μπραβοΑν εννοείς Ικόνιο Καππαδοκία όχι
Εκτός αν εννοείς παμουκκαλε
Ικόνιο konya μόνο για δουλειά
Göreme εννοείς;;;
καππαδοκια εννοω
μπραβοΑν εννοείς Ικόνιο Καππαδοκία όχι
Εκτός αν εννοείς παμουκκαλε
Ικόνιο konya μόνο για δουλειά
Göreme εννοείς;;;
Μέσα στο νοεμβριο άμα θες σε παίρνωμπραβο
καππαδοκια εννοω
νομιζω κινεζικο κανουν αυτοιΜέσα στο νοεμβριο άμα θες σε παίρνω
Αλλά πρώτα τσιμπηματακι για να έχουμε ήσυχο το κεφαλακι
Εδώ είσαινομιζω κινεζικο κανουν αυτοι
Ζητα το απο το makeleio. O Χιος που κόπτεται για τον απλο λαό, φαντάζομαι θα σε βολέψειδεν ξηγιεσαι καλα τωρα ενα free pass για μεθ θελω οποτε και αν τυχει
Τους τράγους τις κοτες και τις γίδες εννοεί για φίλους , το σόι του δηλαδήE δε νομίζω
Απλά τρολλαρεις
απο μητσοτακικους ζηταω ενα tipΖητα το απο το makeleio. O Χιος που κόπτεται για τον απλο λαό, φαντάζομαι θα σε βολέψει
Η καραμελα τωρα ψεκασμενοι και ψεκασμενοι.. Λες και εσεις δεν ειστε οι ψακωμένοι που λετε ψακωμένες μ@λακιεςΤο οτι βρεθηκε καποιος ψεκασμενος δικαστης ο οποιος παραιτηθηκε κιολας (προφανως δεν ειχε τ αρχιδια να τα λεει αυτα εν ενεργεία) να λεει ψεκασμενες μαλακιες, μας ειναι εντελως αδιαφορο
Με αυτα που του σέρνεις? Χλωμό σε βλέπω, οσο και να σκύβειςαπο μητσοτακικους ζηταω ενα tip
Ψεκομαλακες για την ακρίβεια.Η καραμελα τωρα ψεκασμενοι και ψεκασμενοι.. Λες και εσεις δεν ειστε οι ψακωμένοι που λετε ψακωμένες μ@λακιες
οσφυοκάμπτες ειναι αλλοι οχι εγωΜε αυτα που του σέρνεις? Χλωμό σε βλέπω, οσο και να σκύβεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ κι οι ομοίοι σου είστε οι μεγαλύτεροι σκύφτες που υπάρχουν.
ο καιρος γυριζει να ξερεις και εκει που εισουν θα βρισκονται αλλοιΕσύ κι οι ομοίοι σου είστε οι μεγαλύτεροι σκύφτες που υπάρχουν.
Λίγο μαρουλάκι να σας κουνήσουμε ή ρουσφετάκι και μας δίνετε κώλο αβίαστα!
Ντροπή του πλανήτη είστε
Φυσικά και γυρίζει αλλά δεν έχεις ιδέα ΠΩΣ γυρίζει και που πάει.ο καιρος γυριζει να ξερεις και εκει που εισουν θα βρισκονται αλλοι
Αδικηθηκες ρε τυπε φωσκολος στην θεση του φωσκολου επρεπε να γινεις γιατι εισαι πρωτος στο σεναριο φαντασιοπληξιαςΑλλα εσυ δεν εισαι, μην ανησυχείς. Σε τρυπήσαν και το φχαριστηθηκΑ!
Όταν σου λέω δηλαδή ότι είσαι ένα ανίδεο σκουπίδι που δεν μπορείς να πεις τίποτα παρά να παραποιήσεις τα ποστ των άλλων, έχω άδικο? Το φαντάζομαι?Αδικηθηκες ρε τυπε φωσκολος στην θεση του φωσκολου επρεπε να γινεις γιατι εισαι πρωτος στο σεναριο φαντασιοπληξιας
Το σκουπιδι στο επιστρεφω. Εσενα οι περισσοτεροι σε φτυνουν εδω μεσα και εσυ νομιζεις οτι σε χειροκροτουν. Οταν ο αλλος τωρα γινεται εμμονικος και ριχνει λασπη επανω μου συνεχως τοτε θα παιξω βρωμικα οπως και αυτος.Περιμένω απάντηση
Πάλι η μπάλα στην εξέδρα και αδυναμία ενός σκουπιδιού να απαντήσει.Το σκουπιδι στο επιστρεφω. Εσενα οι περισσοτεροι σε φτυνουν εδω μεσα και εσυ νομιζεις οτι σε χειροκροτουν. Οταν ο αλλος τωρα γινεται εμμονικος και ριχνει λασπη επανω μου συνεχως τοτε θα παιξω βρωμικα οπως και αυτος.
Υγ. Το φωσκολος το ειπα για το τσιμπημα
Συνεχιζεις την χαζοχαρουμενη μ@λακια σου βλεπω.βρε παπαριαδη καταντησες αγραμματος δικηγορος της pιεxουλας ή αλληλοτσιμπουκωνεστε και μετα κανετε πλατες η μια στην αλλη με πασουλες. Σου εξηγησα πιο πανω οτι ο τυπος ειναι εμμονικος και λεει ανυποστατες μ@λακιες για εμενα, απο την αλλη αυτη ειναι η αμυνα μου για μ@υνοπανα σαν αυτον και σε οποιον αρεσειΓλεντήστε τον παιδιά!