτς θα σου βάλει τσιπάκι μέσω του εμβολίου είναι.
πρώτα απολα δε γίνεται να μπει τσιπάκι μεσα στην ένεση του εμβολίου. πως θα μπει?Λες και δεν μπορούν ήδη να μας παρακολουθήσουν μέσω του κινητού μας όπου έχουμε όλα μας τα δεδομένα και το στίγμα μέσω του GPS. Το τσιπάκι μέσω του εμβολίου περιμένανε. Το οποίο αναρωτιέμαι πως θα λειτουργήσει μέσα στο αίμα με τι πηγή ενέργειας και χωρίς να βραχυκυκλώσει.
Ε πες πως είναι μικροσκοπικό με νανοτεχνολογία. Στο υγρό δε θα βραχυκυκλώσει; Από που παίρνει τροφοδοσία;πρώτα απολα δε γίνεται να μπει τσιπάκι μεσα στην ένεση του εμβολίου. πως θα μπει?
δε ξέρω..μαλακίεςΕ πες πως είναι μικροσκοπικό με νανοτεχνολογία. Στο υγρό δε θα βραχυκυκλώσει; Από που παίρνει τροφοδοσία;