sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.451
- Πόντοι
- 26.141
Ναι αλλά ήταν τροφαντη μπσμπατσικιαΤο ανεμβολιαστο μουνέτο να παει να βρει κανεναν αλλον
Δεν ενδιαφερομαστε για ψεκασμενες
Ναι αλλά ήταν τροφαντη μπσμπατσικιαΤο ανεμβολιαστο μουνέτο να παει να βρει κανεναν αλλον
Δεν ενδιαφερομαστε για ψεκασμενες
εχουμε και part 2 σε 20 μερεςδευτερα πρωι μαρουσι στον προμηθεα
υπανθρωπε φιλε μου στεναχωριεσαι για τους ψεκες που τα κακαρωνουν;αν υπεκυψε μεχρι και ο γλασκος στο μπολι, ειναι σκουρα τα πραγματα μυστες...
και προσεξε ολυμπιακος μεσω αστερααν υπεκυψε μεχρι και ο γλασκος στο μπολι, ειναι σκουρα τα πραγματα μυστες...
φυσικα τυπε, κλαιω με μαυρο δακρυ που ο αλλος υπεγραψε να μην διασωληνωθει...υπανθρωπε φιλε μου στεναχωριεσαι για τους ψεκες που τα κακαρωνουν;
φυσικα τυπε, κλαιω με μαυρο δακρυ που ο αλλος υπεγραψε να μην διασωληνωθει...
μετα τον λιβανο που εισαι τυπε?Έτοιμη η belvedere ετοιμάζεται να ανοίξει με τρία ανεμβολιαστα μωρά στο εξωτερικό
Κοβιντ free κλαμπ μόνο αμεμβολιαστοι
Όσο πιο μακριά από το κουλιστανμετα τον λιβανο που εισαι τυπε?
αφγανισταν ή σομαλια?
ξεκαθαρο κωλαδικο τυπε...Όσο πιο μακριά από το κουλισταν
Ετοιμαζω τους exocet του kman
Γιατι, ποιο κομμα ειναι κατα των εμβολιων?ολοι οι δικαστες που εχουν αντιθετοι αποχη απο τα "κονκλαβια των ειδικων γιατρων" σε καθε κρατος ειναι ψεκασμενοι
δημοκρατικα σκεφτεσαι παντα
κρατα την δηλωση σου σε περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση και σχηματιστει αλλη πλην μητσοτακικη
Φεύγουν τα exocetξεκαθαρο κωλαδικο τυπε...
θα φας καλα μπαγασα....
Παλιά όταν ήμουν πιτσιρικάς και πήγαινα στα νησιά για διακοπές, έπινα κοκτέιλς.Φεύγουν τα exocet
A ,,,aυτα είναι για την παρέα εδώ στο μπου κ στον @Μπαρμπαπήδουλας
Όμως μόνο blue coracao μπλε μπλε
κατσε να αλλαξει η τραπουλα και θα μαθουμε παρα πολλα για αυτα τα χρονια που βιωνουμεΓιατι, ποιο κομμα ειναι κατα των εμβολιων?
Τι εννοεις τύπε? Τι γνωριζεις? Δωσε μας τα φωτα σου. Τι πληροφοριες εχεις? απο πού? Γιατι μας στερεις την γνωση?κατσε να αλλαξει η τραπουλα και θα μαθουμε παρα πολλα για αυτα τα χρονια που βιωνουμε
Καλά πόσο είσαι βρε;;;;;;; Πάνω από 45 κ τα θυμάσαι;;;;;Παλιά όταν ήμουν πιτσιρικάς και πήγαινα στα νησιά για διακοπές, έπινα κοκτέιλς.
Θυμάμαι το Blue Hawaii, ένα από αυτά που έπινα. Ρούμι, βότκα και blue Curacao
Το blue lagoon δεν ειναι αυτο??Παλιά όταν ήμουν πιτσιρικάς και πήγαινα στα νησιά για διακοπές, έπινα κοκτέιλς.
Θυμάμαι το Blue Hawaii, ένα από αυτά που έπινα. Ρούμι, βότκα και blue Curacao
φερε ντεπονΤι εννοεις τύπε? Τι γνωριζεις? Δωσε μας τα φωτα σου. Τι πληροφοριες εχεις? απο πού? Γιατι μας στερεις την γνωση?