Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.756
Πόντοι
3.936
Δηλαδή ρε παιδί μου να στο πω απλά: εσύ θα προσλάμβανες κανέναν από δαύτους στην επιχείρηση σου? Για να διαχειριστούν τα λεφτά σου εννοώ, όχι για σεκιουριτάδες....!!! :)
Εσυ αν ειχες ενα περιπτερο θα εμπιστευοσουν να αφηνες στο ποστο σου τον Ψηλο τον τυχερουλη για δύο μήνες και εσυ να εφευγες για ενα ταξιδι πχ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
εμείς θα είμαστε μέσα στο εστιατόρια,
οι ανεμβολίαστοι στο κρύο με σόμπες, νάυλον, τσιγαρίλα, να μπαίνει η ψιχάλα και τα αδέσποτα και να μαλώνουν με τους ελεγκτές για το είναι στεγασμένος ο χώρος ή όχι...
Υπάρχουν και οι εμβολιασμένοι καπνιστές , εκεί μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα ... τουλάχιστον εμείς οι "αρνητές" θα γλυτώσουμε απο τέτοιου είδους προβλήματα :P

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
1634992654474.png

να τος ο τρελάρας ο px τον εχω και σε φιγούρα:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ωπα μπαρμπα, επειδη δεν δειχνουν τα μπουκωμενα ΜΜΕ τις εισροες λ'μεταναστων δεν σημαινει και οτι δεν μπαινουν καθημερινα. Μεχρι πελοποννησο εχουν φτασει. Αν δεν εμπαιναν δεν θα εγκαινιαζαν το νεο χοτ σποτ στην Σαμο για δυναμη 3000 ατομων. Επισης τους στοιβαζεται στην ενδοχωρα, ασχετα αν δεν γινεται γνωστο σε ολους. Και οι ΜΚΟ καλα κρατουν(εντος εκτος και επι τα αυτα) γερη μπιζνα. :wink:
Aυτό το λες εσύ και κάποιοι άλλοι.

Εγώ βλέπω τα επίσημα στοιχεία.

Έχεις επίσημα στοιχεία? Αν οχι, λυπάμαι αλλά δεν θα σου δώσω καμιά σημασία.

Άσε με νε πιστεύω τους πληρωμένους κι όχι τους ψεκασμένους :)

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Υπάρχουν και οι εμβολιασμένοι καπνιστές , εκεί μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα ... τουλάχιστον εμείς οι "αρνητές" θα γλυτώσουμε απο τέτοιου είδους προβλήματα :P
Κι εγώ καπνιστής είμαι και πολύ απλά βγαίνω έξω να καπνίσω.

Και δεν με ενοχλεί καθόλου :)

ΑΝ ήμουν ψέκας θα έκραζα κι εγώ για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να καπνίζω :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εσυ αν ειχες ενα περιπτερο θα εμπιστευοσουν να αφηνες στο ποστο σου τον Ψηλο τον τυχερουλη για δύο μήνες και εσυ να εφευγες για ενα ταξιδι πχ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, του παρέδιδα τα κλειδιά κατευθείαν!!! Ο τύπος έφερε ανάπτυξη σε χώρα, δεν θα έφερνε σε περίπτερο? Τα σκέφτεσαι καθόλου πριν τα πεις? ή απλά λες το παραμυθάκι όπως το λες μετά το "ΔΙΑΤΑΞΤΕ!!!"? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Επίσης, δεν έχεις καταλάβει πόσο ηλίθιος φαίνεσαι και πόσο μπαρουτιασμένος, όταν για να κάνεις αντυπωλείταιφσοι, ανεβάζεις φάτσες του κούλη, τραγουδάκια, ποιηματάκια, αναφέρεσαι στην γκαντεμιά του, κτλ, κτλ, κτλ.

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορείς να του ασκήσεις κριτική σαν πολιτικό. Και ΒΕΒΑΙΑ, επειδή είσαι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ αριστερός και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ πάνω από όλα, θα βάζεις γελοίες φωτογραφίες του, θα κράζεις την Μαρέβα, τα παιδιά του, το σόι του, κτλ, κτλ., όπως κάνουν όλα τα αριστερά σκουπίδια που σκίζουν τα ιμάτιά τους αν η κοροϊδία κι ο χλευασμός πέσει πάνω σε κανένα φτωχομπινεδιάρικο αριστερό σούργελο και στο σόι του, που σε αυτή την περίπτωση θα τσιρίζεις σαν πουτανακι του δρόμου για ¨οικογενειακές ευθύνες¨ και κάτι τέτοια! :)

Συνεχίστε έτσι, βοηθάτε απίστευτα στο να κάνει κυβέρνηση με απλή αναλογική!!! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.523
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.523
Πόντοι
27.261

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.510
Πόντοι
26.141
Μπα... για χρυσαύγουλο σε κόβω.

Αλλά την δουλειά που έκανε ο Κούλης στο 'Εβρο και στο Αιγαίο μειώνοντας τις ροές κατά 90%, η ΧΑ δεν θα μπορούσε να τα κάνει και κάθεσαι εσύ και μετράς 1-2-5-10 λάθρο που βλέπεις στην Εθν. Οδό...! Εκτός αν πιστεύεις ότι άτομα σαν τον κασίδα, τον παππά, τον λαγό και κάτι τέτοιοι είναι ΟΝΤΩΣ ικανοί να κυβερνήσουν μια χώρα. Με ποιες γνώσεις?

Δηλαδή ρε παιδί μου να στο πω απλά: εσύ θα προσλάμβανες κανέναν από δαύτους στην επιχείρηση σου? Για να διαχειριστούν τα λεφτά σου εννοώ, όχι για σεκιουριτάδες....!!!!

Μετά μας λες για περιορισμούς και χούντες... την ίδια στιγμή που εσύ είσαι εμβολιασμένος. Και θεωρείς περιορισμό το τι θα κάνει κάποιος με με γκόμενα απο dating site....

Βγάλε ο ίδιος τα συμπεράσματά σου :)
Είπε ο πεζοπόρος ότι θα καθόμαστε εμείς οι εμβολιασμενοι στη ζέστη κ οι υπόλοιποι ανεμβολιαστους στο κρύο........κ εγώ ανέφερα ότι δυστυχώς όλοι λίγο πολλοί σαν κοινωνικά όντα έχουμε φίλους συγγενείς και γκόμενες ανεμβολιαστους άρα σημαίνει ότι όταν θα βγούμε μαζί τους αναγκαστικά θα καθίσουμε έξω

Που διαφωνείς;; κ κάθεσαι κ με λες χφυσαυγιτη κ ότι ο Κούλης σταμάτησε τις εισροές λάθρο
Άσχετα στη συζήτηση με τον πεζοπόρο που είχε
Αν δεν προκαλέσεις δεν αντέχεις θα σκάσεις :smiling-face-with-heart-eyes:

Μετά κάθεσαι κ όλο αρπάζεται με τον άλλον gustaitis που πραγματικά δεν το έγραψα αλλά εμένα με ταπωσε όταν μου έστειλε με πμ το πτυχίο πιλότου κ το καταστατικό της εταιρίας που είναι ως πιλότος μέτοχος εκμισθωσεων λιζιγκκ liarjet προς τρίτους κ δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ασχολείται με εμένα κ εσένα

Αλλά δε με αφορά

Πάντως εγώ δε τσαντιζομαι διότι θα μου δώσεις ινφο για αργεντινη

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.523
Πόντοι
27.261
Έχεις ρε δροσερούλη; Ή μήπως εννοείς αυτή που έχεις χωμένη στην κωλοτρυπίδα σου; :gay: :2funny:
βαλε καμια αγγελια με το προγραμμα σου μαρη μαϊμου του φαραω.
στα 75 ευρω θα κανεις θραυση στους γκρανολαγνους λεμε.
:2funny:
ΠΙπα κωλο εμπλοκη,
ΕΞ'αρχης με τιμουλα στα
75 ευρω

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Είπε ο πεζοπόρος ότι θα καθόμαστε εμείς οι εμβολιασμενοι στη ζέστη κ οι υπόλοιποι ανεμβολιαστους στο κρύο........κ εγώ ανέφερα ότι δυστυχώς όλοι λίγο πολλοί σαν κοινωνικά όντα έχουμε φίλους συγγενείς και γκόμενες ανεμβολιαστους άρα σημαίνει ότι όταν θα βγούμε μαζί τους αναγκαστικά θα καθίσουμε έξω
Οχι βέβαια, κι αυτο ειναι που δεν καταλαβαίνεις. Αυτο θα γινει 1… θα γινει 2… θα σταματησει. Οπως σταματάει π.χ. η παρέα όταν ο ένας παντρεύεται και κανει παιδια. Φαντάζομαι εισαι σε ηλικία που είχες τέτοιους φίλους. Ο ξάδερφός μου ειναι αντιεμβολιαστής. Ξερεις γιατι? Γιατι εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά. Ετσι την εχει δει «εγω εχω λεφτά δεν με αναγκάζει κανένας πουστης να κάνω οτιδήποτε» (εννοείται οτι ψηφίζει ΝΔ και δεν ειναι ψεκας, ουτε πιστεύει οτι θα του βάλουν τσιπάκι, απλα το κανει απο αντίδραση). Έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε πολύ συχνά γιατι δεν μπορει να πηγαίνει σε μέρη οπως μπορω εγω. Είναι πολυ απλο.

Που διαφωνείς;; κ κάθεσαι κ με λες χφυσαυγιτη κ ότι ο Κούλης σταμάτησε τις εισροές λάθρο
Άσχετα στη συζήτηση με τον πεζοπόρο που είχε
Αν δεν προκαλέσεις δεν αντέχεις θα σκάσεις :smiling-face-with-heart-eyes:
Μα δεν το είπα τυχαίο, το είπα επειδη έγραψες αυτα που έγραψες.

Μετά κάθεσαι κ όλο αρπάζεται με τον άλλον gustaitis που πραγματικά δεν το έγραψα αλλά εμένα με ταπωσε όταν μου έστειλε με πμ το πτυχίο πιλότου κ το καταστατικό της εταιρίας που είναι ως πιλότος μέτοχος εκμισθωσεων λιζιγκκ liarjet προς τρίτους κ δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ασχολείται με εμένα κ εσένα

Αλλά δε με αφορά
Εμένα αν μου πει αυτός οτι «εσυ εισαι ο μπαρμπαπηδουλας» εγω δεν θα το πιστέψω. Σου βρίσκω 1000, βρήκα ενα τωρα ετσι τυχαία! :) Αν θες να πειστείς πες του να σου στείλει φωτό απο το Learjet με ηχητικό. Ετσι έστελνα εγω παντως, τα εχεις δει φαντάζομαι :)

54AAC5E1-87E5-45C5-846F-74CD2E30D319.jpeg

Επιπλέον δε, ένας μέτοχος σε εταιρεια leasing Learjet δεν μενει σε ενα διαμερισματάκι με πακια απο κάτω. Αυτη η φωτό ηταν απόλυτα πραγματική, το ειχε πει και ο ίδιος :)

Και να ‘ναι όμως, εμενα στην μπουτσα μου! Καλα κανει και ειναι, δεν εχω προβλημα με αυτο οπως και με κανέναν άλλον που εχει λεφτά. Αντιθέτως, ξεφτιλίζω ολους αυτους που ΕΧΟΥΝ προβλημα με άλλους που έχουν λεφτά! :) Άρα, εγω θα τον ξεφτιλίζω ούτως ή άλλως :)
Πάντως εγώ δε τσαντιζομαι διότι θα μου δώσεις ινφο για αργεντινη
Ε, σου ειπα για Αργεντινή. Μια φορά είχα παει κι είχα κάτσει 6 ημέρες, δεν τα γνώρισα και ολα!

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.510
Πόντοι
26.141
Οχι βέβαια, κι αυτο ειναι που δεν καταλαβαίνεις. Αυτο θα γινει 1… θα γινει 2… θα σταματησει. Οπως σταματάει π.χ. η παρέα όταν ο ένας παντρεύεται και κανει παιδια. Φαντάζομαι εισαι σε ηλικία που είχες τέτοιους φίλους. Ο ξάδερφός μου ειναι αντιεμβολιαστής. Ξερεις γιατι? Γιατι εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά. Ετσι την εχει δει «εγω εχω λεφτά δεν με αναγκάζει κανένας πουστης να κάνω οτιδήποτε» (εννοείται οτι ψηφίζει ΝΔ και δεν ειναι ψεκας, ουτε πιστεύει οτι θα του βάλουν τσιπάκι, απλα το κανει απο αντίδραση). Έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε πολύ συχνά γιατι δεν μπορει να πηγαίνει σε μέρη οπως μπορω εγω. Είναι πολυ απλο.

Μα δεν το είπα τυχαίο, το είπα επειδη έγραψες αυτα που έγραψες.

Εμένα αν μου πει αυτός οτι «εσυ εισαι ο μπαρμπαπηδουλας» εγω δεν θα το πιστέψω. Σου βρίσκω 1000, βρήκα ενα τωρα ετσι τυχαία! :) Αν θες να πειστείς πες του να σου στείλει φωτό απο το Learjet με ηχητικό. Ετσι έστελνα εγω παντως, τα εχεις δει φαντάζομαι :)

54AAC5E1-87E5-45C5-846F-74CD2E30D319.jpeg

Επιπλέον δε, ένας μέτοχος σε εταιρεια leasing Learjet δεν μενει σε ενα διαμερισματάκι με πακια απο κάτω. Αυτη η φωτό ηταν απόλυτα πραγματική, το ειχε πει και ο ίδιος :)

Και να ‘ναι όμως, εμενα στην μπουτσα μου! Καλα κανει και ειναι, δεν εχω προβλημα με αυτο οπως και με κανέναν άλλον που εχει λεφτά. Εγω θα τον ξεφτιλίζω ούτως ή άλλως :)

Ε, σου ειπα για Αργεντινή. Μια φορά είχα παει κι είχα κάτσει 6 ημέρες, δεν τα γνώρισα και ολα!
Για το γρουσταιτης στα αρχιδια μου κ ούτε τον ξέρω άρα παντελονατα επειδή πήρα τα στοιχεία μέσω πμ δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πιλότος πραγματικός κ δεν τον πίστευα διότι αδυνατούσα να το πιστέψω αλλά ΕΙΝΑΙ k μάλιστα δυστυχώς δεσμεύτηκαν να μην στείλω το στοιχεία του που μου το απέδειξε
Απλώς μπαίνει εδώ για να ξεδινει κ να ξεκαυλωνει
Κ εγώ μπορώ να σου στείλω φωτό από φανέλες ,,,,σημαίνει ότι μένω εκεί;;;;;
Τσπ δεν υπάρχει να μιλάμε για τρίτο πρόσωπο που έμενα μου έστειλε μέσω κοινού φίλου πιλότου( πάλι μέλος του μπου) ποιος είναι κ τι κάνει

Αλλά γενικά δεν μπορείς να κάμεις πέρα ένα σαράντα τοις εκατό των αρνητών διότι όπως είπα η μπάλα μας παίρνει κ εμάς

Σου στέλνω τη θέα από το σπίτι μου

Συνημμένα

• Screenshot_20211023_183143_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211023_183143_com.android.gallery3d.jpg
    522,4 KB · Εμφανίσεις: 23

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

περιμενουμε απαντηση απο barock

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

περιμενουμε απαντηση απο barock

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Για το γρουσταιτης στα αρχιδια μου κ ούτε τον ξέρω άρα παντελονατα επειδή πήρα τα στοιχεία μέσω πμ δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πιλότος πραγματικός κ δεν τον πίστευα διότι αδυνατούσα να το πιστέψω αλλά ΕΙΝΑΙ k μάλιστα δυστυχώς δεσμεύτηκαν να μην στείλω το στοιχεία του που μου το απέδειξε
Απλώς μπαίνει εδώ για να ξεδινει κ να ξεκαυλωνει
Κ εγώ μπορώ να σου στείλω φωτό από φανέλες ,,,,σημαίνει ότι μένω εκεί;;;;;
Τσπ δεν υπάρχει να μιλάμε για τρίτο πρόσωπο που έμενα μου έστειλε μέσω κοινού φίλου πιλότου( πάλι μέλος του μπου) ποιος είναι κ τι κάνει

Αλλά γενικά δεν μπορείς να κάμεις πέρα ένα σαράντα τοις εκατό των αρνητών διότι όπως είπα η μπάλα μας παίρνει κ εμάς

Σου στέλνω τη θέα από το σπίτι μου
Οπως σου ειπα στα παπάρια μου για τον μαλακα οπως και για τον καθέναν εδω μέσα! Εγω κι αν μπαίνω εδω για την καυλα μου :) Οσο για το αλλο μέλος που το επιβεβαίωσε… μάλλον είσαι πολυ εύπιστος. Ρωτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη! :tooth:

Όσον φορά το 40%, σου εξήγησα οτι δεν ειναι 40. Ειναι περίπου 30. 1 στους 3 δηλαδή. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να το κάνουν ποτε, οποτε δεν ασχολούμαι με αυτους. Αυτοί ή θα κολλήσουν και θα το ξεπεράσουν ή θα πεθάνουν. Οτι θα κολλήσουν ειναι δεδομένο. Και κάπως ετσι θα τελειώσουμε με τον ιο. Μεχρι να τελειώσουμε όμως, αυτοί θα ειναι στην απέξω. Και σωστα.

Σε βουνό μενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom