Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Όπως βλέπεις, παγκοσμίως όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι «τρώνε» πόρτα. Εσύ πως το βλέπεις.. θα δεχθεί κάποια κυβέρνηση να ξαναβάλει σε ρίσκο την οικονομία της για κάποιους που μιλάνε για τσιπάκια, παγκόσμιες κυβερνήσεις και εδώ σε εμάς που σηκώνουν έναν σταυρό και μιλάνε για αντίχριστους ή για τους ήρωες του 21?
Δεν το βλέπω…

Ήδη τα μηνύματα έρχονται….
Aπο τη στιγμή που πέταξε τη περιβόητη ατακα ο μπουμπούκος οτι εχουν ευθύνη οι εμβολιασμένοι για τους ανεμβολάστους επειδη "δε βάζουν ενα χεράκι για να τους πείσουν' τοτε ναι τύπε τους εχω ικανους για ολα :2funny:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
προφανως δεν ειμαστε το ιδιο σκουλικι. εγω δεν ημουν χαζος να με παρατησει γυναικα μου ουτε πηδαω μεταξι. αφου στα αρχιδια σου γιατι καθεσαι και απαντας? το οτι εφαγα φολα δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει επιχειρημα για κατι.......
τεσπα δεν ξαναασχολουμαι νομιζω το οτι πας μεταξουργειο τα λεει ολα για σενα. λογικα δε θα τρως και φολες γιατι θα δινεις και 50 λεπτα τιπ στην πουτανα. σου ευχομαι να τα πας ενα εκατομυριο τα ποστ στο μπου γιατι ως γνωστον εισαι πολυ πετυχημενος.

3 στα 4 φώλα! Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ μαλακισμένο, karma is a bitch! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ξέρείς πόσοι το έχουν πει αυτό? Θα σε δω σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρος. Όταν θα έχεις σκουπίσει τα πρώτα, έλα για τα δεύτερα! :)
δεν βγαζουν καν νοημα αυτα που λες μαλλον εχεις μεθυσει απο κατουρα πουτανας μεταξουργειου. οπως σου ειπα δεν συχναζω μεταξουργειο οποτε δεν νομιζω να με δεις. δεν ξαναασχολουμαι γιατι δεν εχω χρονο να γραφω ολη μερα μπου. αρκετα μην περιμενεις αλλη απαντηση. ο καθενας βγαζει συμπερασματα του οπως εκανε η γυναικα σου:2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Βρε για το αλο τρολ άστο σου είπα ισχύει κ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε

Έστειλε βίντεο.......... Κ τραγουδούσε στο πιλοτήριο----- γαμιεσαι Μητσοτάκη :cry: :cry:

Εγώ του είπα να το πει ΧΑ ΧΑ

Τσπ
Δεν γίνεται να κάμεις όμως πέρα φίλους ξαδέρφια συγγενείς επειδή δεν εμβολιαστηκο κ δεν μπορούν να καθίσουν μαζί σου σε εσωτερικό χώρο

Είμαι ακραίο
Δλδ αν έχεις αδερφό κομμουνιστή κ συριζαιο δεν θα του μιλούσες μόνο κ μόνο για τα πολιτικά του πιστεύω;;;:think: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
δεν βγαζουν καν νοημα αυτα που λες μαλλον εχεις μεθυσει απο κατουρα πουτανας μεταξουργειου. οπως σου ειπα δεν συχναζω μεταξουργειο οποτε δεν νομιζω να με δεις. δεν ξαναασχολουμαι γιατι δεν εχω χρονο να γραφω ολη μερα μπου. αρκετα μην περιμενεις αλλη απαντηση. ο καθενας βγαζει συμπερασματα του οπως εκανε η γυναικα σου:2funny:
Nα είδες? Ασχολήθηκες ΗΔΗ και δεν πέρασαν ούτε 3 λεπτά!

ΟΡΣΕ ρε καραγκιοζομαλάκα της πούτσας!!!!

laugh.gif

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Βρε για το αλο τρολ άστο σου είπα ισχύει κ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε

Έστειλε βίντεο.......... Κ τραγουδούσε στο πιλοτήριο----- γαμιεσαι Μητσοτάκη :cry: :cry:

Εγώ του είπα να το πει ΧΑ ΧΑ
Συ είπας :)

Τσπ
Δεν γίνεται να κάμεις όμως πέρα φίλους ξαδέρφια συγγενείς επειδή δεν εμβολιαστηκο κ δεν μπορούν να καθίσουν μαζί σου σε εσωτερικό χώρο
Μα σου είπα. Ενας είναι. Οι άλλοι είναι όλοι μια χαρά εμβολιασμένοι.

Μια χαρά μπορώ, αυτός δεν μπορεί γιατί τρώει πόρτες και από άλλους από ότι ακούω!

Είμαι ακραίο
Δλδ αν έχεις αδερφό κομμουνιστή κ συριζαιο δεν θα του μιλούσες μόνο κ μόνο για τα πολιτικά του πιστεύω;;;:think: :confused:
Δεν έχει να κάνει κάτι αυτό. Εδώ βλεπεις τον μαλάκα παραπάνω που είναι ΝΔ τον στολίζω κανονικότατα :) Ο μαλάκας είναι μαλάκας, μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε παράταξη. Πες μου ΜΙΑ παράταξη που δεν έχει μαλάκες :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Aπο τη στιγμή που πέταξε τη περιβόητη ατακα ο μπουμπούκος οτι εχουν ευθύνη οι εμβολιασμένοι για τους ανεμβολάστους επειδη "δε βάζουν ενα χεράκι για να τους πείσουν' τοτε ναι τύπε τους εχω ικανους για ολα :2funny:

Θα φανεί, εγώ δεν δίνω ελπίδα σε «καθολικά» μέτρα πάντως, καλώς ή κακώς θα στριμωχτούν οι αρνητές (ανεμβολίαστους θεωρώ αυτούς που για κάποιο λόγο υγείας δεν γίνεται να κάνουν το εμβόλιο)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ντάξει…. έβαλες έναν δικαστή που «ζητάει» να δικαστούν οι υπεύθυνοι ….

Για ρίξε μια ματιά σε άλλους δικαστές οι οποίοι έβγαλαν απόφαση, τελεσίδικη και όχι απλά ζητούν……

ενας δικαστης σαν τον ιταλο πιστευεις οτι θα τολμουσε να βγαλει τετοια αποφαση στην ελλαδα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
Συ είπας :)

Μα σου είπα. Ενας είναι. Οι άλλοι είναι όλοι μια χαρά εμβολιασμένοι.

Μια χαρά μπορώ, αυτός δεν μπορεί γιατί τρώει πόρτες και από άλλους από ότι ακούω!

Δεν έχει να κάνει κάτι αυτό. Εδώ βλεπεις τον μαλάκα παραπάνω που είναι ΝΔ τον στολίζω κανονικότατα :) Ο μαλάκας είναι μαλάκας, μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε παράταξη. Πες μου ΜΙΑ παράταξη που δεν έχει μαλάκες :)
Η νέα δημοκρατια :headbaning2:

Ιεροσυλε

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
ενας δικαστης σαν τον ιταλο πιστευεις οτι θα τολμουσε να βγαλει τετοια αποφαση στην ελλαδα?
Πρόσεξε… δεν έβγαλε καμία απόφαση και είναι «πρώην» δικαστής…. Απλά πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να οδηγηθούν οι «υπεύθυνοι» … Στην ερώτησή σου τώρα. Οχι, δεν πρόκειται κανένας δικαστής στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως να βγάλει τέτοια απόφαση γιατί δεν στέκει. Εγώ σου παρέθεσα δικαστικές αποφάσεις…

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πρόσεξε… δεν έβγαλε καμία απόφαση και είναι «πρώην» δικαστής…. Απλά πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να οδηγηθούν οι «υπεύθυνοι» … Στην ερώτησή σου τώρα. Οχι, δεν πρόκειται κανένας δικαστής στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως να βγάλει τέτοια απόφαση γιατί δεν στέκει. Εγώ σου παρέθεσα δικαστικές αποφάσεις…
σεβαστη η αποψη σου

• Like
Αντιδράσεις: sigman

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και άμα βγεις dating μου μουνετο:tits: ανεμβολιαστο τυπε ;;;;
Άστο όπως κ να το δεις Δράμα η κατάσταση κ η μπάλα μας παίρνει ολους:cry:
Το ανεμβολιαστο μουνέτο να παει να βρει κανεναν αλλον
Δεν ενδιαφερομαστε για ψεκασμενες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πορτοσαλτιζει ο αλεξ επικυνδινα :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

περιμενουμε απαντηση απο barock
Το οτι βρεθηκε καποιος ψεκασμενος δικαστης ο οποιος παραιτηθηκε κιολας (προφανως δεν ειχε τ αρχιδια να τα λεει αυτα εν ενεργεία) να λεει ψεκασμενες μαλακιες, μας ειναι εντελως αδιαφορο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το οτι βρεθηκε καποιος ψεκασμενος δικαστης ο οποιος παραιτηθηκε κιολας (προφανως δεν ειχε τ αρχιδια να τα λεει αυτα εν ενεργεία) να λεει ψεκασμενες μαλακιες, μας ειναι εντελως αδιαφορο
ολοι οι δικαστες που εχουν αντιθετοι αποχη απο τα "κονκλαβια των ειδικων γιατρων" σε καθε κρατος ειναι ψεκασμενοι

δημοκρατικα σκεφτεσαι παντα

κρατα την δηλωση σου σε περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση και σχηματιστει αλλη πλην μητσοτακικη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.935
Πόντοι
5.006
Οχι αγαπητέ μου. Γιατι αν η αλλη ειναι ανεμβολιαστη, αρα ψεκασμενη, αρα ηλιθια, δεν εχει καμια δουλεια μαζι μου.
εισαι πολυ σκληρος....
θα φαρμακωθουν πολλες εξαιτιας σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom