Οχι βέβαια, κι αυτο ειναι που δεν καταλαβαίνεις. Αυτο θα γινει 1… θα γινει 2… θα σταματησει. Οπως σταματάει π.χ. η παρέα όταν ο ένας παντρεύεται και κανει παιδια. Φαντάζομαι εισαι σε ηλικία που είχες τέτοιους φίλους. Ο ξάδερφός μου ειναι αντιεμβολιαστής. Ξερεις γιατι? Γιατι εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά. Ετσι την εχει δει «εγω εχω λεφτά δεν με αναγκάζει κανένας πουστης να κάνω οτιδήποτε» (εννοείται οτι ψηφίζει ΝΔ και δεν ειναι ψεκας, ουτε πιστεύει οτι θα του βάλουν τσιπάκι, απλα το κανει απο αντίδραση). Έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε πολύ συχνά γιατι δεν μπορει να πηγαίνει σε μέρη οπως μπορω εγω. Είναι πολυ απλο.
Μα δεν το είπα τυχαίο, το είπα επειδη έγραψες αυτα που έγραψες.
Εμένα αν μου πει αυτός οτι «εσυ εισαι ο μπαρμπαπηδουλας» εγω δεν θα το πιστέψω. Σου βρίσκω 1000, βρήκα ενα τωρα ετσι τυχαία!
Αν θες να πειστείς πες του να σου στείλει φωτό απο το Learjet με ηχητικό. Ετσι έστελνα εγω παντως, τα εχεις δει φαντάζομαι
Επιπλέον δε, ένας μέτοχος σε εταιρεια leasing Learjet δεν μενει σε ενα διαμερισματάκι με πακια απο κάτω. Αυτη η φωτό ηταν απόλυτα πραγματική, το ειχε πει και ο ίδιος
Και να ‘ναι όμως, εμενα στην μπουτσα μου! Καλα κανει και ειναι, δεν εχω προβλημα με αυτο οπως και με κανέναν άλλον που εχει λεφτά. Εγω θα τον ξεφτιλίζω ούτως ή άλλως
Ε, σου ειπα για Αργεντινή. Μια φορά είχα παει κι είχα κάτσει 6 ημέρες, δεν τα γνώρισα και ολα!