ιδιωτικα μονοΆλλο λέω... αν κολλήσεις και χρειαστείς ΜΕΘ.
αρνουμαι κατηγορηματικα να παω σε δημοσιο νοσοκομειο
εχουν δει πολλα τα ματια μου εκει
ιδιωτικα μονοΆλλο λέω... αν κολλήσεις και χρειαστείς ΜΕΘ.
Να σου πω... ζεις σε αυτό τον κόσμο? Αν ναι, δεν έχεις ακούσει ότι αν κολλήσεις υπάρχει πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ΔΕΝ μπορείς να πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο? Τώρα συζητάνε να βάλουν κάποια.ιδιωτικα μονο
οτι και να γινει μονο σε ιδιωτικο νοσοκομειο ποτε σε δημοσιοΝα σου πω... ζεις σε αυτό τον κόσμο? Αν ναι, δεν έχεις ακούσει ότι αν κολλήσεις υπάρχει πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ΔΕΝ μπορείς να πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο? Τώρα συζητάνε να βάλουν κάποια.
Λουξεμβούργο Γερμανία Αυστρία κοντά μαςΤα stats λένε αυτό:
Όπως βλεπεις η Ελλάδα ανοίγει τον χορό για όλα τα σούργελα της πρώην ανατολικής μαλακίας, πλην Λιθουανίας!
Αθήνα δε νομίζω να έχει ιδιωτικό για κοβιντιδιωτικα μονο
Γερμανία σε FKK να τον πας τότε.Λουξεμβούργο Γερμανία Αυστρία κοντά μας
Το περίεργο η Πορτογαλία πως είναι πρωτοι;;; Το άκουσα κ ράδιο κ δεν το πίστευα
Δεν έχω άποψη. Έχω πάει Λισαβόνα μια φορά, για συνέδριο, 2 ημέρες κάτσαμε και μας είχαν σώκλειστους! Δεν τριγύρισα καθόλου δυστυχώς...Τοπ χώρα για σεξοτουρισμο η Πορτογαλία
Αντί για λαθροπιθηκους Πακιστανούς έχουν πολλές home maid λατινες
ειχε ακουστει οτι θα βαλουν καποιο η καποια θα δουμεΑθήνα δε νομίζω να έχει ιδιωτικό για κοβιντ
Ξέρει κανείς αν έχεις;;
Nαι αλλά και πάλι... κι εκεί θα γεμίσουν οι ΜΕΘ.ειχε ακουστει οτι θα βαλουν καποιο η καποια θα δουμε
θα βαλω μεσον απο τους δικους σουNαι αλλά και πάλι... κι εκεί θα γεμίσουν οι ΜΕΘ.
Αν δεν βρεις κρεβάτι? Σίγουρα ο Κούλης θα φταίει, ε?
Σου εξήγησα ότι πρέπει να πας στο Δημόσιο. Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με το Δημόσιο. Άκρες έχω σε ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά εκεί δεν μπορώ να σε στείλωθα βαλω μεσον απο τους δικους σου
για τα ψηφαλακια γινονται χανουμακια καποιοι απο δαυτους
εκει σε θελωΆκρες έχω σε ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά εκεί δεν μπορώ να σε στείλω
Φκκ χαλάσαμε πολύ γαμωτοΓερμανία σε FKK να τον πας τότε.
Δεν έχω άποψη. Έχω πάει Λισαβόνα μια φορά, για συνέδριο, 2 ημέρες κάτσαμε και μας είχαν σώκλειστους! Δεν τριγύρισα καθόλου δυστυχώς...
σε πια ευρωπαικα κρατη δεν εχεις παει ακομα?Φκκ χαλάσαμε πολύ γαμωτο
Ντόρτμουντ καλοκαίρι πήγα σε δύο κ αηδία με τις γυφτοροτμανες
Τώρα πολύ μουνι έχει Λευκορωσία.
Κλειστές δύο χρόνια κ απαγόρευση Ευρωπαίων να μπουνεσω Ρωσίας ή χερσαίων συνόρων
Πτήσεις από ΕΕ δεν υπάρχουν κ μέχρι πρόσφατα σε όποιον έμπαινε υποχρεωτική καραντίνα ..
.νομίζω vfm μέρος για κούνια είναι εκεί πλέον
Στην αναμπουμπουλα ο λύκος χαίρεται
Κ στα 52 ακόμα κ σε κάτι Λιχτενστάιν ανδορες σαν Μαρίνο Βατικανό ισλαμδιεςσε πια ευρωπαικα κρατη δεν εχεις παει ακομα?
εχεις παει τουρκια γενικα?Κ στα 52 ακόμα κ σε κάτι Λιχτενστάιν ανδορες σαν Μαρίνο Βατικανό ισλαμδιες
Αλλά σαν το κουλισταν δεν έχει
Εσυ μπορει να θέλεις, αλλα απαγορεύεταιεκει σε θελω
Mεχρι adana soku trabzon ανκαρα Μανίσα edermit ipsala eceabatεχεις παει τουρκια γενικα?
δεν ξηγιεσαι καλα τωρα ενα free pass για μεθ θελω οποτε και αν τυχειΕσυ μπορει να θέλεις, αλλα απαγορεύεται
εκει στην κωνεια με τα αποκρυμνα βουνα και τα υπογεια και τους σταλακτιτες εχεις παει?Mεχρι adana soku trabzon ανκαρα Μανίσα edermit ipsala eceabat
H Τουρκία είναι πανέμορφη χώρα κ μόνο Πόλη δεν έχω πάει τουριστικά λόγω καταγωγής κ προσωπικούς λόγους
Αν εννοείς Ικόνιο Καππαδοκία όχιεκει στην κωνεια με τα αποκρυμνα βουνα και τα υπογεια και τους σταλακτιτες εχεις παει?