Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.722
- Πόντοι
- 3.936
Αν ειναι τσιμπημένος το σωστο ειναι ψάκω ή ψακ πο το ψακωμένοςΣτο κλέβω το βίντεο να το στείλω στον κολλητό μου ψεκα
Αν ειναι τσιμπημένος το σωστο ειναι ψάκω ή ψακ πο το ψακωμένοςΣτο κλέβω το βίντεο να το στείλω στον κολλητό μου ψεκα
Δεν πάει έτσιΗ καλύτερη μέθοδος ειναι «μην μου κάνετε τίποτα, δεν θέλω διασωλήνωση!
Όταν πρόκειται για ψεκα, συμφωνω 100%!!!!! Να γίνεται παντα σεβαστή η επιθυμία του μέλλοντα μακαρίτη! Θα επεμβαίνουμε στην ζωη των ανθρώπων? Ε, οχι δα!!!!
Βλεπεις κάποια προσπάθεια για προσάρτηση συριζαυγιτων στην ΝΔ?Δεν πάει έτσι
Είμαστε ευαίσθητοι κ πρέπει να συνεχίζουμε τους τσιριζαιους κ χρυσαυγιτες να έρθουν στην αγκαλιά της ΝΔ
Ο δικός μου ούτε για πλάκα δεν εμβολιάζεταιΑν ειναι τσιμπημένος το σωστο ειναι ψάκω ή ψακ πο το ψακωμένος
ΕμεναΒλεπεις κάποια προσπάθεια για προσάρτηση συριζαυγιτων στην ΝΔ?
Nope, κανεις λάθος. Δεν νομίζωΟ δικός μου ούτε για πλάκα δεν εμβολιάζεται
Παίρνει βιταμίνες c κ γαμαει χρόνια μια gilf άρα πήρε αντισωματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμενα
Έχεις ψηφίσει ποτέ στη ζωή σου κανένα άλλο κόμμα εκτός από ΝΔ???Nope, κανεις λάθος. Δεν νομίζω
Ανάλογα πόσο καταπιεσμένος είναι ο καθένας. Τώρα δίνεται ευκαιρία να εκφράσει "νόμιμα" ότι έκρυβε μέσα του.Λίγο υπερβολικά τα λέτε τύποι...σιγά μην κόψουμε την καλημέρα στον καλύτερο μας φίλο ή τον αδερφό μας επειδή δε θέλει να εμβολιαστεί.
Οχι, εχω ρίξει άκυρο αρκετές φορές.Έχεις ψηφίσει ποτέ στη ζωή σου κανένα άλλο κόμμα εκτός από ΝΔ???
Η ισκεντερ νομίζω ειχε πει ότι ψήφισε Σημίτη καποτε
Aκυρο θα έριξες το 2009 σίγουρα κ το 1993Οχι, εχω ρίξει άκυρο αρκετές φορές.
Να παρει επισης d3-k2, zn, και seΟ δικός μου ούτε για πλάκα δεν
Παίρνει βιταμίνες c
Το ‘93 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Μητσοτακη, μαλακας εισαι? Το ‘09 άκυρο.Aκυρο θα έριξες το 2009 σίγουρα κ το 1993
Ρε Πέτρο εσύ είσαι τόσο καιρός;Να παρει επισης d3-k2, zn, και se
Εγώ τον μισούσα τον Μητσοτάκη τον μπαμπάΤο ‘93 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Μητσοτακη, μαλακας εισαι? Το ‘09 άκυρο.
Εδώ θα κάνεις likeΕγώ τον μισούσα τον Μητσοτάκη τον μπαμπά
Αλλά αποδείχτηκε στις μεταρρυθμίσεις που έλεγε τότε πολύ προφητικός
Τότε δύσκολα ως ο ελληνικός λαός να καταλαβαίνει τι σημαίνει ιδιωτικόπιιηση
Βέβαια οι ιδιωτικοποιήσεις στη βόρεια Ευρώπη υπάρχουν από το 1960 κ για αυτό έχουν τρένα συγκοινωνίες κ οργάνωση παντου
Δεν τα παρακολουθώ κι εγώ, πιο πολύ το πόσταρα για να ακούσω γνώμες.Δε ξέρω γιατί παρέθεσες ένα παλιό,
Οχι, δεν θα πάρεις like γιατι το καταλαβες εκ των υστέρων, όταν ηταν πολυ αργά.Εγώ τον μισούσα τον Μητσοτάκη τον μπαμπά
Αλλά αποδείχτηκε στις μεταρρυθμίσεις που έλεγε τότε πολύ προφητικός
Τότε δύσκολα ως ο ελληνικός λαός να καταλαβαίνει τι σημαίνει ιδιωτικόπιιηση
Βέβαια οι ιδιωτικοποιήσεις στη βόρεια Ευρώπη υπάρχουν από το 1960 κ για αυτό έχουν τρένα συγκοινωνίες κ οργάνωση παντου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ θα κάνεις like
Ας πάρω κ ένα like από εσένα επιτέλους να το κορνιζωσω
Δεν ψήφιζα το 1993Οχι, δεν θα πάρεις like γιατι το καταλαβες εκ των υστέρων, όταν ηταν πολυ αργά.
Και το ίδιο λάθος κανεις και τωρα. Δεν μαθαίνεις απο τα λάθη σου εσυ
Το λάθος δεν παραγράφεταιΔεν ψήφιζα το 1993
Ήμουν πολιτικός κρατούμενος από τη δεξια σαν κομμουνιστής τοτε
Άνθρωπο να είχα σκοτώσει σε είκοσι χρόνια παραγράφεται κ εγώ για μια χαμένη ψήφο υπέρ του Δρακουμέλ να καταδικαστω εις αεί,;;Το λάθος δεν παραγράφεται
Εγώ άμα έχω κάποιο πρόβλημα εδώ θα πάω:Λοιπόν, μιας και το έθεσες, θα παίξουμε ένα παιχνιδάκι τώρα... εαν σου χαλάσει το αυτοκίνητο, ποιόν θα εμπιστευτείς; Το μηχανικό, που έχει το συνεργείο, ή κάποιον στο ιντερνετ, που σου πιπιλάει το κεφάλι οτι τα συνεργεία θέλουν να σου πειράξουν το αμάξι, για να σε ελέγχουν;
Ναι, γιατι (α) μισούσες τον Μητσοτακη χωρις να ξερεις, απλα άκουγες τις πίπες που σου έλεγαν και (β) θυμάσαι τι έγινε μετά οταν δεν βγήκε ο Μητσοτάκης Μας ήρθε ο κοντός με τις ελιές!Άνθρωπο να είχα σκοτώσει σε είκοσι χρόνια παραγράφεται κ εγώ για μια χαμένη ψήφο υπέρ του Δρακουμέλ να καταδικαστω εις αεί,;;