Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
οχι "ας"...δεν εξαρτάται απο σενα η απο μένα..πέρνεις όρκο οτι δε θα τους παρει η μπάλα ολους?
Όπως βλέπεις, παγκοσμίως όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι «τρώνε» πόρτα. Εσύ πως το βλέπεις.. θα δεχθεί κάποια κυβέρνηση να ξαναβάλει σε ρίσκο την οικονομία της για κάποιους που μιλάνε για τσιπάκια, παγκόσμιες κυβερνήσεις και εδώ σε εμάς που σηκώνουν έναν σταυρό και μιλάνε για αντίχριστους ή για τους ήρωες του 21?
Δεν το βλέπω…

Ήδη τα μηνύματα έρχονται….

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Οπως σου ειπα στα παπάρια μου για τον μαλακα οπως και για τον καθέναν εδω μέσα! Εγω κι αν μπαίνω εδω για την καυλα μου :) Οσο για το αλλο μέλος που το επιβεβαίωσε… μάλλον είσαι πολυ εύπιστος. Ρωτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη! :tooth:

Όσον φορά το 40%, σου εξήγησα οτι δεν ειναι 40. Ειναι περίπου 30. 1 στους 3 δηλαδή. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να το κάνουν ποτε, οποτε δεν ασχολούμαι με αυτους. Αυτοί ή θα κολλήσουν και θα το ξεπεράσουν ή θα πεθάνουν. Οτι θα κολλήσουν ειναι δεδομένο. Και κάπως ετσι θα τελειώσουμε με τον ιο. Μεχρι να τελειώσουμε όμως, αυτοί θα ειναι στην απέξω. Και σωστα.

Σε βουνό μενεις?
ε δεν μπαινεις για την καβλα σου μονο, μπαινεις για να μαθεις και πληροφοριες για μεταξουργειο και να λες ποσο πετυχημενος εισαι! και ειμαι αντικουμουνιστης και ψηφισα μητσοτακη για να μη λες ειμαι κλωνος....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Οπως σου ειπα στα παπάρια μου για τον μαλακα οπως και για τον καθέναν εδω μέσα! Εγω κι αν μπαίνω εδω για την καυλα μου :) Οσο για το αλλο μέλος που το επιβεβαίωσε… μάλλον είσαι πολυ εύπιστος. Ρωτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη! :tooth:

Όσον φορά το 40%, σου εξήγησα οτι δεν ειναι 40. Ειναι περίπου 30. 1 στους 3 δηλαδή. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να το κάνουν ποτε, οποτε δεν ασχολούμαι με αυτους. Αυτοί ή θα κολλήσουν και θα το ξεπεράσουν ή θα πεθάνουν. Οτι θα κολλήσουν ειναι δεδομένο. Και κάπως ετσι θα τελειώσουμε με τον ιο. Μεχρι να τελειώσουμε όμως, αυτοί θα ειναι στην απέξω. Και σωστα.

Σε βουνό μενεις?
Στις φαβέλες rochiña

Ο μπαμπάς μου ο ψεύτης κ το τρολ. Ο γκουσταιτις διαχειρίζονται 15 liar jet με λιζιγκ για εκμισθώσεις εκτός ΕΕ με μετοχές σαν πιλότοι στον όμιλο σσ κάθε αεροπλάνο έχει όμως διαφορετικό αφμ για ευνόητους λόγους
Σσ νοικιάζουν κ σε κυβερνήσεις που αδυνατούν να έχουν αγορασμενο πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Aπλως σε τρολαρε με τη φωτό με τα πακια ΧΑ χα

Δυστυχώς έχασα στοίχημα οπότε άστο..............

Στο θέμα μας τωρα
Αν ο αδερφός σου ή φίλος σου είναι ανεμβολιαστους κ θέλετε να πάτε για ποτό ,τότε τι θα κάνεις;;; Αναγκαστικά θα κάτσεις κ εσύ εξω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Ήδη τα μηνύματα έρχονται….
εχεις μηνυμα απο τον μπιλ γκεϊτς μολις
πιξομουτζα.jpg

:2funny::2funny::2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ε δεν μπαινεις για την καβλα σου μονο, μπαινεις για να μαθεις και πληροφοριες για μεταξουργειο και να λες ποσο πετυχημενος εισαι! και ειμαι αντικουμουνιστης και ψηφισα μητσοτακη για να μη λες ειμαι κλωνος....
Στ' αρχίδια μου ποιος είσαι και τι ψήφισες. Και αυτό που λέω, το στ΄ αρχίδια μου δηλαδή, το εννοώ 100% μιας και δεν ασχολήθηκα με εσένα. Πρώτη φορά σε βλέπω, μάλλον πας να υποστηρίξεις κι εσύ κάποιο σκουπιδαριό από εδώ μέσα που... μάντεψε.... κι αυτό μου την έπεσε κι έφαγε καραμούζα!!!! :tooth:

Άρα, μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι πραγματικά στ' αρχίδια του και ποιος κωλοτρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Από την άλλη μεριά, σίγουρα από σένα τι πληροφορίες να πάρω για μπουρδέλα... σε τέσσερις (4) κριτικές που έχεις ανεβάσει τα τελευταία 4μιση χρόνια? Από τις οποίες στις 2 έχεις φάει φώλα και έκλαιγες το 20άρικο? :)

Α, sorry ναι, ξεχασα... κι εσύ γαμάς κάθε μέρα όπως οι υπόλοιποι.... αλλά δεν ανεβάζεις όμως. ΟΚ, πάντα μου διαφεύγει αυτό!!! :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

περιμενουμε απαντηση απο barock
Ντάξει…. έβαλες έναν δικαστή που «ζητάει» να δικαστούν οι υπεύθυνοι ….

Για ρίξε μια ματιά σε άλλους δικαστές οι οποίοι έβγαλαν απόφαση, τελεσίδικη και όχι απλά ζητούν……

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Στ' αρχίδια μου ποιος είσαι και τι ψήφισες. Και αυτό που λέω, το στ΄ αρχίδια μου δηλαδή, το εννοώ 100% μιας και δεν ασχολήθηκα με εσένα. Πρώτη φορά σε βλέπω, μάλλον πας να υποστηρίξεις κι εσύ κάποιο σκουπιδαριό από εδώ μέσα που... μάντεψε.... κι αυτό μου την έπεσε κι έφαγε καραμούζα!!!! :tooth:

Άρα, μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι πραγματικά στ' αρχίδια του και ποιος κωλοτρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Από την άλλη μεριά, σίγουρα από σένα τι πληροφορίες να πάρω για μπουρδέλα... σε τέσσερις (4) κριτικές που έχεις ανεβάσει τα τελευταία 4μιση χρόνια? Από τις οποίες στις 2 έχεις φάει φώλα και έκλαιγες το 20άρικο? :)

Α, sorry ναι, ξεχασα... κι εσύ γαμάς κάθε μέρα όπως οι υπόλοιποι.... αλλά δεν ανεβάζεις όμως. ΟΚ, πάντα μου διαφεύγει αυτό!!! :)
τουλαχιστον δινω 20ρικο οχι 10αρικο σαν και εσενα. τωρα το οτι δεν ασχολουμαι ολη μερα με το μπου οτι μου το προσαπτεις σαν αρνητικο δειχνει την ποιοτητα σου. εσυ δεν εισαι καθολου στα αρχιδια μου γιατι με κανεις να γελαω. συνεχισε ετσι. μαζευε 60 λεπτα απο νδ να πας μεταξουργειο:wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Στις φαβέλες rochiña

Ο μπαμπάς μου ο ψεύτης κ το τρολ. Ο γκουσταιτις διαχειρίζονται 15 liar jet με λιζιγκ για εκμισθώσεις εκτός ΕΕ με μετοχές σαν πιλότοι στον όμιλο σσ κάθε αεροπλάνο έχει όμως διαφορετικό αφμ για ευνόητους λόγους
Σσ νοικιάζουν κ σε κυβερνήσεις που αδυνατούν να έχουν αγορασμενο πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Aπλως σε τρολαρε με τη φωτό με τα πακια ΧΑ χα

Δυστυχώς έχασα στοίχημα οπότε άστο..............
Στα παπάρια μου :)

Και κατά δεύτερον... πως είσαι σίγουρος ότι θα πίστευα και εσένα??

Κάνεις λάθος! :wink:

Στο θέμα μας τωρα
Αν ο αδερφός σου ή φίλος σου είναι ανεμβολιαστους κ θέλετε να πάτε για ποτό ,τότε τι θα κάνεις;;; Αναγκαστικά θα κάτσεις κ εσύ εξω
O αδερφός μου είναι εμβολιασμένος, το ίδιο και όλοι οι φίλοι μου που κάνουμε παρέα και βγαίνουμε. Βασικά, ένα προσφιλές πρόσωπο έχω που είναι ανεμβολίαστος (τον ξάδερφό μου), με τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Βρισκόμαστε βέβαια ακόμα και πάμε για κανένα καφέ τώρα που ακόμα κρατάει ο καιρός, αλλά στο σπίτι του π.χ. δεν πάω. Ούτε τον καλώ στο δικό μου. Κι αυτό το ξέρει και το ξέρω.

Είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Άδωνις: Όχι ρε φίλε, δεν θα κλειστώ μέσα για τον ξάδερφό μου. Αν δεν μπορεί να μπει μέσα σε μαγαζί, τότε θα πηγαίνουμε σε ανοιχτά όταν δεν βρέχει! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
τουλαχιστον δινω 20ρικο οχι 10αρικο σαν και εσενα. τωρα το οτι δεν ασχολουμαι ολη μερα με το μπου οτι μου το προσαπτεις σαν αρνητικο δειχνει την ποιοτητα σου. εσυ δεν εισαι καθολου στα αρχιδια μου γιατι με κανεις να γελαω. συνεχισε ετσι. μαζευε 60 λεπτα απο νδ να πας μεταξουργειο:wink:
Καλά δες πόσα 20άρικα έχω δώσει εγώ και πόσα εσύ. Κι εκεί πάλι πούτσα τρως. :)

Oύτε μια τρίχα από το δεξί μου (μιας κι είσαι δεξιός) αρχιδι :)

Κάτσε με τον μαλάκα τον φίλο σου να τα πείτε :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86

Καλά δες πόσα 20άρικα έχω δώσει εγώ και πόσα εσύ. Κι εκεί πάλι πούτσα τρως. :)

Oύτε μια τρίχα από το δεξί μου (μιας κι είσαι δεξιός) αρχιδι :)

Κάτσε με τον μαλάκα τον φίλο σου να τα πείτε :tooth:
δεν εχω μιλησει ποτε με ατομο απο μπου οποτε δεν θα τα πω με καποιον φιλο μου. προφανως εχεις δωσει πολλα 20αρικα γιατι γαμας μονο τη παλαμη σου. ειδικα αν σκεφτουμε οτι πας μεταξουργειο και το 20αρι σου αγοραζει 2 γαμησια.:grin: πηγαινε παρα περα μπαρμπα που εισαι 50 χρονων και ουτε η γυναικα σου δεν σε αντεχε και καθεσαι και γραφεις στο μουρδελα. στοκε. για τα εμβολια σωστα τα λες αλλα λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει. το ποιος ειναι τριχα απο αρχιδια ποιανου φαινεται απο το ποιος εχει αναγκη τα 60 λεπτα της νδ. μαλλον εχεις εθιστει στα κατουρα πακιστανων και δεν μπορεις να κανεις αλλη δουλεια....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Στα παπάρια μου :)

Και κατά δεύτερον... πως είσαι σίγουρος ότι θα πίστευα και εσένα??

Κάνεις λάθος! :wink:

O αδερφός μου είναι εμβολιασμένος, το ίδιο και όλοι οι φίλοι μου που κάνουμε παρέα και βγαίνουμε. Βασικά, ένα προσφιλές πρόσωπο έχω που είναι ανεμβολίαστος (τον ξάδερφό μου), με τον οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Βρισκόμαστε βέβαια ακόμα και πάμε για κανένα καφέ τώρα που ακόμα κρατάει ο καιρός, αλλά στο σπίτι του π.χ. δεν πάω. Ούτε τον καλώ στο δικό μου. Κι αυτό το ξέρει και το ξέρω.

Είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Άδωνις: Όχι ρε φίλε, δεν θα κλειστώ μέσα για τον ξάδερφό μου. Αν δεν μπορεί να μπει μέσα σε μαγαζί, τότε θα πηγαίνουμε σε ανοιχτά όταν δεν βρέχει! :)
Μια κατηγορία μόνο σου είσαι....

Πώς είσαι σίγουρος ότι πιστεύω ότι βγαίνεις για καφέ με τον ξάδερφό σου;!!:confused:

Κάνεις λαθος :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
δεν εχω μιλησει ποτε με ατομο απο μπου οποτε δεν θα τα πω με καποιον φιλο μου.
Στ' αρχίδια μου :)

προφανως εχεις δωσει πολλα 20αρικα γιατι γαμας μονο τη παλαμη σου.
Φαντάσου εσύ με 4 κριτικές. Μόλις είδα ότι και στην 3η έφαγες φώλα! Καλό το μουνί-ψαρίλα?
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΡΣΕ ρε μαλακομπούκωμα!!!! :tooth:

ειδικα αν σκεφτουμε οτι πας μεταξουργειο και το 20αρι σου αγοραζει 2 γαμησια.:grin: πηγαινε παρα περα μπαρμπα που εισαι 50 χρονων και ουτε η γυναικα σου δεν σε αντεχε και καθεσαι και γραφεις στο μουρδελα. στοκε.
Δεν τα ξέρεις καλά, ούτε ηλικίες, ούτε καταστάσεις. Δεν πειράζει, βραδύστροφος μαλάκας είσαι, δεν περίμενα κάτι άλλο από βραδύστροφο μαλάκα :)

για τα εμβολια σωστα τα λες αλλα λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει.
Στ' αρχίδια μου η γνώμη σου και για αυτό. Απορώ γιατί το είπες! Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου τι λένε ΝΔημοκράτες που είναι βραδύστροφοι μαλάκες :)

το ποιος ειναι τριχα απο αρχιδια ποιανου φαινεται απο το ποιος εχει αναγκη τα 60 λεπτα της νδ. μαλλον εχεις εθιστει στα κατουρα πακιστανων και δεν μπορεις να κανεις αλλη δουλεια....
Παίρνω πολύ παραπάνω, ρώτα εδώ τα σούργελα να σου πούνε. Δεν είμαστε το ίδιο! :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Πώς είσαι σίγουρος ότι πιστεύω ότι βγαίνεις για καφέ με τον ξάδερφό σου;!!:confused:

Εννοούσα ότι κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι πιστεύω αυτά που λες. Εσύ πιστεύεις όλα όσα λένε οι άλλοι? Πολύ εύπιστος είσαι τότε :)

Φυσικά και βγαίνω με τον ξάδερφό μου, λες να μην το ξέρω? :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141

Επόμενη απάντηση

Στα παπαριά μου τι πιστεύεις sex volcano

Στα αρχιδια μου τι πιστεύεις sex volcano

Δε σε ρώτησα αν με πιστεύεις sex volcano
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επόμενη απάντηση

Στα παπαριά μου τι πιστεύεις sex volcano

Στα αρχιδια μου τι πιστεύεις sex volcano

Δε σε ρώτησα αν με πιστεύεις sex volcano
Έχασα
Ήσουν πιο μαλακός στην απάντηση σου οπότε ζήτω συγγνώμη

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
δεν εχω μιλησει ποτε με ατομο απο μπου οποτε δεν θα τα πω με καποιον φιλο μου. προφανως εχεις δωσει πολλα 20αρικα γιατι γαμας μονο τη παλαμη σου. ειδικα αν σκεφτουμε οτι πας μεταξουργειο και το 20αρι σου αγοραζει 2 γαμησια.:grin: πηγαινε παρα περα μπαρμπα που εισαι 50 χρονων και ουτε η γυναικα σου δεν σε αντεχε και καθεσαι και γραφεις στο μουρδελα. στοκε. για τα εμβολια σωστα τα λες αλλα λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει. το ποιος ειναι τριχα απο αρχιδια ποιανου φαινεται απο το ποιος εχει αναγκη τα 60 λεπτα της νδ.

Στ' αρχίδια μου :)

Φαντάσου εσύ με 4 κριτικές. Μόλις είδα ότι και στην 3η έφαγες φώλα! Καλό το μουνί-ψαρίλα?
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΡΣΕ ρε μαλακομπούκωμα!!!! :tooth:

Δεν τα ξέρεις καλά, ούτε ηλικίες, ούτε καταστάσεις. Δεν πειράζει, βραδύστροφος μαλάκας είσαι, δεν περίμενα κάτι άλλο από βραδύστροφο μαλάκα :)

Στ' αρχίδια μου η γνώμη σου και για αυτό. Απορώ γιατί το είπες! Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου τι λένε ΝΔημοκράτες που είναι βραδύστροφοι μαλάκες :)

Παίρνω πολύ παραπάνω, ρώτα εδώ τα σούργελα να σου πούνε. Δεν είμαστε το ίδιο! :wink:
προφανως δεν ειμαστε το ιδιο σιχαμα. εγω δεν γλειφω πουτανες ουτε τις φιλαω. εγω δεν ημουν χαζος να με παρατησει γυναικα μου ουτε πηδαω μεταξι. αφου στα αρχιδια σου γιατι καθεσαι και απαντας? το οτι εφαγα φολα δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει επιχειρημα για κατι.......
τεσπα δεν ξαναασχολουμαι νομιζω το οτι πας μεταξουργειο και γλειφεις κωλους τα λεει ολα για σενα. λογικα δε θα τρως και φολες γιατι θα δινεις και 50 λεπτα τιπ στην πουτανα. σου ευχομαι να τα πας ενα εκατομυριο τα ποστ στο μπου γιατι ως γνωστον εισαι πολυ πετυχημενος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
προφανως δεν ειμαστε το ιδιο σκουλικι. εγω δεν ημουν χαζος να με παρατησει γυναικα μου ουτε πηδαω μεταξι. αφου στα αρχιδια σου γιατι καθεσαι και απαντας? το οτι εφαγα φολα δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει επιχειρημα για κατι.......
3 στα 4 φώλα! Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ μαλακισμένο, karma is a bitch! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τεσπα δεν ξαναασχολουμαι νομιζω το οτι πας μεταξουργειο τα λεει ολα για σενα. λογικα δε θα τρως και φολες γιατι θα δινεις και 50 λεπτα τιπ στην πουτανα. σου ευχομαι να τα πας ενα εκατομυριο τα ποστ στο μπου γιατι ως γνωστον εισαι πολυ πετυχημενος.
Ξέρείς πόσοι το έχουν πει αυτό? Θα σε δω σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρος. Όταν θα έχεις σκουπίσει τα πρώτα, έλα για τα δεύτερα! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom